TUNGGU DULU!

Saya Ada Satu Lagi Tawaran Istimewa Untuk Anda…

TAHNIAH! Anda bakal dapatkan Digital Sales Automation sebentar lagi.

Tapi sebelum anda buat pesanan Digital Sales Automation, saya ada tawaran istimewa untuk anda.

Begini!

Bukan semua orang ada produk digital untuk dijual lagi (mungkin anda tergolong di dalam kategori ini) tetapi sudah ingin cuba hasilkan mesin jualan automatik anda sendiri sekarang juga.

Jadi, saya sediakan sebuah mini-ebook untuk anda jual secara sah seperti produk digital anda sendiri melalui lesen hak jualan semula atau pun resell rights license daripada saya.

Lesen Hak Jualan Semula Mini-eBook “Amazon $500”

Nama produk ini ialah “Amazon $500” dan anda boleh dapatkan lesen “GOLD RESELL RIGHTS” untuk mini-ebook saya ini pada harga RM30 sahaja.

Apakah maksud lesen “Resell Rights”?

Maksudnya, dengan mendapatkan lesen jualan semula ini, saya berikan mini-ebook Amazon $500 saya ini kepada anda untuk anda jual sendiri dan simpan 100% hasil jualan mini-ebook ini (tak perlu kongsi untung dengan saya, pencipta produk ini).

Ianya umpama anda mendapat “produk digital segera” tanpa perlu susah payah hasilkannya sendiri.

Buat pengetahuan anda, mini-ebook Amazon $500 sudah dijual sebanyak 177 salinan, masih dijual di www.FormulaIncomeSeumurHidup.com/usd500 dan jualan ini semakin meningkat kerana permintaan pasaran untuk topik sebegini juga semakin panas.  

Sekarang, anda pula berpeluang menjual produk digital yang sedang hot di pasaran.

Terbaik, kan?

Dengan adanya lesen jualan semula ini, anda tak perlu bersusah payah mencipta produk digital pertama anda (jika anda belum ada produk digital anda sendiri lagi).

Dan jika anda sudah biasa menjual produk digital sendiri, saya tak perlu terangkan kepada anda dengan lebih detail lagi dah – no brainer, bukan? Anda boleh tambah keuntungan dengan 1 lagi produk digital baru untuk anda jual di internet.

Harga lesen “GOLD RESELL RIGHTS” untuk mini-ebook Amazon $500 ini pula sudah pun tak masuk akal – cuma RM30.

Tapi jika anda dapatkan lesen “GOLD RESELL RIGHTS” ini bersama Digital Sales Automation hari ini, saya berikannya kepada anda pada harga cuma RM20 (lagi murah tu – potongan harga 33%).

Terpulang kepada anda untuk dapatkan Digital Sales Automation sahaja atau Digital Sales Automation bersama lesen “GOLD RESELL RIGHTS” Amazon $500.

Yang terbaik pastinyalah pakej combo 2-in-1, Digital Sales Automation bersama lesen “GOLD RESELL RIGHTS” Amazon $500 pada harga cuma RM89 RM79 (RM59 untuk Digital Sales Automation + RM30 RM20 untuk lesen jualan semula Amazon $500).

Jangan lupa, untuk yang inginkan penjimatan, diskaun code POTONGRM20 masih lagi sah semasa checkout nanti.

Awesome, kan?

Pilih pakej yang boleh berikan manfaat optimum kepada anda.

PILIHAN #1: PAKEJ COMBO 2-IN-1

Digital Sales Automation + Gold Resell Rights “Amazon $500”
(RM59 + RM30 RM20 = RM89 RM79 Sahaja)

atau…

PILIHAN #2

Digital Sales Automation
(RM59 Sahaja)

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com