Teknik ni klasik tapi ramai tak buat…

JOM 10X! Cara Tingkatkan Untung 10 Kali Ganda Tanpa Jual Produk Yang Sama 10 Kali

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 26th, 2021

Sebelum pergi lebih jauh lagi, ingin saya perkenalkan diri saya supaya anda tahu yang anda mendapat informasi daripada seseorang yang anda boleh percaya di dalam bisnes dan pemasaran internet.

Nama saya Zamri Nanyan dan saya sudah berkecimpung di dalam bisnes online sejak 2003 lagi, banyak menerbitkan produk digital dan mengendalikan seminar pemasaran internet sebelum ini.

Saya juga adalah penulis buku “The Four Weeks To Freedom”, “The Ultimate Blueprint Of Internet MLM Success” dan terjemahannya “Rahsia Bisnes MLM di Internet”.

Hari ni saya bukan nak citer sales ribu-ribu atau juta-juta, biar orang lain yang citer pasal tu di laman web lain.

Kita mula dengan yang asas aje dulu.

Dengan asas inilah perjalanan bisnes anda boleh pergi jauh.

Dahulu, saya pun macam anda jugak.

Contohnya, saya ada produk berharga RM10, kalau nak dapat RM100, saya jual produk ni kepada 10 orang.

Maksudnya saya kena jual produk yang sama sebanyak 10 kali.

Penaaaaaaaattttt…..

Nak dapat seorang pelanggan pun perit.

Inikan pulak nak dapatkan 10 orang pelanggan!

Bagaikan “Magic”

Tapi semua tu berubah lepas saya kuasai satu teknik mudah ini.

Daripada jualan produk yang sepatutnya berikan saya untung RM10, pembeli berikan saya RM17.

Bukan itu aje, pembeli yang sama ini tambah lagi pembelian sebanyak RM79.

Dijumlahkan kesemuanya sudah jadi RM98.

Hampir 10X dari harga asal produk utama yang saya jual.

Ini pula adalah case-study untuk salah satu produk yang memang saya letakkan harganya RM10.

 

Kemudian, saya cuba lagi teknik yang sama ini ke atas produk saya yang seterusnya.

Teka apa jadi?

Sama hasilnya dan yang lebih menarik ialah daripada 10 jualan, 8 daripadanya berikan keuntungan ekstra untuk saya.

80% success rate untuk untung berganda!

Hiphip Horeyyyyy!!!

Maksudnya…

Kalau saya tak aplikasikan teknik ini, saya seakan menolak 80% rezeki daripada orang yang dah ready nak bagi saya 10 kali ganda daripada apa yang sama minta permulaannya.

Dan majoriti pelanggan ini nak bagi duit ekstra kepada saya.

80% majoriti… banyak tuuu.

Tak toleh ke belakang lagi, lepas tau aje teknik ni, saya modify sales funnel saya untuk pastikan hasil jualan saya ini digandakan sehingga minimum 2 ke 10 kali ganda.

Anda pulak tak nak ke untung jualan produk meningkat hingga 10 kali ganda?

Pastilah nak, kan?

Memperkenalkan…

F.I.$.H 10X

FI$H 10X merupakan pendedahan rahsia saya hasilkan keuntungan sehingga 10 kali ganda dengan menjual “multiple products” kepada pembeli yang sama, hampir “serta-merta”, tanpa pembeli merasa diambil kesempatan.

Malah, pelanggan saya berterima kasih kepada saya kerana menawarkan lebih banyak pilihan untuk mereka mendapat lebih banyak ilmu dan manfaat daripada produk-produk yang saya tawarkan.

 

Ini screenshot 9 mukasurat pertama FI$H 10X yang disusun kemas, cantik dan menarik – tak bosan dibaca, penuh dengan ilmu pulak tu.
Sekarang kita tengok di antara isi kandungan yang terdapat dalam FI$H 10X pulak.
    • apakah yang dimaksudkan dengan FI$H 10X dan kenapa anda wajib guna teknik ini di dalam bisnes anda (mukasurat 5)
    • anda akan dapat tahu betapa mudahnya untuk buat teknik 10X ini, ada 2 bahagian aje diperlukan, P____K & S____M (mukasurat 7)
    • anda belajar FI$H 10X funnel, bagaimana teknik ini disusun dan bagaimana anda boleh scale-up untuk keuntungan lebih daripada 10X (mukasurat 9)
    • produk-produk yang macam manakah perlu ada di dalam teknik FI$H 10X ini, pembayangnya ialah “anda nak tak tambah fries?” (mukasurat 12)
    • anda akan lebih faham dengan teknik FI$H 10X ini lepas saya kuatkan lagi teknik ini dengan contoh case-study produk saya sendiri dengan lebih detail (mukasurat 13-18)
    • apakah sistem yang saya gunakan sehingga teknik FI$H 10X ini dapat dilakukan dengan sempurna & automated (mukasurat 20)
    • bagaimanakah anda boleh teruskan tawaran produk tambahan kepada pelanggan anda sebaik sahaja mereka buat pembelian pertama.. kuasai bahagian ini, anda akan berpeluang untuk lakukan “product stitching” untuk kesemua produk anda (mukasurat 26)

Kenapa saya masukkan case-study produk saya di dalam FI$H 10X ini?

…supaya di samping anda boleh faham dengan lebih jelas lagi, anda jugak boleh lihat teknik yang saya dedahkan ini adalah bukan teori yang direka-reka aje.

    • ianya adalah berdasarkan hasil sebenar
    • ianya cara yang saya sendiri pernah buat, sedang buat dan akan terus buat (in shaa Allah)
    • ianya sistem yang anda sendiri lalui sekarang ini, mungkin tanpa anda sedar

Dalam ertikata lain, saya buat dulu, baru saya kongsikan cara yang dah “proven to work”.

Anda tiruvasi aje apa yang saya buat.

FI$H 10X ini adalah dalam format PDF.

Walaupun helaiannya lebih sikit daripada 30 mukasurat aje tapi jangan underestimate ilmu di dalamnya.

Umpama sekecil cili padi pun, jika tergigit, pedas menyengat hingga ke “tulang” lidah.

Dan bila anda beli FI$H 10X hari ini, saya akan berikan satu BONUS ISTIMEWA untuk anda.

BONUS PEMBELIAN PANTAS
Komisyen Affiliate 100%
 

Sebagai pembeli FI$H 10X yang sah, saya benarkan anda promosi FI$H 10X ini sebagai affiliate dan saya akan berikan anda komisyen jualan sebanyak, bukan 25%, 50% atau pun 75% tetapi 100% daripada harga jualan FI$H 10X.

WOW!

Anda kongsi link affiliate anda, bila ada orang beli FI$H 10X melalui link affiliate anda, 100% yang dibayar oleh pembeli tersebut akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda, mengikut jadual pembayaran komisyen yang ditetapkan oleh pihak LuarKotak.com

Ringkasnya… ianya seumpama anda menjual produk anda sendiri tanpa anda perlu cipta produk digital sendiri, tanpa perlu tulis surat jualan, tanpa perlu ada website sendiri atau pun langganan sistem untuk menerima pesanan secara online – semuanya disediakan lengkap untuk anda jual dan kutip keseluruhan hasil jualan yang anda dapat.

Jadi, jangan terlepas peluang keemasan ini.

Belum pernah lagi saya lihat program affiliate yang menawarkan komisyen 100% di dalam pasaran tempatan seumpama ini dan anda spatutnya sudah terpaku menatap sesuatu yang mungkin akan menjadi ikutan usahawan online tempatan lain nanti.

Ilmu Mahal, Harga Gerenti Mampu Milik

Sampai ke bahagian ini, saya pasti anda tertanya-tanya tentang harga FI$H 10X, bukan?

Dan saya faham… zaman Covid-19 ni, ramai orang berkira untuk berbelanja tapi masih perlukan ilmu berniaga secara online ini.

Atas sebab itulah saya jadikan kesukaran semasa ini satu keistimewaan untuk anda dapatkan FI$H 10X pada harga luar biasa rendah.

FI$H 10X ini layak diletakkan harga minimum RM49 atau lebih daripada itu.

Tapi saya nak anda bukan setakat boleh dapat ilmu mahal ini pada harga tak masuk akal, saya nak anda guna rahsia pemasaran online saya ini di dalam bisnes anda dan jugak berikan anda peluang untuk anda buat duit sebagai affiliate, 100% komisyen masuk ke dalam akaun bank anda.

Saya berikan ilmu.

Saya berikan jugak produk untuk anda buat untung 100% sebagai affiliate.

Biar kali ini, anda yang akan untung berganda bila dapatkan FI$H 10X hari ini.

Jadi, saya tak nak harga jadi penghalang.

Untuk hari ini, dapatkan FI$H 10X sekarang, dan anda cuma perlu bayar RM49 RM29 RM10 sahaja.

Ya, anda tak salah baca…

 

RM10 SAHAJA!

 

Saya yakin anda boleh dapatkan sejumlah RM10 untuk dilaburkan ke dalam ilmu teknik jualan ini dan anda perlu ingat… anda akan menjadi affiliate untuk FI$H 10X, dengan sekali jual sebagai affiliate sahaja, modal anda sudah pun pulang balik kepada anda.

Yakinkan diri anda yang anda sedang buat keputusan tepat untuk belajar teknik pemsaran online yang terbukti berkesan daripada sorang usahawan internet yang berpengalaman luas di dalam bidang ini.

Bila duit bukan penghalang untuk anda dapatkan ilmu di dalam FI$H 10X, penentunya adalah dalaman diri anda sendiri sahaja sekarang ini.

Jangan biarkan suara halus tersebut menghalang kejayaan anda.

Teruskan dengan membuat pesanan di bawah.

 

Klik imej di bawah atau butang “PESAN SEKARANG” untuk dapatkan FI$H 10X…

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com