Sekiranya anda seorang pelajar tak cukup duit, surirumah sepenuh masa, ibu tunggal, pekerja kesayangan (dan tak disayangi) bos, pemilik bisnes atau seorang yang dahagakan kekayaan, ini bakal mengubah hidup anda selamaya…

Akhirnya… Inilah PELUANG TERBAIK Anda Untuk Bongkar Rahsia Sebenar Bagaimana Untuk Mencipta Sebuah Income STABIL 5-Angka Setiap Bulan Secara Part-Time Atau Full-Time, Dan Income Ini Berterusan Meningkat Tanpa Henti, SERIOUSLY Anda Sendiri Pun Sukar PERCAYA Ianya Bakal Berlaku Kepada Anda Sepantas Hari Ini.

(Bukan Sekadar Saya Tunjukkan Rahsia Dan Caranya, Saya Hulurkan TERUS Kepada Anda Sebuah Sistem Super-Canggih Yang Anda Boleh TERUS GUNA Untuk Bina Income Seumur Hidup Anda Seawal 1 Jam Dari Sekarang)

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 20th, 2017

PER: Anda Pun Boleh Dapat Income Seumur Hidup, Tanpa Gagal

Sekiranya anda ingin cipta satu peluang yang akan memberikan anda income seumur hidup, tanpa henti, tanpa had setiap bulan, teruskan membaca kerana apa yang akan anda temui di bawah bakal mengubah hidup anda.

Nama saya Zamri Nanyan dan saya telah menjana pendapatan secara online sejak tahun 2003 lagi. Saya “real life person”, sekarang tinggal di Bandar Baru Bangi dan bukannya orang yang cuma berani bersembunyi di belakang komputer dengan claim income berjuta-juta, tak masuk akal. Dikenali sebagai sifu di dalam mencipta income pasif berulang-ulang, ternyata saya telah berjaya membina sesuatu yang usahawan internet tempatan teramat jarang sekali rasai – income pasif seumur hidup.

Sekarang ni, buat kerja ataupun tidak, income 5-angka minima setiap bulan pasti terjun masuk ke dalam akaun bank saya, tanpa gagal.

(RM12,519.21 setiap bulan mungkin tak banyak bagi anda tapi ini baru 1 akaun income pasif saya. Saya ada bukan 4 tapi 9 akaun income pasif keseluruhannya)

Saya sangat happy dengan kehidupan saya sekarang, buat apa sahaja yang saya suka, pergi ke mana sahaja kaki melangkah tanpa kekangan masa atau kena ikut cakap bos.

Sungguh nikmat.

Life is wonderful.

TOTAL FREEDOM.

Tapi sebelum itu, saya pun seperti anda juga – hidup tertekan.

Di penghujung 90-an, saya bekerja dengan sebuah syarikat multinasional dengan pangkat yang boleh dibanggakan.

Selama 12 tahun saya bekerja, syarikat telah memberikan saya saham bernilai 6-angka, gaji bulanan yang tetap, pakej insurans yang bagus dan pelbagai jenis faedah lain yang saya dapat. Apa lagi yang saya nak? Semuanya ada.

Tetapi, saya tak seronok dan tertekan bekerja di sana.

Walaupun bergaji ribuan ringgit, kerja semakin lama, semakin menggunung. Tanggungjawab semakin besar. Masa bersama keluarga semakin kurang.

Syarikat akan squeeze seketat yang mungkin untuk saya produce semaksimum yang “terpaksa mampu”.

Ada ketikanya, saya keluar ke pejabat seawal jam 8:00 pagi, balik rumah jam 11:00 malam. Ada ketikanya, jam 5:00 pagi keesokan harinya baru saya pulang, semalaman saya bersengkang mata di ofis – kepenatan menyiapkan projek, dan terpaksa datang semula ke ofis pada jam 8:00 pagi itu juga. Terkadang, “cuti-time” weekend pun kena pergi ofis.

“Kerja seorang engineer memang begini, hati kena kental dan diri mesti berani berkorban apa sahaja”, pujuk hati saya.

Tapi saya tahu yang saya menipu diri sendiri.

Saya bukannya bodoh.

Jawapan sebenarnya ialah saya tak ada pilihan lain dan terpaksa bekerja keras, walaupun naluri sasa lelaki saya amat kuat memaksa saya berhenti kerja ketika itu.

Kalau tak kerja, terputuslah pula income bulanan saya. Siapa pula nak tanggung duit pinjaman bank untuk bayar hutang rumah dan hutang kereta nasional saya, nak bagi makan anak-anak dan isteri, nak beli keperluan asas setiap hari? Duit untuk diberikan kepada mak dan arwah ayah saya pun belum masuk lagi tu.

Bagaimana pula dengan quality lifestyle? Teruskan bekerja, buat simpanan dan melancong ke tempat-tempat tercantik di dunia? Jangan haraplah. Walaupun bergaji ribuan ringgit setiap bulan, ianya masih tak cukup untuk berlebih-lebihan, dan cuti tahunan pula tak sampai 20 hari pun.

Apa jua situasi sebenar, semuanya tidak menyebelahi saya.

Dalam ekonomi dahulu (sekarang pun sama), orang nak dapat kerja pun susah, ini pulak nak “put a risk on your own life” dengan berhenti kerja.

Cari pasal semua tu.

Yang menariknya, syarikat untung berbillion ringgit setiap tahun, gaji naik RM100 setahun pun belum tentu lagi.

Rahsia Kekayaan Dan Kejayaan

Hati memberontak.

Saya nekad.

Apa nak jadi, jadilah… saya nak juga berhenti kerja, tak nak hidup tertekan lagi dan tak nak habiskan masa dan tenaga muda saya untuk kayakan orang lain semata-mata.

Saya dah tak tahan dengan tekanan tahap “menggelegak” selama kerja bertahun-tahun ini.

Tapi, sebagai seorang suami dan ayah, saya tak boleh fikir untuk diri saya sahaja. Bila berhenti kerja, saya tak kan ada lagi pendapatan yang tetap dari pekerjaan dan saya perlu pastikan saya mampu menjana pendapatan secara konsisten bila tidak bekerja lagi nanti.

Saya perlu pastikan pendapatan daripada sumber baru saya nanti menyamai gaji saya ketika itu dan saya perlu konsisten mendapat income setiap bulan supaya saya lebih bersedia untuk tinggalkan kerja saya nanti.

Ringkasnya, apa perlu saya buat?

Dalam pening kepala mencari penyelesaian kepada masalah BESAR dan COMPLICATED di dalam hidup saya ini, saya mula mengkaji dan terus merapati rahsia, blueprint dan formula kejayaan orang-orang kaya di dunia.

Saya mula meneroka dunia baru, mencari income di luar bidang pekerjaan – sesuatu yang mencabar zon selesa saya sebenarnya.

Saya rasa ilmu sahajalah boleh keluarkan saya dari apa sahaja masalah yang saya hadapi ketika itu dan saya mula ambil tindakan.

Pertama, saya mula membaca buku-buku tentang kekayaan, hadiri seminar-seminar perniagaan dan mula merangka plan untuk kejayaan diri sendiri.

Kedua, saya mula berkawan dengan orang-orang yang kaya dan berjaya, para jutawan dan business people.

Hasilnya tidak menghampakan.

Daripada puluhan buku kejayaan yang saya baca ketika itu, 3 buku yang benar-benar membuka mata dan minda saya untuk mencapai matlamat saya untuk berhenti kerja dengan “style tersendiri” adalah “Rich Dad, Poor Dad” oleh Robert Kiyosaki, “The Parable Of The Pipeline” oleh Burke Hedges dan “How To Get Rich Without Winning The Lottery” oleh Keith Schreiter.

Ajaibnya, kesemua buku ini membicarakan tentang perkataan keramat yang sama di dalam dunia kewangan – pendapatan pasif.

Kalau nak jadi kaya dan hidup bebas tanpa kekangan masa dan arahan orang atasan, binalah pendapatan pasif anda sendiri, pendapatan yang saya gelarkan income seumur hidup ini.

Tersentak, baru saya tahu.

Selama ini, saya sudah menyimpang jauh dari menjadi kaya dengan fokus kepada pendapatan aktif melalui pekerjaan sahaja.

Patutlah saya kerja kuat macam mana pun tak akan buat saya lebih kaya untuk enjoy hidup yang sepatutnya indah dan penuh nikmat ini.

Yang lebih menyedihkan… saya tak tahu pun yang saya boleh hasilkan pendapatan pasif ini secara part-time dengan modal yang amat rendah sekali (tanpa modal pun ada). 🙁

Nasib menyebelahi saya kali ini.

Saya belum terlambat untuk mencuba.

Dari situlah, saya mula perkemaskan diri dengan ilmu-ilmu “orang kaya”, ilmu tentang income yang boleh “hidup” dengan sendirinya dan yang lebih utama lagi, saya mula praktikkan ilmu-ilmu tersebut ke dalam hidup saya.

Hidup Saya Berubah 360⁰

Dipendekkan cerita, selepas buat persediaan rapi, dengan ilmu dan tindakan, saya berjaya “pencen”kan diri saya daripada kerja makan gaji pada tahun 2009 dan menggantikannya dengan income yang saya idam-idamkan selama ini.

Permulaan tahun 2009 dibuka dengan gayanya dengan income seperti di bawah:

 

Seterusnya diikuti dengan beberapa lagi ledakan income jualan 6-angka bagi setiap pelancaran produk saya di internet.

Namun tak ramai yang tahu bahawa itu semua adalah sebenarnya “tool” dan income aktif yang sedang membina income pasif saya di belakang tabir. Sedikit demi sedikit, income pasif saya pun mula membuahkan hasil. Ianya berkembang dan makin bercambah.

Benarlah seperti yang dikata.

Income pasif dibina perlahan-lahan, tapi hasilnya PASTI.

Alhamdulillah, saya berjaya pecahkan kod rahsia income seumur hidup ini dan sedang menikmatinya.

Masuk tahun ini, sudah hampir 8 tahun saya menganggur dengan income pasif 5-angka setiap bulan. Kini, income pasif saya bergerak secara autopilot menuju kepada 6-angka setiap bulan dengan “steady”nya dan income aktif juga galak memberikan saya sumber pendapatan yang sihat.

Nikmatnya tak terkata, hampir menitis air mata saya mengenangkan liku-liku perjalanan hidup saya dan juga kemanisan kejayaan yang saya kecapi sekarang.

Oh, inikah rupanya erti kebebasan hidup yang menjadi cemburuan ramai?

Income terjamin, masa pun banyak untuk lakukan apa sahaja.

Syukur. Impian dalam hidup saya juga sudah tercapai.

Di antaranya:

Saya berkawan dan belajar dengan orang yang berjaya di dalam hidup, para jutawan, mentor, sifu dan rakan-rakan yang dahulunya saya admire dari jauh. Ada di antaranya sama naik dengan saya dan kekal sebagai kawan baik hingga sekarang. Rakan-rakan saya sebeginilah yang banyak membantu saya mencapai apa yang saya idam-idamkan di dalam hidup – kejayaan dan kekayaan.

Income seumur hidup ini juga merealisasikan impian untuk saya menjejakkan kaki ke tanah suci, mengerjakan umrah – satu pengembaraan kerohanian yang amat mengharukan, menginsafkan dan penuh kesyukuran. Melihat kembali gambar-gambar ini pastinya mengimbau kenangan dan kerinduan saya untuk menjadi tetamu Allah lagi.

Income seumur hidup ini juga membawa saya mengembara ke lokasi pelancongan luar negara dengan penginapan hotel 5 bintang dan lawatan ke tempat-tempat eksotik dunia. Salah satu impian hidup saya untuk melancong satu dunia untuk melihat kebesaran Yang Maha Esa mula menjadi realiti satu per satu. Sekarang dah tak perlu minta kebenaran bos untuk cuti panjang ke luar negara.

Income seumur hidup ini juga membuka peluang untuk saya melakukan apa sahaja yang saya suka seperti menulis buku, mengadakan kelas pemasaran, memenuhi jemputan seminar, dan apa sahaja yang terlintas di fikiran. 🙂

Dalam ertikata lain, saya bebas.

 

Jangan Cemburukan Saya, Tiru Tindakan Saya

Saya tahu anda nak lakukan sesuatu di dalam hidup anda.

Jika tidak, anda tak kan baca sehingga ke baris ini sekarang.

Mungkin anda sudah bosan dengan hidup tak cukup duit atau risau apa yang bakal berlaku kepada anda sekiranya anda hilang mata pencarian sekarang.

Betul tak?

Kena buang kerja, hilang income kerana accident dan sakit kronik atau jatuh muflis disebabkan salah percaturan di dalam bisnes adalah perkara biasa – dan merupakan pengalaman yang amat mengerikan. Surirumah sepenuh masa pun jangan rasa selesa, bila perkara ini berlaku kepada suami anda, natijahnya sama sahaja.

Ringkasnya, jangan fikir yang ianya tak kan terjadi kepada diri anda.

Ramai yang “confident” perkara buruk cuma mencengkam hidup orang lain dan tak kan terjadi kepada diri mereka sendiri tetapi hakikatnya, mereka yang ditimpa masalah sebegini juga berfikiran sama seperti anda. Akhirnya mereka pasrah dan hanya deraian air mata yang dapat memujuk diri – namun, bil-bil dan hutang tertunggak masih tak mampu dijelaskan.

Malang tak diundang, menyesal kemudian pun tak berguna.

Syukurlah sebab anda ada kesedaran awal dan bersedia untuk bertindak.

Setidak-tidaknya, anda bakal menyelesaikan masalah kewangan bila musibah berlaku.

Anda nak pastikan bila terjadi apa-apa di dalam hidup anda, sekurang-kurangnya anda mempunyai income tetap yang mengalir masuk ke dalam akaun bank anda setiap bulan, bagi meneruskan hidup anda dan keluarga anda dengan selesa.

Dan anda sendiri pun tahu penyelamatnya – income pasif seumur hidup.

Berita baiknya ialah saya sudahpun memiliki income pasif, saya tahu formulanya dan saya nak dedahkan kepada anda bagaimana untuk membina income pasif seumur hidup ini.

Terdapat banyak peluang mencipta income pasif seumur hidup ini dan tak akan luak satu peluang pun sekiranya saya kongsikan ilmu berharga ini kepada anda, bahkan saya rasa ianya menjadi tanggungjawab yang berat (yang akan dipersoalkan nanti) sekiranya saya tak kongsikan ilmu ini kepada anda yang benar-benar perlukan bantuan.

Rahsia ini bukan untuk disimpan oleh saya seorang sahaja, ianya wajib dikongsikan dengan seramai insan yang mungkin.

Kini, saya nak kongsikannya bersama anda.

Memperkenalkan…

Formula Income Seumur Hidup

(atau Ringkasnya F. I. $. H)

Formula Income Seumur Hidup ini mengandungi program latihan multimedia berdasarkan 5 “FI$H module” dalam format video.

Program ini akan menunjukkan cara yang betul untuk anda cipta pelbagai pendapatan tanpa henti setiap bulan, dengan memberi fokus kepada internet sebagai medium untuk mencipta income pasif.

Modul yang tersedia akan disertakan dengan bahan-bahan latihan yang akan membantu anda seperti checklist, mind maps, ebook, bahan rujukan, dan banyak lagi.

FI$H Module #2, FI$H Modul #3 dan FI$H Modul #4 adalah lebih istimewa kerana saya ada segmen khas untuk anda participate di dalam satu peluang mencipta income pasif ini secara langsung, 100% online – anda pasti tak nak lepaskan peluang ini.

Berikut adalah modul-modul yang disediakan untuk anda.

 

FI$H MODULE #1:

Dunia Indah “Income Seumur Hidup

Mereka yang berada di dunia “income seumur hidup” ini melakukan sesuatu yang amat berbeza daripada anda. Cara mereka berfikir pun lain. Jadi, inilah yang perlu anda lakukan terlebih dahulu sebelum anda bina income pasif anda – ubah cara berfikir, buat persediaan dan barulah langkah masuk ke dunia “income seumur hidup”.

Module #1 ini akan bongkarkan rahsia di atas dan anda akan dapat ilmu-ilmu berharga ini:

Anda akan dapat ilmu ini di dalam module pertama:

  • Apakah maksud sebenar income pasif dan kenapa terlalu ramai orang salah faham tentangnya, mungkin anda salah seorang daripadanya
  • Apakah tindakan pertama anda sebelum terjun ke dunia income seumur hidup dan ianya bukan seperti yang anda fikirkan sekarang
  • Kisah teladan pengangkut air, budak 10 tahun pun akan faham tentang income pasif dan kepentingan memiliki income pasif selepas mendengarnya
  • Bagaimana menukarkan income aktif kepada income pasif dengan mudah, dan sesiapa pun boleh melakukannya secara PART TIME (tak perlu berhenti kerja pun)
  • Kenapa income pasif tak sesuai bila anda di dalam situasi _______ (ramai yang berada di dalam situasi ini sekarang) – perbezaan klasik di antara income aktif dan income pasif
  • 2 jenis aktiviti income pasif yang WAJIB anda tahu, jangan buat jenis kedua kalau anda _________, dan BONUS aktiviti ke-3 pasti mengejutkan anda
  • Apakah B_ _ _ H _ anda untuk cipta income seumur hidup – tak ada ini, lebih baik anda berhenti di sini sahaja

FI$H MODULE #2:

Aset & Peluang Keemasan

Syarat utama di dalam proses membina income pasif adalah memiliki aset atau mengambil tindakan bila peluang melintas di depan mata. Ramai yang masih keliru dengan konsep “aset & peluang” ini. Ada yang melupakan terus hasrat untuk bina income pasif kerana tidak mempunyai aset sendiri – ini fahaman salah.

Di dalam modul ini, saya akan tunjukkan kepada anda beberapa jenis aset yang boleh anda bina supaya dapat menjamin pendapatan anda pada masa akan datang. Bayangkan anda mempunyai pendapatan pasif yang akan memberikan income kepada anda setiap bulan dengan mengambil beberapa tindakan mudah sahaja.

Ini yang anda akan dapat di dalam modul kedua:

  • Apakah yang dimaksud dengan aset fizikal dan aset digital, jangan terkejut bila saya katakan ______ adalah aset sangat berharga di internet
  • Bagaimana memilih peluang atau aset yang menghasilkan income seumur hidup. Silap pilih, anda rugi masa, tenaga dan wang ringgit anda sahaja – mungkin juga anda hilang maruah dan harga diri
  • Mana lebih baik di antara memiliki aset dengan menggunakan peluang sedia ada (tanpa memiliki aset) untuk mencipta income pasif anda
  • Bilakah situasi mengejar aset merupakan kerja sia-sia dan anda WAJIB lupakan sahaja hasrat menjadi kaya cara begini
  • Gunakan apa yang anda miliki sekarang sebagai aset mencipta income pasif anda dan apakah aset yang saya maksudkan ini – menariknya hampir semua rakyat Malaysia memiliki aset ini
  • Bagaimana cara membezakan “skim cepat kaya” dengan peluang income pasif yang sebenar. Ramai orang terjebak ke dalam Skim Cepat Kaya sebab kejahilan inilah – tak tahu bezakan mana yang tulen.
  • Ketahui 3 penapis “solid” untuk menguji kehebatan sesebuah peluang keemasan, hairannya ramai yang tahu tapi masih degil di dalam menerima kenyataan
  • FI$H Case Study: Bagaimana saya gunakan 3 “penapis ajaib” ini dan ambil peluang mencipta income pasif 5-angka setiap bulan dengan modal tak sampai RM100 pun dan hasilnya saya nikmati hingga sekarang, sama ada saya bekerja ataupun tidak – anda juga boleh lakukannya dengan mudah.

FI$H MODULE #3:

ONLINE Marketing Gaya SIFU

Pemasaran adalah satu elemen PALING PENTING untuk jump-start income pasif anda atau untuk melipat-kali-gandakan income tersebut. Ianya seperti air kepada kehidupan.

Fokus yang diberikan di dalam modul ini adalah pemasaran secara online kerana ianya adalah satu medium pemasaran yang sangat efektif, murah (ada yang percuma) dan lebih mudah dilakukan. Dengan pengalaman yang saya ada, anda akan dapat pelbagai kaedah pemasaran yang pernah saya lakukan, terbukti berkesan – termasuk bagaimana saya automasikan terus kempen pemasaran saya di internet untuk berikan saya income berterusan.

Anda akan dapat ilmu-ilmu premium pemasaran internet seperti di bawah:

  • Bagaimana cara merancang strategi kempen pemasaran internet anda, tak hairanlah ramai yang gagal kerana mereka promosi main hentam kromo sahaja
  • Kaedah terpantas untuk mendapatkan trafik yang tepat mengenai pasaran sasaran anda dalam masa 15 minit dari sekarang – dengan trafik ini, anda tak akan gagal untuk buat duit secara online
  • Apakah yang dimaksudkan dengan pemasaran “money on demand” di mana anda boleh buat duit pada bila-bila masa sahaja dengan kaedah ini (seumpama anda print duit anda sendiri)
  • Bagaimana anda boleh lakukan pemasaran kepada lebih 8 juta prospek dengan kerja tak sampai 5 minit pun setiap hari
  • Ketahui cara menggunakan smartphone anda dengan betul untuk pemasaran online bergerak yang paling POWER, anda tak pernah terfikir pun ianya boleh dilakukan
  • Bagaimana caranya untuk automasikan keseluruhan pemasaran internet anda dan integrate kesemua 7 kaedah pemasaran efektif ini untuk keuntungan maksimum (advanced)
  • Apakah yang dimaksudkan dengan “Self-funded Proposal” dan kenapa pakar-pakar pemasaran internet di seluruh dunia jatuh cinta dengan strategi ini tapi peliknya masih ramai internet marketer tempatan tak tahu caranya – saya bongkarkan rahsia dalaman ini istimewa untuk anda (advanced)

FI$H MODULE #4:

Sistem, Automasi & Income Tanpa Henti

Apabila anda tiba di modul ini, anda pasti akan lebih teruja untuk membina income pasif anda. Mendapat income pasif setiap bulan adalah menyeronokkan tetapi, kalau sekadar income sahaja automated, operasi dan pengurusan masih lagi dilakukan oleh anda sendiri, ianya menunggu masa sahaja untuk gagal. Jadi, langkah seterusnya ialah strategi untuk anda automasikan proses membina income pasif anda dengan menggunakan sistem secara online.

Ini yang akan anda dapat di dalam modul keempat:

  • Apakah yang dimaksudkan dengan sistem dan automasi secara online yang sebenarnya – tak semua menjalankan bisnes online automasikan bisnes mereka, ada yang masih lakukannya secara “manual” (berkesan tapi memenatkan kalau masih buat begini)
  • Ketahui 3 software atau robot pemasaran yang dapat membantu anda automasikan bisnes anda secara online, robot ini bekerja untuk anda siang dan malam tanpa kenal erti penat lelah
  • Saya dedahkan lubuk emas _______ di mana orang lain habiskan lebih daripada RM3,000 untuk hasilkannya dan saya cuma belanja RM75 sahaja, siap dalam 1 hari – case study yang saya sendiri gunakan dalam projek Formula Income Seumur Hidup ini (super jimat)
  • Bagaimana saya automasikan training 90 hari (atau lebih lagi) kepada pekerja saya dengan mudah dan murahnya, saya sendiri pun malu nak beritahu kosnya di sini, takut nanti anda tak percaya (psst… kos tak sampai RM100 pun)
  • Rahsia melakukan jualan secara automatik tanpa anda perlu berjumpa bakal klien anda walau sekali pun
  • Bagaimanakan caranya anda “klon” pekerja yang setia kepada anda, mereka dengan sukarelanya akan promosikan produk anda secara PERCUMA – memang BEST sangat bila anda ada 3,000-5,000 “pekerja” sebegini (satu lagi case study di dalam Formula Income Seumur Hidup untuk anda kaji)
  • Bagaimana caranya mencipta satu sistem lengkap untuk automasikan bisnes anda secara online, daripada pemasaran kepada penerimaan tempahan sehinggalah kepada penghantaran produk anda – rahsia inilah yang akan membuatkan anda cipta income tanpa henti secara automatik (cipta income pasif dengan gayanya)

FI$H MODULE #5:

Menjadi Kaya Dunia & Akhirat

Ramai yang terlepas pandang modul kelima ini – tinggalkan legasi dengan menjadi kaya dunia & akhirat. Orang kita tak mahu fikir bab ini kerana katanya nak survive sendiri pun susah sekarang ni, inikan pula nak bina income untuk generasi seterusnya. Tapi semua tu alasan sahaja. Kalau nak tahu, generasi seterusnya itu adalah anak-cucu yang kita sayangi juga. Lebih baik mereka hidup senang daripada hidup merempat bila kita tiada lagi di dunia ini nanti.

Modul ini memang saya dedikasikan kepada anda secara personal. Apabila anda faham konsep income seumur hidup untuk menjadi kaya dunia & akhirat, anda akan berlumba-lumba untuk menjadi kaya – tak ada alasan untuk anda kekal miskin. Inilah keseimbangan yang patut anda cari.

Walaubagaimanapun, modul terakhir ini lebih daripada topik legasi.

Ini yang anda akan dapat di dalam modul hebat terakhir ini:

  • Apakah yang dimaksudkan dengan legasi dan kenapa sumber income pasif merupakan jalan terbaik untuk anda cipta legasi ini
  • Ketahui cara cool untuk tukarkan income pasif anda kepada saham pasif sepanjang hayat anda (dan melangkaui hayat anda semestinya) – anda MESTI tak sabar nak tahu rahsia ini
  • Apakah 3 penyakit orang kita yang WAJIB anda ubati di dalam diri anda sebelum anda jadi super kaya
  • Bongkar rahsia menjadi kaya di akhirat dengan menjadi kaya di dunia – anda dapat kedua-duanya (dunia dan akhirat) dan jalani hidup anda dengan lebih seronok, tenteram dan penuh keberkatan
  • Bagaimana pula caranya menjadi kaya di akhirat dengan menjadikan orang lain juga kaya di akhirat, mari sama-sama realisasikan impian saya ini (satu peluang untuk kita bekerjasama nanti)
  • Apakah caranya untuk gandakan income pasif anda dengan mudah

Dengan mendapatkan program “Formula Income Seumur Hidup” ini, anda akan ketahui rahsia membina pendapatan pasif yang bakal memberikan anda income setiap bulan, sama ada anda bekerja ataupun tidak, dan sekaligus membina sebuah plan persaraan yang sebenar – dengan gayanya.

Semuanya terdapat di dalam 5 modul saya ini – termasuk bahan tambahan yang lain seperti ebook, checklist, mindmap, support group dan lain-lain lagi. Saya akan pastikan ianya berbaloi-baloi untuk anda.

Sekarang…

Beri perhatian kepada mesej ini.

Tak kisah anda seorang yang buta internet, tak pernah hasilkan pendapatan sampingan ataupun memang seorang yang dah berjaya pun (ada duit banyak), program ini memang untuk anda.

Saya akan pastikan anda mendapat semua ilmu dan tool yang diperlukan, tidak kira pengalaman yang anda ada sekarang.

Tak cukup dengan modul utama, saya ada lagi yang istimewa untuk anda…

Ini pula bonus tambahan untuk anda sekiranya anda bertindak pantas dan buat pesanan program Formula Income Seumur Hidup hari ini. Saya namakannya BONUS SUPER “IKAN JERUNG”! 🙂

Saya sediakan hadiah bonus khas dan istimewa ini untuk anda pada saat-saat akhir kerana saya nak pastikan anda benar-benar berjaya membina income seumur hidup anda – foolproof system yang akan guarantee income yang lumayan bila anda ambil tindakan nanti.

Inilah hadiah terbaik pernah saya berikan kepada pelanggan-pelanggan saya sebelum ini, mungkin lebih bernilai daripada keseluruhan video latihan yang saya sediakan untuk anda di atas.

Biar kali ini anda menangis jika tak miliki Formula Income Seumur Hidup hari ini juga.

Bonus IKAN JERUNG #1: FI$H SYSTEM (nilai: RM4,999)

Gajah di depan mata tak nampak, kuman di hujung lautan jelas kelihatan. Yang anda lihat sekarang adalah sebuah LOMBONG EMAS, bukannya sekadar sebuah laman web biasa-biasa (shame on me kalau dengan pengalaman luas saya di dalam bisnes internet, saya hanya cipta website biasa-biasa).

Lepaskan peluang ini, anda lepaskan peluang cipta income seumur hidup anda secara online 100% automated, nanti menyesal tak sudah.

Di dalam komponen ini, saya akan terangkan kepada anda bagaimana Sistem Formula Income Seumur Hidup ini berfungsi secara detail, bagaimana saya cipta keseluruhan mesin buat duit luar biasa ini secara halus dan teliti dan lebih penting lagi, bagaimana secara “tak sengaja”, anda pun boleh bina income yang lumayan setiap bulan seumur hidup anda. Urgh, secara tak sengaja tu paling BEST!

Di dalamnya, anda akan terima:

  • “lesen” untuk cipta income seumur hidup anda
  • pendaftaran ahli ____________
  • web replika unik untuk anda berbangga mempromosikannya
  • promosi web replika anda selama 1 bulan PERCUMA (ini BEST kot, ada orang tolong promote untuk anda)
  • affiliate system 2-tier (satu lagi peluang income pasif) – internet marketer memang tergila-gilakan peluang pendapatan pasif daripada 2-tier affiliate program ni

Tapi saya tak stop di sini saja.

Saya terangkan bagaimana dengan sistem ini, anda akan dapat 4 jenis income, sama ada anda menjual ataupun tidak. Anda tak buat apa pun akan dapat hasilnya. Aduh, memang anda tak pernah lihat sistem seperti ini di mana-mana pun sebelum ini.

Dan sebenarnya, saya boleh cipta sebuah produk digital baru hanya berdasarkan pembongkaran rahsia ini sahaja. Kemudian letakkan harga RM799 atau RM999. Itulah sebabnya bonus ini sahaja lebih bernilai daripada keseluruhan program yang anda bakal terima.

Inilah JANTUNG kepada program Formula Income Seumur Hidup ini. RM4,999 pun bukan hampir kepada harga sebenar keseluruhan pendedahan berani kerat jari saya ini.

Jika anda 50-50 nak beli program F.I.S.H ini, baca section ini semula dan ketuk dahi di dinding kalau masih bukan 100% lagi yakin dengan program F.I.S.H

BONUS IKAN JERUNG #2- F.I.$.H Quick-Start Action Guide (nilai: RM399)

Bayangkan anda bakal hasilkan pendapatan RM47,500 setiap bulan setahun dari sekarang dan income ini bertambah bulan demi bulan.

Bayangkan anda diberikan Panduan MUDAH untuk capai matlamat tersebut di mana kesemuanya dibentangkan di dalam format yang mudah untuk anda copy-paste dan tiru bulat-bulat. Cuma buat aje dan 12 bulan dari sekarang, anda pasti terkejut dengan jumlah wang yang dimasukkan ke dalam akaun bank anda.

Percaya atau tidak, itulah yang saya lakukan untuk bantu anda.

Panduan ini dihasilkan berdasarkan pengalaman saya selama lebih 14 tahun di dalam pemasaran internet dan berdasarkan income 5 angka setiap bulan menggunakan Sistem FISH ini – jadi, ianya bukan teori tetapi berdasarkan pengalaman sebenar saya.

Dengan FISH Quick-Start Action Guide, saya bantu anda di dalam melakukan pemasaran secara online. Bukan setakat itu sahaja, tentera pemasaran anda juga akan melakukan replikasi yang sama, menuju matlamat yang sama. (tentera pemasaran anda? ya, anda akan mempunyai tentera pemasaran sendiri tetapi biarlah rahsia ini hanya didedahkan kepada pembeli program Formula Income Seumur Hidup ini sahaja )

Dan BUAT AJE apa yang disuruh di dalam FISH Quick-Start Action Guide, in shaa Allah, anda tak akan tersasar daripada jalan ke income RM47,500 setiap bulan setahun daripada sekarang.

What more can you ask from me? 🙂

BONUS IKAN JERUNG #3- F.I.$.H Mindmap (nilai: RM100)

Anda akan diberikan juga peta minda untuk pastikan anda kekal fokus dengan keseluruhan sistem yang POWERFUL di tangan anda ini.

Ingat! Sistem F.I.S.H ini complicated tapi dipermudahkan bagi anda lakukan tindakan untuk mempercepatkan lagi proses anda menjana income seumur hidup anda.

Bila confused, rujuk semula kepada peta minda ini dan anda akan kembali semula ke arah yang tepat.

 

Lihatlah betapa bersungguhnya saya sediakan ilmu dan peluang mencipta income seumur hidup ini untuk anda. Saya berikan kesemuanya – ALL OUT.

Not only I teach you how to FI$H, I also give you FI$H to eat.

Berapakah Kos Untuk Dapatkan Formula Income Seumur Hidup?

Orang sanggup laburkan sehingga beribu-ribu ringgit semata-mata kerana mereka percaya kepada keberkesanan sesuatu produk, lebih-lebih lagi bila produk yang dibeli akan memberikan benefits berlipat-kali-ganda daripada apa yang dibelanjakan. Jika kurang mampu, mereka akan usahakan juga (sehingga sanggup pinjam duit) untuk dapatkan modal untuk memiliki produk yang dipercayai tersebut.

Secara jujurnya, bagi program Formula Income Seumur Hidup ini, harga adalah perkara kedua kerana anda sendiri pun tahu program ini real dan gerenti boleh hasilkan income bila anda ambil tindakan. Saya juga real dan bukannya pengendali laman web “skim cepat kaya” yang berselindung dengan jualan produk sampah di internet. Apa yang saya ajar adalah benar dan berdasarkan pengalaman. In fact, saya sendiri pun akan keliru jika anda tak dapat hasilkan 1 sen pun daripada Formula Income Seumur Hidup ini nanti. Jika lakukan betul-betul, Formula Income Seumur Hidup akan ubah hidup anda dan berikan income pasif setiap bulan tanpa henti. Itulah tahap keyakinan saya.

Dan bukan saya sahaja yang menikmati income pasif tanpa henti ini sekarang.

Ramai yang telah berjaya.

Ini beberapa contoh income pasif yang diterima oleh ahli Formula Income Seumur Hidup – anda juga bakal mencipta income sebegini. Perlu diingatkan bahawa ianya adalah income bulanan yer, bukannya income biskut “Oreo” sekejap ada, sekejap tak ada.

Tak ada harga untuk diletakkan bila program sebegini benar-benar boleh berikan income pasif bagi menjamin kehidupan anda yang lebih tenteram, bebas, tanpa kerisauan masalah kewangan.

Dan saya tak akan minta anda bayar RM3,000 atau RM1,000 pun untuk akses kepada program ini.

Pelaburan anda cuma RM 499.

Program yang tinggi nilainya perlu diletakkan pada harga yang standing dengannya, dan harga yang saya tetapkan ini masih terlalu rendah untuk anda.

Ianya seolah-olah saya berikan konsultasi percuma sahaja.

Ini pula komen-komen positif daripada satu group terpilih yang telah pun melakukan test-drive ke atas sistem ini bersama testimoni daripada pembeli-pembeli lain yang berpuas hati dengan pelaburan ilmu mereka.

Komen-komen sebegini semakin bertambah setiap hari.

Walaubagaimanapun, saya nak buat satu kejutan dan berikan sesuatu yang istimewa kepada anda.

Khas untuk hari ini, anda dapat sertai program ini dengan hanya pembayaran sekali sahaja iaitu RM 350.

Kenapa murah sangat? Saya beritahu sebabnya…

Sebenarnya saya dah penat dengan fakta-fakta yang salah berkenaan cara cipta income pasif online yang saban hari diperkatakan di internet. Saya ingin anda tahu cara yang sebenar untuk menghasilkan income yang tak putus-putus, terbukti berkesan. Walaupun selepas ini, selepas anda telah ketahui rahsianya, seolah-olah anda menjadi pesaing saya, anda masih tidak akan menjadi sebegitu kerana peluang yang ditawarkan merupakan sebuah pasaran terbuka yang amat besar dan luas. Tetapi, bila anda telah mencapai kejayaan, saya pasti anda akan berterima kasih kepada saya – itulah yang amat menggembirakan hati saya kerana dapat menolong lebih ramai rakyat Malaysia mencapai impian kewangan mereka.

Itu falsafah dan cita-cita saya.

Lagi pun ianya adalah produk digital – tiada kos tambahan seperti penghantaran dan pembungkusan ke atas saya, itulah sebabnya saya boleh memberikan peluang harga istimewa ini kepada anda.

SOLD OUT!!!

BONUS “LAST MINUTE” UNTUK 200 PERTAMA SAHAJA!

Tiket Percuma Menghadiri
Seminar Formula Income Seumur Hidup
Bernilai RM 1,099

Saya rasa tawaran ini memang tak masuk akal – tapi saya mahu pastikan yang saya dapat membantu anda sebaik mungkin dan supaya saya dapat mengenali anda dengan lebih rapat lagi.

Jadi, saya akan membiayai kos seminar ini untuk anda. Saya akan tunjukkan cara bagaimana untuk membina income pasif yang sebenar secara step-by-step. Anda dapat melihat sendiri secara live bagaimana saya melakukannya.

Malah, saya akan undang beberapa orang rakan jutawan saya yang lain yang memang pakar di dalam mencipta income pasif ini untuk mengajar anda pelbagai teknik dan strategi lain, yang mungkin tidak dibincangkan di dalam program digital ini.

Inilah juga peluang untuk anda bertanyakan soalan kepada saya dan pakar-pakar ini secara live!

Lebih menyeronokkan lagi, rakan-rakan seperjuangan saya yang lain akan turut hadir pada seminar ini. Kenali mereka dengan lebih dekat dan pastinya banyak ilmu dan nasihat yang boleh anda dapat dalam seminar ini nanti.

Seminar ini akan dianjurkan selepas 4 minggu pelancaran Formula Income Seumur Hidup supaya anda lebih jelas tentang apa yang telah disampaikan di dalam program digital Formula Income Seumur Hidup yang anda beli ini.

Seminar ini akan diadakan di Selangor/Kuala Lumpur (sekiranya anda sudah lama tidak berkunjung ke KL, inilah masa yang terbaik untuk datang bercuti).

**TETAPI**….tempat adalah terhad. Siapa cepat dia dapat. Daftar sekarang sebelum anda gigit jari.

Saya pasti anda akan dapat faedah dan ilmu yang banyak dari pelaburan yang anda buat hari ini. Saya juga akan pastikan anda tidak akan rugi apabila melakukan pembelian.

Jaminan Pulangan Semula 100% Wang Anda!

Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan money back guarantee.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini, hubungi saya dalam masa 8 minggu dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Anda akan dapat kembali wang anda dengan jaminan yang saya berikan sebentar tadi. Tidak ada kerugian di pihak anda apabila anda buat keputusan untuk membeli program Formula Income Seumur Hidup ini.

Ini senarai yang akan anda dapat apabila mendaftar hari ini:

FI$H Module #1: Dunia Indah “Income Seumur Hidup”RM399
FI$H Module #2: Aset & Peluang KeemasanRM399
FI$H Module #3: Online Marketing Gaya SIFU RM399
FI$H Module #4: Sistem, Automasi & Income Tanpa Henti RM399
FI$H Module #5: Menjadi Kaya Dunia & Akhirat RM399
Bonus IKAN JERUNG #1: FI$H SYSTEM RM4,999
Bonus IKAN JERUNG #2: FI$H Quick-Start Action GuideRM399
Bonus IKAN JERUNG #3: FI$H Mindmap RM100
Tiket Percuma Untuk Menghadiri Seminar "Formula Income Seumur Hidup"RM1,099
Pelaburan AndaRM8,592 RM 350 Sahaja

Tempah sekarang. Dapatkan kesemua produk ini termasuk hadiah bonus, termasuk tiket percuma untuk seminar Formula Income Seumur Hidup anda…

Ikhlas,


P.S: Seperti yang anda lihat, saya telah jadikan program Formula Income Seumur Hidup ini mampu milik dan ianya sangat berharga. Anda akan dapat kesemua 5 modul utama, 3 hadiah bonus dan tiket untuk menghadiri seminar LIVE. Malah, anda tidak akan rugi apa-apa kerana saya sertakan jaminan pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini. Daftar sekarang sebelum saya hentikan pengeluaran produk ini lagi.

P.P.S: Masalah bangun awal pagi untuk ke tempat kerja, memandu dalam trafik yang sesak dan terpaksa senyum kepada bos saya semuanya sudah BERAKHIR, gara-gara income seumur hidup saya telah bekerja dengan sendirinya. Bila pula anda hendak menjadi bos dan berhenti memikirkan tentang duit? Be your own boss now.

 

 

affiliate | blog
Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com · Web design oleh Luvleey

Siapa Lagi Nak Tahu 3 Langkah Simple Untuk Cipta Income PASIF Secara Online, Buat Sekali Dapat $$$ Berkali-kali Seumur Hidup Anda 

Tonton Video pendedahan eksklusif ini sekarang.

Isi nama dan email anda di bawah