TUNGGU DULU!

Saya Ada Satu Lagi Tawaran Istimewa Untuk Anda…

TAHNIAH! Anda bakal dapatkan FI$H 10X sebentar lagi.

Tapi sebelum anda buat pesanan eBook FI$H 10X, saya ada tawaran istimewa untuk anda.

Bukan semua orang selesa dengan cuma membaca eBook.

Ada yang lebih suka belajar melalui kelas secara LIVE atau rakaman kerana ianya akan lebih stimulasi otak untuk lebih berfikir dan bekerja dengan lebih keras lagi untuk memahami sesuatu topik.

Dan lagi, bila ada event secara LIVE, pastinya anda akan lebih banyak belajar dalam 1 hari berbanding kurang 1 jam membaca eBook.

Lepas tu, boleh tanya soalan lagi kalau tak faham.

Betul tak?

Saya mendengar keperluan anda, saya ambil keputusan untuk menganjurkan “FI$H 10X Masterclass” bersama saya selama 1 hari.

Di dalam Masterclass ini, saya akan ajar anda tentang FI$H 10X yang terdapat di dalam eBook dan lebih banyaaaaaaaakkkk daripada itu lagi.

Dan saya nak anda hantar soalan-soalan anda tentang FI$H 10X sebelum masterclass ini dimulakan supaya saya boleh sesuaikan kandungan FI$H 10X Masterclass berdasarkan apa yang anda nak tahu.

Jika anda nak tahu perkara yang lebih asas, beritahu aje kepada saya.

Jika anda nak tahu perkara yang lebih advanced, ajukan soalan tersebut kepada saya.

Saya nak anda puas hati dengan kandungan Masterclass ini dan saya nak pastikan anda dapat 10X daripada apa yang anda dapat di dalam eBook asas FI$H 10X.

Tapi kelas ini bukan untuk semua orang.

Ianya adalah untuk yang serius nak bongkar rahsia saya meningkatkan keuntungan tanpa perlu jualan ekstra dan dah ready untuk serap banyak lagi ilmu advanced lain yang akan saya kongsikan bersama.

Secara ringkasnya, ini adalah di antara topik yang akan saya sampaikan di dalam “FI$H 10X Masterclass” (tertakluk kepada soalan-soalan kepada topik yang anda nak saya sentuh lagi nanti).

 

MODULE #1 – Bina Empayar Produk Digital

Bagaimana saya bina semula empayar produk digital saya dari zero selepas satu insiden besar yang hampir meragut nyawa saya, dan saya kongsikan strategi “stitching assets”, di antara beberapa topik penting untuk anda berjaya di dalam bisnes penerbitan produk digital.

 

MODULE #2 – FI$H 10X Advanced

Di dalam module ini, anda akan dapat belajar beberapa lagi teknik adavance lain yang saya gunakan di dalam meningkatkan lagi keuntungan jualan produk digital saya, daripada 10X kepada beberapa X lagi. Semuanya ini berteraskan sistem OrderSini dan juga beberapa tools sokongan lain yang ada di antaranya anda boleh dapat percuma sahaja.

MODULE #3 – FI$H 10X Recurring

Module ini mesti akan menarik minat anda kerana dengan sedikit twist aje, teknik FI$H 10X anda ini akan membolehkan anda menjana keuntungan bukan sekali sahaja tetapi berkali-kali selama bertahun-tahun lamanya. Pendapatan yang anda akan terima pula adalah pendapatan bulanan.

MODULE #4 – Automasi Pemasaran Online Melalui FB Ads

Banyak aje cara pemasaran secara online di internet ini tetapi anda tak akan terlepas dengar tentang FB Ads. Kenapa? Sebab dengan kaedah pemasaran ini, ramai yang sudah pun menjadi jutawan. Jadi, saya bawakan kepada anda training yang berdasarkan pengiklanan sebanyak RM240,934.48 untuk anda belajar di dalam module ini.

Dan ada 2 lagi hadiah bonus ditawarkan kepada anda…

BONUS #1 – Simple Facebook Viral Marketing

Ini adalah strategi yang sangat simple dengan menggunakan servis percuma sahaja. Rugi kalau anda tak guna strategi ini.

BONUS #2 – Premium Ebook Page Layout Template

Saya sendiri guna premium ebook page layout template ini untuk mencipta ebook saya. Malah, FI$H 10X menggunakan salah satu template premium ini jugak dan anda boleh lihat sendiri kualiti layout ebook yang anda terima. Lepas anda dapat template ini, anda pun akan berjaya hasilkan layout ebook yang cantik macam yang saya hasilkan.

Bersedialah untuk mengambil sebanyak mungkin nota pada hari kelas ini diadakan.

Dan disebabkan ini merupakan kali pertama saya akan anjurkan Masterclass secara solo selepas insiden saya terkena asid yang hampir meragut nyawa saya pada tahun 2017, anda boleh expect yang saya akan pastikan saya over-deliver pada kali ini.

Itu sudah pasti menjadi niat utama saya, biar anda impress dengan penampilan sulung saya ini.

Dan anda sendiri pun boleh lihat topik-topik yang akan saya sampaikan di atas, kan?

Pastinya awesome… bila anda sertai FI$H 10X Masterclass sulung ini.

Pada masa yang sama juga, ingin saya maklumkan yang saya tak pasti jika FI$H 10X Masterclass ini akan dianjurkan sekali sahaja atau akan ada lagi pada masa akan datang.

Jadi, pastikan anda kosongkan jadual anda siap-siap untuk memberi ruang kepada diri anda serap ilmu FI$H 10X ini pada hari masterclass yang bakal saya anjurkan ini.

Berapakah yurannya?

Masterclass sebegini selalunya diletakkan pada harga RM399 atau RM499 kerana ianya bukan sekadar LIVE event tetapi sebuah kelas untuk topik yang sangat specific.

Tapi untuk pertama kali ini, saya tawarkan FI$H 10X Masterclass pada harga cuma… 

RM499

RM399 

RM99 SAHAJA!

 

Harga ini dah kira paling untung untuk anda kerana saya akan meluangkan masa 1 hari bersama anda untuk ajar anda tentang topik yang hot ini.

Next time, saya pasti ianya akan jadi lebih mahal (mungkin RM250) atau pun anda cuma boleh tonton rakamannya sahaja. 

Dan bila anda buat tempahan untuk FI$H 10X Masterclass ini, ebook FI$H 10X ini juga akan disertakan bersama untuk anda belajar terlebih dahulu asas FI$H 10X sebelum kelas ini berlangsung.

Ini pula adalah details untuk FI$H 10X Masterclass:

 

Topik
FI$H 10X Masterclass – Ganda Untung 10 Kali Ganda Tanpa Perlu Jual 10 Kali
Platform: Zoom Online App
Tarikh: 25 September 2021 (Sabtu)
Jam: 10:00 Pagi – 5:00 Petang

 

Ready untuk belajar dengan saya tentang seni jualan hebat online ini?

Teruskan dengan tempahan di bawah.

 

PILIHAN #1: PAKEJ FI$H 10X MASTERCLASS

FI$H 10X Masterclass + eBook FI$H 10X
(RM99 + RM10 = RM109 RM99 Sahaja)

atau…

PILIHAN #2

eBook FI$H 10X
(RM10 Sahaja)

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com