TUNGGU DULU…

Nak Tak Anda Upgrade Ilmu Tone Wow & Ilmu Pemasaran Online Anda Melalui “Side-Order” Ohsem Ini?.

(Jangan Lepaskan Peluang Untuk Dapatkan “Side-Order” Pada Harga Istimewa Ini)

Tahniah kerana anda bakal mendapatkan Web Replika Sistem Pemasaran Online “Formula Income Seumur Hidup – Tone Wow” pada harga tak masuk akal – RM10.

RM10 memang tersangat mampu milik untuk sebuah sistem yang lengkap sebegini.

Namun, saya percaya yang anda juga dahagakan ilmu tentang Tone Wow & Pemasaran di Internet.

Jadi, saya sediakan beberapa tawaran ekstra untuk anda tambah ke dalam tempahan anda.

Side Order Ohsem Lagi Sangat Berbaloi

Menggunakan konsep ala-carte, anda boleh pilih 1, 2 atau 3 side-order untuk tempahan anda, atau tiada tambahan side-order langsung.

Ianya lebih fleksibel untuk anda berdasarkan bajet anda sendiri.

Berikut adalah 3 side-order yang telah disediakan untuk anda.

 

SIDE-ORDER #1

eBook Rahsia Income RM6,700 Setiap bulan Dengan Tone Wow (bernilai RM50)

 

Menariknya tentang ebook ini ialah ianya tentang anda dan realiti kehidupan di dalam ekonomi tak menentu sekarang ini.

Jika anda terjerat di dalam lingkaran sengsara (orang Melayu kata vicious circle 😀 ), susah untuk anda cari jalan keluar.

Ebook ini mungkin penyelesaiannya.

Berikut adalah apa yang terkandung di dalam ebook ini.

  • kisah bagaimana majoriti daripada kita fokus kepada yang salah, sehingga terpaksa bekerja sehingga mati untuk mendapat income yang tak kekal abadi.
  • pendapatan yang bagaimanakah yang boleh mengeluarkan anda daripada belenggu masalah kewangan serius
  • pentingnya anda sedar tentang jenis-jenis pendapatan yang tersedia di depan mata anda, yang ada di antaranya tak sesuai untuk dikejar untuk jangkamasa panjang
  • apakah tindakan anda untuk mengatasi masalah kewangan anda
  • ketahui dan tangkap peluang keemasan untuk cipta pendapatan pasif seumur hidup seperti yang disarankan penulis

…dan banyak lagi idea menarik yang dapat anda kaut dari buku ini.

Saya nak jual ebook ini pada harga RM50 pada permulaannya.

Dan jika saya jual pada harga tersebut pun, pasti ramai yang ingin memilikinya.

Bagaimana kalau saya letakkan harga ebook ini pada RM25?

Pasti lagiiiii ramai yang akan buat tempahan sambil pejam mata, bukan?

Tapi kali ini biarlah saya jual lebih rendah supaya anda tak akan teragak-agak untuk mendapatkannya.

 

SIDE-ORDER #2:

5 Module “Multimedia” Super Affiliate Formula Income Seumur Hidup (bernilai RM997)

 

Terdapat 5 module dalam format video dan lebih 3 jam rakaman ilmu menanti anda.

Dan, video tambahan juga diberikan dari masa ke semasa, membuatkan pakej ini lebih istimewa, lebih tinggi nilainya. Tak hairanlah jika harganya dinaikkan dari masa ke semasa juga.

5 module yang dimaksudkan ialah:

 

MODULE #1: Rahsia Kejayaan Tone Wow

Orang yang berjaya hasilkan ribuan ringgit di dalam bisnes Tone Wow ini mempunyai kriteria, perangai dan mentaliti yang amat berlainan daripada mereka yang cuma hasilkan pendapatan beberapa ratus ringgit.

Di antara topik yang bakal anda pelajari ialah:

  • Apakah jenis minda kejayaan yang anda WAJIB ada di dalam bisnes Tone Wow? Ada ini, anda UNSTOPPABLE!
  • Cari _______ untuk anda berjaya di dalam bisnes ini. Mulakan ini dahulu sebelum anda lakukan sebarang bentuk aktiviti bisnes.
  • Anda akan dapat contoh bagaimana mencipta matlamat jangka masa pendek, jangkamasa panjang dan sederhana panjang. Ikut sahaja saranan yang diberikan.

 

MODULE #2: Mesin Cetak Duit

Best! Siapa tak nak cetak duit bila-bila masa diperlukan. Saya telah melakukannya sejak 2003 lagi sehinggalah sekarang dan kini tibalah masanya untuk anda juga bersama-sama saya merasainya.

Di antara topik yang dibincangkan ialah:

  • Apakah yang dimaksudkan dengan mesin cetak duit?
  • Bagaimana nak cetak duit online? Ianya bukan seperti beli printer mahal dan cetak duit secara illegal.
  • Rahsia mencipta pengikut setia yang akan memberikan duit kepada anda setiap masa, bila-bila masa anda nak, walaupun semasa anda tidur.
  • Apakah software yang digunakan untuk mesin cetak duit ini? (anda boleh dapatkannya PERCUMA selama 30 hari – WOW!)

 

MODULE #3: Video Buat Duit

Buat duit dengan menggunakan video adalah sesuatu yang seronok dilakukan. Lagi pun, mana ada orang tak suka tengok video, kan? Jadi, kenapa tidak kita hasilkan duit melalui video? Di dalam module ini saya terangkan kepada anda.

  • Kenapa perlu ada pemasaran menggunakan video? (terutama sekali video di laman web Youtube)
  • 3 sumber pendapatan melalui video yang dimuatnaik ke laman Youtube, anda bakal hasilkan pendapatan pasif yang tak disangka-sangka melaluinya.
  • Bagaimanakah cara mudah untuk hasilkan video? (tak perlu rakam sendiri pun anda boleh miliki video sendiri)
  • 4 kategori video yang boleh anda hasilkan dengan mudah.

 

MODULE #4: FB Lubuk Duit

Orang masuk FB dapat duit tapi anda masuk FB buang masa. Dengan adanya module ini, anda akan tahu bagaimana nak hasilkan duit melalui FB… bukannya susah sangat pun.

Ini yang akan anda pelajari di dalam module FB Lubuk Duit:

  • 3 platform yang anda gunakan strategi berbeza untuk pemasaran di FB. Apakah platform tersebut?
  • Bagaimanakah caranya untuk automasikan pemasaran anda di FB dengan lebih efektif?
  • Software ______ bukan sahaja dapat automasikan pemasaran anda, malah anda boleh gunakannya untuk pemasaran PERCUMA di FB
  • Kenapa anda wajib ada fanpage walaupun anda rasa tak perlu sekarang ni?

 

MODULE #5: Whatsapp Bina Bisnes

Jangan ingat Whatsapp sebagai medium untuk anda hubungi rakan-rakan sekolah dan ahli keluarga anda sahaja. Ianya boleh digunakan lebih daripada itu.

Jadikan Whatsapp sebagai medium untuk buat duit, medium untuk bina bisnes.

Ini cuma sebahagian sahaja yang bakal anda pelajari:

  • 2 platform Whatsapp yang berbeza, mana satu pilihan anda?
  • Bagaimanakah caranya anda automasikan respon kepada mesej yang dihantar kepada anda? (anda tidur pun, Whatsapp bekerja untuk anda)
  • Software apakah yang boleh digunakan untuk hubungi ribuan prospek secara automatik?
  • Cara mengumpul nombor Whatsapp prospek anda dengan beretika dan mereka happy untuk terima mesej daripada anda setiap masa

 

Wow! Banyak topik disenaraikan di atas tapi sebenarnya ianya separuh sahaja daripada keseluruhan topik yang dibincangkan, kalau nak disenaraikan kesemuanya, lebih panjang berjelalah mesej saya ini.

Yang nak saya tekankan di sini ialah module-module ini telahpun disusun dengan teliti untuk anda belajar menjadi SUPER AFFILIATE FI$H-TW, tunggu anda buat pesanan sahaja.

Jom jangan tunggu lagi.

 

SIDE-ORDER #3:

1-on-1 Private Phone Personal Coaching Bersama Zamri Nanyan (bernilai RM2,999 – sebenarnya PRICELESS)

 

 Ini cara untuk anda shortcut to success.

Bagi sesetengah orang (mungkin juga anda), belajar banyak macam mana pun, masih tak boleh praktikkan apa yang diajar di dalam produk-produk informasi yang anda beli di internet. Information overload katanya — tau banyak sampai tak tau nak mula.

Sekiranya anda begitu, welcome to the club.

Saya pun macam anda juga masa nak start dulu.

Belajar pasal bisnes online selama 1 tahun, tak berani jugak nak mula, akhir sekali saya bayar USD$700 untuk seorang usahawan internet bimbing saya.

The rest is history. Saya mula hasilkan pendapatan di internet. Oh, seronoknya! 😀

Sekarang, saya pula ada kebolehan coaching untuk anda, hasil pengalaman saya selama 17 tahun di dalam perniagaan internet ini.

Dan saya memang pernah coach beberapa individu secara senyap-senyap sebelum ini.

Tapi coaching program saya bukan murah, sesuai dengan ilmu yang anda dapat.

Saya pernah kenakan caj RM5,000 untuk kelas 2 hari berkongsikan sistem pemasaran viral di internet, RM7,500 untuk kelas kecil dengan 8 orang peserta dan RM10,000 untuk klien special saya (itu pun lepas diskaun). Yang lagi mahal tu tak payah cerita la, nanti takut terkejut pulak.

Hasilnya “much-much-much better” daripada biasa — anda akan tahu dan rasa sendiri nanti.

Tapi saya tak pernah lagi buat coaching melalui telefon atau whatsapp voice.

Jadi, inilah peluang terbaik anda untuk mendapat coaching dan bimbingan daripada saya secara direct 1-on-1 pada harga istimewa, sebelum saya ubah fikiran dan naikkan caj konsultansi saya kepada RM2,500 atau lebih.

Anggaplah ini harga pengenalan untuk sesi 1-on-1 Private Phone Coaching anda bersama saya dan anda bertuah kerana mendapat harga istimewa ini.

Di bawah ialah butiran program coaching istimewa ini.

Apa Yang Anda Dapat?

Sesi coaching melalui Whatsapp Voice 1-on-1 bersama Zamri Nanyan. Bimbingan dan tunjuk ajar secara direct di sepanjang program coaching ini, termasuk pemantauan aktiviti promosi dan pemasangan automated follow-up system untuk anda.

Durasi Coaching?

3 Sesi 1-on-1 Whatsapp Coaching, setiap sesi selama 1 jam dan dihabiskan dalam masa 1 bulan.

Topik Coaching?

Super Affiliate Formula Income Seumur Hidup – Tone Wow (berdasarkan module dalam pakej Platinum)

Siapa Patut Daftar?

Anda yang sudah tahu tentang pemasaran online tetapi masih lagi tak tahu macam mana dan di mana nak mula. Sekiranya anda ZERO (atau tak tahu langung tentang pemasaran online), saya tak sarankan anda ambil coaching ini. Ianya akan membuatkan saya dan anda stress melampau nanti. Coaching ini adalah untuk INTERMEDIATE LEVEL.

Hasil Yang Bakal Anda Perolehi?

(1) siap landing page anda sendiri untuk kumpul email
(2) bina database nombor Whatsapp prospek & blast kepada mereka
(3) lebih konfiden di dalam pemasaran secara online
(4) dipantau & dibimbing dengan rapat oleh Zamri Nanyan
(5) dapat aplikasikan ilmu ini untuk produk lain juga

Sebenarnya ada banyak faedah daripada program coaching sebegini dan jika anda nak tahu, inilah juga salah satu cara saya bina network dengan orang yang hebat-hebat di luar sana, tapi jangan beritahu orang tentang rahsia ini yer. 😉

Sooo… bila anda dah ready, jangan tunggu lama atau tunggu sehingga harga coaching ini naik.

Buat pesanan secepat mungkin.

 

Ini Pilihan Terbaik Anda

Macam ni…

Saya tak paksa anda untuk tambah nilai ilmu anda melalui side order yang saya tawarkan.

Anda boleh aje pilih pakej BASIC dan bayar cuma RM10 untuk daftar Web Replika & dapatkan Sistem Pemasaran Online “Formula Income Seumur Hidup – Tone Wow”.

TAPI…

Bila anda betul-betul NAK berjaya, anda betul-betul MESTI berjaya, anda WAJIB upgrade diri anda dengan ilmu yang mencukupi.

Jadi, tak hairanlah ramai yang buat pesanan bersama side order yang ditawarkan (pakej Platinum adalah Pilihan Ramai) dan jarang memilih pakej BASIC sahaja.

Mungkin anda pun begitu kerana anda nak yang terbaik untuk diri anda, kan?

Keputusan TERBAIK di tangan anda…

Di bawah ialah pilihan-pilihan pakej untuk anda buat pesanan bersama side order anda.

 

Tempah sekarang.

Pastikan nama pakej mana pilihan anda dan klik butang ORDER NOW! atau Tempah Sekarang!

  • SILVER

  • MYR 79

  • 1
    - Jumlah Lesen
  • 1 TAHUN
    -Jenis Lesen
  • YA
    - Sekali Bayar
  • included
    - ALL Features
  • included
    - Tutorial Videos
  • included
    - Support
  • included
    - Updates
  • included
    - FB Group
  • included
    - Bonus Gift
  • GOLD

  • MYR 99

  • 1
    - Jumlah Lesen
  • LIFETIME
    -Jenis Lesen
  • YA
    - Sekali Bayar
  • included
    - ALL Features
  • included
    - Tutorial Videos
  • included
    - Support
  • included
    - Updates
  • included
    - FB Group
  • included
    - Bonus Gift
  • PLATINUM

  • MYR 199

  • 3
    - Jumlah Lesen
  • LIFETIME
    -Jenis Lesen
  • YA
    - Sekali Bayar
  • included
    - ALL Features
  • included
    - Tutorial Videos
  • included
    - Support
  • included
    - Updates
  • included
    - FB Group
  • included
    - Bonus Gift
Hakcipta Terpelihara © 2017 - FormulaIncomeSeumurHidup.com