Jemputan JV “Formula Income Seumur Hidup”

Saya Terlajak Teruja ni… Nak Bagi Anda DUIT Yang Banyak, Hadiahkan Sebuah KERETA Yang Cute dan Kenalkan ANDA Kepada Multi-Jutawan MISTERI Yang Sungguh Luar Biasa Low Profile ini!

Tarikh Penting!

Fasa Pra-Pelancaran: Selasa, 11 April 2017 (12 tengah hari) – Isnin, 24 April 2017
Launch Date : Selasa, 25 April 2017, 9:30 am (Malaysian time)

Daripada:  Zamri Nanyan

PER: Jemputan Rasmi untuk Pelancaran “Formula Income Seumur Hidup”

Salam hormat ,

Nama saya Zamri Nanyan dan selamat datang ke laman web jemputan JV sulit ini. Anda berada di laman web rahsia ini kerana saya atau Razif Yusof (partner saya), menjemput anda secara peribadi untuk menjadi JV partner pilihan kami untuk mempromosi produk terbaru saya. Saya bakal melancarkan satu projek penting yang akan membuatkan ramai JV partner saya tersenyum lebar dengan akaun bank penuh dengan duit ringgit 1Malaysia nanti.

Saya akan pastikan yang SETIAP usaha anda mempromosikan produk saya ini sangat berbaloi-baloi.

Siapa Lagi Nak Berentap Untuk Dapatkan Sebuah Kereta Cute Bersama Komisyen Jualan 5-Angka Dan Berpeluang Menghasilkan Pendapatan Lumayan Seumur Hidup?

Pastikan anda isi nama dan email di bawah untuk maklumat lanjut

Pelancaran Produk

Nama program untuk dilancarkan ialah “Formula Income Seumur Hidup”. Ianya merupakan program multimedia yang akan menjadi sebuah produk rujukan kepada sesiapa sahaja yang ingin mencipta pendapatan bukan untuk beberapa bulan atau beberapa tahun sahaja tetapi untuk seumur hidup. Pelanggan akan mendapat rakaman video, mindmap, diagram dan juga sistem yang tersedia untuk mereka gunakan sebagai tool untuk menghasilkan income seumur hidup. Pelanggan juga akan diajar, hanya dengan mempromosikan “Formula Income Seumur Hidup” ini, secara magic, mereka akan menjemput income lumayan setiap bulan ke dalam hidup mereka.

Program ini merupakan sebuah produk digital terbaik yang pernah saya hasilkan semenjak saya mula mengenali bisnes internet 14 tahun yang lalu dan saya pernah menerbitkan banyak produk HOT seperti The Four Weeks To Freedom, Pakar Affiliate dan Pakar Produk Digital yang menghasilkan jualan RM100,000 dalam masa sebulan. Rahsia Clickbank pula mencatat sejarah dengan hasil jualan RM100,000 dalam masa kurang daripada 3 hari. Jadi, saya tahu bagaimana mencipta produk yang mempunyai permintaan tinggi dan menghasilkan jualan yang banyak.

Sekarang, segala pengalaman dan pengetahuan saya di dalam bisnes internet dicurahkan ke dalam program “Formula Income Seumur Hidup” ini bagi menjadikannya sebuah program terlengkap untuk sesiapa sahaja mencipta pendapatan idaman di dalam hidup mereka.

Program ini juga bukan merupakan produk teori cedokan daripada mana-mana sumber yang tidak dikenalpasti. Ianya adalah hasil daripada pengalaman saya sendiri mencipta income 5-angka setiap bulan di rumah, sama ada saya bekerja atau pun tidak. Sudah lebih 3 tahun saya menikmati income ini, masih menikmatinya sehingga ke hari ini dan ingin melihat lebih ramai lagi orang kita juga merasai income seumur hidup ini.

Walaubagaimanapun, saya ada satu pengakuan jujur untuk anda.

Sudah lama saya tak bergerak secara agresif di dalam pemasaran internet, bukan tak buat langsung tetapi slow down banyak. Bukan kerana tak ada income di dalam bisnes internet (sebenarnya sebaliknya – ada income lagi banyak) tetapi kerana saya terlalu selesa dengan income pasif seumur hidup saya, secara diam-diam, secara underground.

Namun semua itu adalah juga merupakan kajian saya tentang sejauh mana betulnya, wujudnya, berkesannya income pasif ini dan saya adalah the living proof yang ianya 1000% betul, wujud dan sesiapa sahaja boleh dapatkannya dengan teknik dan strategi yang berkesan.

Saya juga nak buktikan sesuatu yang orang-orang kaya selalu katakan, “ambil semua harta saya dan saya akan bina balik empayar bisnes dengan network saya yang ada.”

Well, sekarang sudah sampai masanya untuk saya buktikan falsafah tersebut, saya nak buktikan yang secara berjemaah, kita boleh melakukan sesuatu yang amat mustahil di fikiran. Pada masa yang sama, saya nak melihat siapa network saya yang masih lagi setia bersama saya, in shaa Allah, saya juga akan membantu mereka satu hari nanti, dengan mereka melibatkan diri di dalam memasarkan produk terbaru saya ini kali ini.

You know who you are and I know who all my friends are in the internet marketing world, in Malaysia.

I hope you joined and given all out to promote “Formula Income Seumur Hidup”. 🙂

Dan lebih istimewa lagi, projek ini adalah projek saya bersama dengan Razif Yusof yang juga sama-sama idamkan untuk melakukan come back di dalam pemasaran internet. Sooo, anggaplah ini grand come-back kami berdua, di mana kami sedang memanggil semula rakan-rakan IM, legenda-legenda IM tempatan, IM baru, IM lama, newbies dan sesiapa sahaja untuk mencipta sejarah kebangkitan semula 2 IM yang pernah menggegarkan pasaran tempatan. Kami melihat dari jauh sebelum ini, kini semakin dekat dengan kehangatan api pasaran internet tempatan.

Rumusannya, sentuhan saya dan Razif Yusof masih lagi berbisa, pengalaman dan ilmu kami di dalam bisnes internet, business networking dan kekuatan berjemaah tak dapat dinafikan.

Disebabkan produk ini adalah gabungan usahasama 2 otai IM yang mempunyai pengaruh yang besar, ianya akan menjadi satu turning point bagi kami berdua, bagi anda dan bagi pasaran internet tempatan sendiri yang bakal mencipta sejarah baru, bench-mark baru di dalam industry ini. Dan kami akan, selamanya, ingat bantuan dan pertolongan anda menjayakan pelancaran program “Formula Income Seumur Hidup” ini seumur hidup kami (siapa boleh lupa dengan pelancaran produk yang bakal menghadiahkan sebuah kereta dan banyak hadiah lain yang bernilai hamper RM50,000 kan? – details ada di bawah nanti). 🙂

High Converting Sales Copy – Bersedia Untuk Menjana Komisyen Affiliate 2-Tier Yang Luar Dari Biasa

Salah satu bahagian penting di dalam menghasilkan sales gila-gila untuk JV partner adalah melalui salesletter yang convert setinggi dan sebanyak yang mungkin.

Itulah sebabnya saya sangat teruja bagi pihak anda.

Macam ni… di dalam 14 tahun saya berada dalam pemasaran internet, sudah banyak kali saya hasilkan salesletter yang menghasilkan jualan 6 angka dalam masa yang singkat. Pakar Affiliate, Pakar Produk Digital, The Four Weeks To Freedom menghasilkan jualan RM100,000 dalam masa sebulan. Rahsia Clickbank pula menghasilkan RM100,000 dalam masa kurang 3 hari sahaja dan ini adalah disebabkan oleh salesletter yang POWER. Secara tak langsung, JV partner saya juga hasilkan komisyen ratusan ribu ringgit daripada jualan produk-produk saya – rahsianya… salesletter power.

Formula Income Seumur Hidup pula merupakan projek terbesar saya di dalam penglibatan saya di internet. Ianya projek MEGA yang melibatkan komisyen PPL, komisyen signup sub-affiliate, komisyen jualan, back-end recurring income, produk digital yang lengkap dan sistem canggih yang pastinya majority IM tempatan (dan juga luar Negara) tak pernah lihat sebelum ni.

Dalam ertikata lain… anda memang tak pernah jumpa pun pelancaran produk tempatan terhebat seperti ini dan tidak akan maafkan diri ada jika tidak menyertainya.

Projek ini memang projek MEGA.

Saya stop kesemua yang saya lakukan dan fokus kepada penghasilan produk yang paling berkualiti di pasaran. Dengan pengalaman saya selama lebih daripada 10 tahun ini, pastinya saya berusaha sebaik mungkin untuk hasilkan salesletter yang paling GEMPAK di antara salesletter yang pernah saya hasilkan sebelum ini. Ianya sangat-sangat convincing, anda sendiri pun tergoda untuk klik dan lakukan pesanan.

8 Sebab Utama Kenapa Anda Nak Sangat Promote
“Formula Income Seumur Hidup”

Saya nak JV Partner saya dapat yang TERBAIK daripada “Formula Income Seumur Hidup”, mungkin promosi terbaik yang pernah anda libatkan diri sehingga kini.

Di bawah ialah 8 sebab kenapa anda wajib menyertai kempen pelancaran “Formula Income Seumur Hidup”:

  1. Hasilkan PELBAGAI Komisyen Daripada Promosi SATU Link Affiliate Melalui Program Affiliate 2-Tier (2 Level)

Bukan selalu anda jumpa program affiliate 2-tier di dalam pasaran tempatan. Sekarang anda telah jumpa lombong emas affiliate. Anda akan hasilkan komisyen bila bawa sub-affiliate kepada kami, rujuk prospek tanpa mereka beli sebarang produk, hasilkan jualan peribadi, sub-affiliate anda hasilkan jualan dan beberapa lagi bonus lain yang saya rahsiakan sekarang. Anda alamilah sendiri magic di dalam memasarkan “Formula Income Seumur Hidup” ini. Semua ini  berlaku dengan anda promosikan SATU link affiliate anda sahaja kerana system kami akan track affiliate username anda di kesemua tempahan yang prospek anda lakukan.

Anda akan terima komisyen RM100 untuk jualan peribadi produk utama dan RM50 untuk jualan daripada sub-affiliate.

Komisyen pendaftaran sub-affiliate dan rujukan bakal pelanggan pula ialah RM1.00 dan RM0.50 bagi ssetiap rujukan. Ya, anda akan hasilkan komisyen sama ada anda dapat jualan ataupun tidak. Orang lain buat kerja dan hasilkan jualan pun anda akan dapat habuannya. BEST kan?

  1. Salesletter POWER Untuk Hasilkan Jualan RATUSAN RIBU RINGGIT

Salesletter “Formula Income Seumur Hidup” ditulis sendiri oleh the one and only, Zamri Nanyan yang mana surat-surat jualan saya pernah hasilkan jualan sehingga 6 angka bagi bukan 1 produk tetapi banyak lagi produk digital terbitan saya sebelum ini. Segala elemen “subliminal programming”, sentuhan emosi dan rahsia penulisan suratjualan power dimasukkan ke dalam projek ini. Anda bawa trafik ke laman web affiliate anda dan selepas tu serahkan segalanya untuk saya hasilkan jualan untuk anda, cara pakar lakukan.

  1. Produk Berkualiti Berdasarkan Proven Result, Tiada Saingan Dalam Pasaran

Saya stop semua yang saya lakukan, perah otak dan hasilkan sebuah produk yang TERBAIK pernah saya hasilkan selama 14 tahun saya di dalam bidang pemasaran internet. Segala twist-and-tricks saya masukkan ke dalam produk ini yang pastinya akan menguntungkan JV Partner saya pada tahap optimum. Malah, saya berani gerenti tak ada saingan seperti “Formula Income Seumur Hidup” di dalam pasaran setakat ini.

“Formula Income Seumur Hidup” bukannya berdasarkan teori semata-mata. Berpadanan dengan tajuk produk itu sendiri, saya persembahkan formula yang bakal membantu sesiapa sahaja menghasilkan pendapatan 4-5 angka setiap bulan tanpa henti, segalanya menggunakan internet sahaja dan commone sense, budak sekolah menengah pun boleh lakukannya – serius ada yang sudah berjaya.

  1. Pelbagai Bahan Promosi Lengkap Disediakan Untuk Bantu Anda Hasilkan Komisyen

Anda akan disediakan dengan banner, e-mail templates, artikel,video dan pelbagai bahan promosi lain untuk membantu anda hasilkan jualan. Dan sekiranya ini pun tak cukup, contact saya dan pihak saya akan customize bahan promosi bersesuaian dengan target market anda.

  1. Affiliate Tracking System Canggih, Up-To-Date Yang Membolehkan Anda Hasilkan Komisyen Berganda, Tak Pernah Affiliate Tempatan Lain Gunakan Strategi Ini Lagi

Kami research, temui dan guna skrip affiliate yang dapat berikan anda komisyen bukan setakat jualan, malah setiap rujukan prospek yang anda berikan kepada kami pun akan dikreditkan sebagai “komisyen hadiah” daripada kami. Ditambah pula dengan komisyen 2-tier, ada di antara anda yang pada satu hari nanti akan duduk goyang kaki di rumah pun akan hasilkan komisyen lumayan disebabkan sub-affiliate anda bekerja keras untuk hasilkan jualan. Kenapa sub-affiliate anda ini akan bermati-matian mempromosikan program ini? Psst… inilah rahsia yang tak nak saya dedahkan lagi. Biarkan saya kekalkan ingredient rahsia ini sebagai rahsia buat masa sekarang.

  1. Setiap TOP Internet Marketer Tempatan Akan Promote Formula Income Seumur Hidup Gila-Gila Punya – Anda tak nak ketinggalan di dalam kempen promosi sure-heboh ini dan jana income yang banyak.

Kami jemput semua TOP JV Partner seperti anda untuk menjadi sebahagian daripada sejarah pelancaran MEGA “Formula Income Seumur Hidup”. Sebaik sahaja pelancaran bermula, media internet dari pelbagai sudut akan sesak dengan kempen-kempen dan promosi “Formula Income Seumur Hidup”. Segala tempat akan jadi huru-hara di mana semua orang akan bercerita tentang program ini. Cuma masa sahaja akan menentukan daripada siapa pelanggan akan membeli “Formula Income Seumur Hidup” ini. Anda akan lihat rakan-rakan anda juga tak senang duduk dan promote “Formula Income Seumur Hidup” gila-gila punya. Sekiranya anda pantas bertindak dan mempromosikan program ini lebih awal, pelanggan ini akan beli melalui link affiliate anda. Itu yang anda nak di dalam menghasilkan jualan yang banyak dari promosi program affiliate – jadi yang terpantas mempromosikan produk HOT.

  1. Formula Income Seumur Hidup “Hall Of Fame” – Penghargaan Untuk Top Affiliate

Top 10 affiliates dan JV partner akan diberikan penghargaan sebagai Raja Affiliate “Formula Income Seumur Hidup”. Kami akan paparkan nama dan website anda di dalam laman web penghargaan kami di mana ianya akan meningkatkan lagi jenama diri anda dan membina kredibiliti anda sebagai “Super Affiliate”. Ini akan membuka pelbagai peluang JV lagi untuk anda.

  1. Cabaran Top Affiliate – Menangi Sebuah KERETA Perodua AXIA, 2 Buah Motosikal Kegilaan Ramai, 2 Buah Basikal Elektrik dan Banyak Lagi

Bukan setakat anda mendapat komisyen berpuluh ribu ringgit dan dinobatkan sebagai “Super Affiliate”, anda juga akan menerima hadiah istimewa daripada saya, hadiah berupa sebuah kereta Perodua Axia, motosikal yang diminati ramai, basikal elektrik dan banyak lagi. Exciting… penerangan lanjut ada di bawah.

Bonus Berganda Untuk Top 5 JV Partner:

Bonus #1

Pengiktirafan Melalui Temuramah Interview Sebagai Top Affiliate
Program “Formula Income Seumur Hidup” (Bernilai RM997)

Wow! Bukan sekadar menjadi JV partner untuk membantu menghasilkan jualan “Formula Income Seumur Hidup”, 5 JV partner yang menghasilkan jualan tertinggi bakal menjadi sebahagian daripada program “Formula Income Seumur Hidup” ini dan leverage ke atas kejayaan pelancaran program ini untuk membantu meningkatkan kredibiliti mereka. Maksudnya mereka adalah sebahagian daripada “Formula Income Seumur Hidup” dan salah seorang daripada mereka mungkin juga ANDA sendiri.

Kami akan melakukan sesi temuramah eksklusif di mana rakaman ini akan dimuatkan ke dalam program “Formula Income Seumur Hidup” sebagai sebahagian daripada bonus pembelian kepada pelanggan.

Best kan? MEGA credibility booster!

Bonus #2

Hadiri Sesi Mastermind Tertutup
Bersama Zamri Nanyan Dan Seorang Lagi Multi-Jutawan MISTERI

Saya akan hubungkan anda dengan Jutawan MISTERI ini secara LIVE, face-to-face – bukan melalui panggilan telefon ataupun email. Bukan itu sahaja, saya akan beritahu beliau betapa hebatnya anda kerana memenangi cabaran top affiliate “Formula Income Seumur Hidup” yang pastinya berhubung-kait dengan kehebatan anda di dalam pemasaran dan bisnes internet.

Dengan membina network bersama jutawan ini, ianya membuka lebih banyak lagi peluang untuk anda maju di dalam hidup, di dalam bisnes.

5 top JV partner saya ini akan dijemput ke “Sesi Mastermind” tertutup, anda boleh tanya sebarang soalan berkaitan bisnes dan bagaimana untuk menaikkan income anda dari 4 ke 5 ke 6 angka setiap bulan. Tanya soalan cepumas dan segala-galanya bakal menjadi amat tidak ternilai buat anda.

Inilah peluangnya untuk anda membuka pintu ajaib dan masuk ke dalam liga bisnes tahap seterusnya

Cabaran Eksklusif Top Affiliate

(Tempoh Cabaran : Selasa, 25 April – Jumaat, 26 Mei 2017)

Sepanjang tempoh pelancaran program “Formula Income Seumur Hidup”, kami akan anjurkan Cabaran Top Affiliate dan akan menganugerahkan JV Partner yang mengasilkan jualan yang ditetapkan dengan hadiah-hadiah yang pastinya sukar dilepaskan. Kami akan pastikan setiap usaha anda mempromosikan “Formula Income Seumur Hidup” berbaloi-baloi dan akan menjadi ingatan sepanjang hayat anda. Sebagai tambahan kepada komisyen affiliate yang bakal dibawa pulang, di bawah adalah hadiah-hadiah menarik untuk top affiliate yang menghasilkan jualan tertinggi.

Buat pertama kalinya, pelancaran produk kali ini melibatkan komisyen 2-tier, komisyen PPL, komisyen merekrut affiliate dan potensi menghasilkan jualan produk kami pada masa akan datang.

Harga program “Formula Income Seumur Hidup” ialah RM350 (Harga diskaun 7 hari pertama ialah RM250).

Komisyen jualan produk utama yang terhasil daripada rujukan anda sendiri ialah RM100 dan jualan yang terhasil daripada rujukan sub-affiliate daripada anda ialah RM50. Maksudnya, anda bukan sekadar boleh mempromosikan produk tetapi boleh juga mempromosikan program affiliate “Formula Income Seumur Hidup” kepada orang lain dan merekrut mereka sebagai affiliate yang bakal menghasilkan komisyen RM50 setiap kali mereka hasilkan jualan. Inilah komisyen affiliate pasif, duduk diam pun dapat duit. Sekarang, bayangkan sekiranya anda berjaya daftarkan affiliate yang mampu hasilkan 20 jualan setiap minggu, anda duduk sahaja di rumah pun akan mendapat RM1,000 hasil daripada jualan sub-affiliate ini. Inilah “long term” plan untuk anda hasilkan pendapatan secara online selama mana sub-affiliate hasilkan jualan untuk anda. Dan yang lebih BEST lagi, proses anda mencari dan merekrut affiliate baru juga diberi ganjaran dengan komisyen RM1.00 bagi setiap affiliate yang anda perkenalkan kepada sistem affiliate kami. Dan lagi, setiap customer yang buat pembelian melalui link affiliate anda juga akan menjadi affiliate di bawah anda – berpotensi hasilkan RM50 bagi setiap jualan yang mereka mungkin hasilkan nanti. Wow! BEST!

Komisyen PPL pula membuatkan anda menjana komisyen RM0.50 bagi setiap email yang anda bawa kepada kami. WoW! Siapa yang gila-gila nak bagi komisyen pelbagai jenis macam ni, kalau bukan daripada kami? Hasilkan jualan, dapat duit. Tak hasilkan jualan pun dapat duit. Rugi kalau tak join program affiliate ni cepat-cepat.

Dan ini pula pasti membuatkan anda terbelik biji mata.

Kami sediakan cabaran top affiliate yang mana kami akan hadiahkan sebuah kereta Perodua Axia yang bernilai RM24,900 kepada top affiliate yang menghasilkan jualan tertinggi di dalam satu bulan. Ada lagi 2 buah motosikal Yamaha, 2 buah basikal elektrik dan banyak lagi hadiah-hadiah menarik yang lain.

Giler kan? Mana ada orang bagi hadiah affiliate sebuah kereta untuk cabaran affiliate tempatan! Sekarang, kami “up”kan benchmark dan jadikan cabaran top affiliate kami sebagai cabaran affiliate yang terhebat pernah disertai oleh mana-mana JV partner setakat ini.

Ringkasnya, ini komisyen yang ditawarkan kepada anda:

Komisyen Jualan Produk Utama: RM100
Komisyen Jualan Produk Utama Melalui Sub-Affiliate Anda: RM50
Komisyen Pendaftaran Sub-Affiliate Melalui Rujukan Anda: RM1.00
Komisyen PPL Melalui Rujukan E-Mail Prospek Kepada Kami: RM0.50

Kami mahu yang terbaik dan kami hargai JV partner kami dengan berikan komisyen tertinggi dan hadiah top affiliate terhebat di dalam hidup anda… supaya anda ingat kami sampai bila-bila.:)

Anda lihatlah sendiri. Semua yang kami rancang ini sebenarnya adalah untuk anda hasilkan komisyen maksimum untuk diri anda. Biar kami untung sedikit sahaja, asalkan anda happy mempromosikan program “Formula Income Seumur Hidup” dan hasilkan puluh-puluh ribu ringgit dengan produk kami.

Daftar Sebagai JV Partner Terhormat Kami

Secara keseluruhannya, saya amat-amat-amat teruja untuk melancarkan “Formula Income Seumur Hidup” dan saya harap anda pun begitu. Ambil bahagian di dalam sejarah yang bakal berlangsung ini, jadilah JV partner kami dan hasilkan duit gila-gila punya banyak dengan memprmosikan program “Formula Income Seumur Hidup” ini.

Di bawah ialah link pendaftaran JV Partner anda:

http://formulaincomeseumurhidup.com/affiliate-register-page/

Sekiranya anda ada sebarang soalan tentang jemputan JV ini, sila hubungi saya atau Razif Yusof di bawah:

Zamri Nanyan – 013-4010039
Razif Yusof – 019-5655109

Atau email kepada [email protected] dan kami lebih daripada bersedia untuk membantu anda.

ikhlas,

Zamri Nanyan
bersama Razif Yusof

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com.