Select Page

Nah RM100, Duduk Hotel Percuma!

Pada mulanya saya tak berapa yakin dan tertanya-tanya sama ada OYO ni betul atau pun tidak.

Last sekali, bila lalu di hadapan Bangi Gateway menghala ke rumah saya, terpampang besar perkataan OYO untuk City Boutique Hotel, hotel yang pernah rakan saya bermalam bila datang berjumpa saya.

Dannnggg!

Saya baru nampak rupanya.

Ada di depan mata saya.

Rugi saya tak kaji dahulu bila saya diperkenalkan dengan OYO App ni beberapa minggu yang lalu.

Tapi tak mengapa.

Masih belum terlambat.

Anda pun belum terlambat.

Saranan saya, anda download app ini dan install dahulu secepat mungkin sementara promosi hebat “install dan dapat RM100” mereka ini belum berakhir.

Link donwload:

https://share.oyorooms.com/ZAMRFD6UL

Atau masukkan kod duit RM100 percuma ini selepas anda install:

ZAMRFD6UL

Pada masa sekarang, mereka sedang menggiatkan promosi untuk mengembangkan OYO di Malaysia.

Jadi, mereka akan memberikan OYO Money bernilai RM100 untuk setiap pemasangan aplikasi OYO ini.

Maksudnya, bila anda install sahaja aplikasi OYO ini, anda akan dapat kredit RM100 untuk digunakan untuk bermalam di hotel-hotel rangkaian OYO (nak bermalam di hotel berdekatan rumah saya tu pun boleh, lepas tu kita boleh lepak ngeteh) 😀

Bukan itu sahaja, anda juga akan mendapat kod jemputan seperti yang saya berikan di atas, di mana anda boleh mempromosikan aplikasi OYO ini.

Yang menariknya ialah, anda akan diberikan RM50 bagi setiap referral yang anda perkenalkan kepada OYO.

Yang lagi menariknya lagi dan lagi, anda akan dapat lagi RM50 bila referral anda ini menggunakan aplikasi OYO ini untuk bermalam di hotel-hotel di dalam rangkaian mereka.

Wah!

Anda dah dapat RM100 selepas install aplikasi OYO ini, selepas anda perkenalkan orang lain, anda dapat RM50 pula dan sekali lagi RM50 bila referral ini membuat tempahan dan bermalam di hotel.

Jika anda perkenalkan kepada 10 orang, sudah ada potensi kredit RM1100 dah tu, banyak malam la anda boleh gunakan untuk bermalam di hotel pilihan anda.

BEST kan?

Pastinya BEST.

Join PERCUMA.

Dapat duduk hotel PERCUMA.

“Eh Zamri ni, mana satu bisnes you ni? Tone Wow ke bukan? Ni promote OYO pula.”

Pssst… itulah yang ramai orang tak tahu.

Semua ini adalah peralatan untuk bina bisnes utama.

Tone Wow akan memberikan “pendapatan pasif” (residual passive recurring income) kat saya dan saya tak nak bina bisnes saya cara kuno.

Kita dah ke depan. Jadi, caranya pun mesti ke hadapan.

Sebelum ini saya perkenalkan EasyParcel kerana ianya memudahkan kerja penghantaran simkad kepada prospek saya. Simkad apa? Simkad Tone Wow.

OYO pula akan saya gunakan untuk hadiahkan percutian kepada top-performing members dalam group saya. Group apa? Group Tone Wow.

Sebelum ini pun saya dah fikirkan nak bagi hadiah percutian di hotel-hotel di dalam Malaysia.

Sekarang ni sudah ada OYO, senanglah kerja saya.

Saya promosi OYO, dapat OYO Money dan belanjakannya untuk saya hadiahkan kepada mereka yang membina bisnes saya. Bisnes apa? Bisnes Tone Wow la…

Tapi kalau anda nak gunakan app ni untuk saja-saja buat modal bermalam di hotel untuk diri sendiri pun apa salahnya. It’s up to you.

Yang penting anda ambil tindakan.

Bukan senang orang nak bagi RM100 oiiii…

Download aplikasi OYO di:

https://share.oyorooms.com/ZAMRFD6UL

Atau masukkan kod duit RM100 percuma ini selepas anda install:

ZAMRFD6UL

Jadi, saya harap anda dapat faham kenapa saya lakukan sesuatu perkara. 🙂

Next, saya akan perkenalkan lagi senjata bisnes saya di internet.

Anda nak tau tak?

Say la “NAK TAU” sikit.

Baru semangat saya nak share panjang-panjang lagi. 😉

telah lakukan pesanan untuk

Tahniah!