WARNING! Penampilan produk anda akan jadi “bukan biasa-biasa” selepas ni…

INILAH MASANYA! Upgrade Penampilan Produk Digital Anda Menjadi Lebih Anggun, Up-To-Date & Ekstra Memukau… Mampu Meningkatkan Lagi Jualan Anda

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 26th, 2021

PER: Premium Templates Anggunkan Lagi Penampilan Produk Anda

Kandungan ilmu dalam produk digital anda dah gempak.

Surat Jualan pun boleh tahan mengancam.

Tapi kenapa jualan masih sendu?

Laaa….

Patut pon…

eCover hancusss.

Sekali prospek tengok website, tak sempat baca surat jualan sampai habis, terus pangkah “X” untuk keluar ke website lain.

Apa kata anda buat penambahbaikan sikit!

* Upgrade grafik eCover produk digital anda kepada imej yang lebih memukau.

* Upgrade layout eBook anda kepada imej yang lebih profesional.

Buat di atas ini, silap haribulan, jualan anda meningkat 100% atau lebih lagi.

Tapi, Mahal Sangat Nak Upah Orang Buat Grafik Cantik-Cantik Ni…

Ah, memang mahal.

Selalunya saya habiskan di antara RM800 – RM1,000+ untuk siapkan website dengan eCover produk yang cantik-cantik.

Tapi itu dulu laaaa…

Sekarang dah ada cara mudah & pantas untuk hasilkan eCover sendiri tanpa perlu guna software mahal seperti PhotoShop.

Cuma perlukan template dan design yang cun melecun aje.

Template itulah yang diperlukan sekarang.

 

Bagaimana Pulak Kalau Jualan Dah Mengancam?

Nak kena ada eCover atau layout eBook yang lebih cantik jugak ke?

Why not?

Kalau dengan upgrade grafik menjadi lebih cantik, jualan boleh meningkat dari RM10,000 kepada RM30,000 sebulan, agak pelik jugaklah kalau anda tak nak eCover dan layout eBook yang lebih cantik.

Betul tak?

Itulah sebabnya, walau dalam apa jua tahap bisnes digital anda sekarang, anda wajib dapatkan pakej yang bakal saya perkenalkan kepada anda ini.

Memperkenalkan…

 

F.I.$.H
eCover Blitz

FI$H eCover Blitz merupakan grafik dan templates untuk menjelmakan semula produk digital anda kepada eCover & Layout yang lebih profesional, cantik dan mampu meningkatkan jualan anda.

Semua template ini adalah dalam format PPTX dan sekiranya anda ada PowerPoint di dalam komputer anda, anda boleh gunakan template-template daripada FI$H eCover Blitz ini untuk hasilkan 3D Cover yang cun.

Terdapat 3 komponen di dalam FI$H eCover Blitz.

KOMPONEN #1

Template eCover Profesional Berkualiti Tinggi

Anda akan dapat 27 eCover template dalam format PPTX yang anda boleh ubah warna, gambar dan teks untuk sesuaikan dengan tema eBook atau produk digital anda.

Walaupun design utamanya adalah untuk kulit buku eBook, tetapi anda boleh gunakannya juga untuk mockup 3D produk digital anda yang lain.

Lihatlah keseluruhan template yang anda akan dapat di bawah.

Cantik-cantik & profesional belaka, kan?

KOMPONEN #2

Template “eBook Page Layout” Premium

Template-template ini pula akan melengkapkan keanggunan dalaman eBook atau eReport anda pula.

Dengan 5 template “super cantik” dalam pelbagai style, anda boleh gunakannya untuk cipta bahagian dalaman ebook yang cantik.

Cantik luaran, sekarang cantik dalamannya pula.

Semua template direkacipta dalam format PPTX yang membolehkan anda ubah gambar, warna dan teks dengan mudahnya.

Anda boleh juga duplicate page di dalam template PPTX ini untuk jadikannya eReport setebal 7-10 mukasurat atau eBook setebal 30, 100 atau 300 mukasurat – tak ada masalah, fleksibel.

Ini adalah 5 template “super cantik” untuk anda download hari ini.

Dengan layout terbaru ini, ucapkan selamat tinggal kepada interior eBook yang membosankan.

KOMPONEN #3

Video Tutorial Penggunaan Template

Saya faham.

Walaupun template-template yang diberikan adalah amat mudah dan simple untuk di”edit“, saya tak mahu ambil risiko pelanggan saya beli tapi tak tau nak guna.

Atas dasar ini, saya sediakan video tutorial bagaimana anda boleh menggunakan template-template ini dengan mudah.

Video-video tutorial ini jelas dan straight to the point.

Saya yakin anda boleh hasilkan grafik yang cantik-cantik selepas anda ikuti video tutorial yang saya sediakan ini.

Dengan adanya ketiga-tiga komponen eCover Blitz ini, tidak mustahil untuk anda berjaya hasilkan eCover memukau pertama anda kurang 1 jam dari sekarang.

International Quality

Kalau anda belum perasan, FI$H eCover Blitz ini direkacipta untuk pasaran luar negara.

Itulah sebabnya design yang ditampilkan pun mempunyai sentuhan dan citarasa daripada profesional antarabangsa.

Tapi saya bawakannya kepada anda untuk pasaran tempatan supaya anda dapat merasainya sendiri kehebatan mempunyai eCover & Layout bertaraf dunia, pada harga tempatan.

Dan untuk meningkatkan lagi kualiti dan nilai pakej ini, saya berikan kepada anda bonus padu ini sekiranya anda buat pembelian hari ini.

BONUS PEMBELIAN PANTAS
Akses Kepada eCover Creator Software (bernilai RM199)
 

 

Tool ini sahaja pun sudah dapat menjimatkan anda beratus-ratus ringgit disebabkan sebelum ini terpaksa upah orang bagi menukarkan design eCover anda kepada gambar 3D.

Bukan itu aje, dengan software ini juga akan membuka 1 lagi peluang untuk anda menawarkan servis menukarkan design eCover dari 2D kepada 3D – boleh buat bisnes baru tu.

Ini adalah sebahagian daripada eCover 3D yang anda boleh hasilkan dengan software ini.

 

Dan saya tahu, mesti ramai aje nak dapatkan FI$H eCover Blitz semata-mata untuk akses ke eCover Creator software sebegini.

Ini kerana software sebegini selalunya dijual pada harga US$49 – USD$97 di luar sana.

Di sini anda dapat akses PERCUMA aje.

Ohsem, kan?

Kreativiti Tanpa Had

Cukupkah cuma 27 template eCover & 5 template eBook page layout?

Lebih daripada cukup.

Nama pun template, kan?

Jadi, gunakannya mengikut kreativiti anda.

Edit gambar, warna background, teks, font dan macam-macam lagi mengikut kesukaan anda.

Tak mustahil untuk anda hasilkan 1,001 imej dan grafik melalui template ini sahaja dalam masa yang singkat.

Dapatkan FI$H eCover Blitz Sekarang!

FI$H eCover Blitz sebenarnya telah berikan anda peluang untuk cipta eCover & eBook page layout tanpa had.

Itu aje pun sudah tak ternilai harganya.

Kalau nak diletakkan pada harga RM300 pun masih berbaloi untuk anda laburkan duit anda di dalam FI$H eCover Blitz ini.

Tapi sebagai harga pengenalan, saya tawarkan FI$H eCover Blitz ini pada harga cuma…

RM197 RM49 SAHAJA!

Cuma, saya tak boleh gerenti yang harga ini akan kekal begini rendah pada hari esoknya atau pun 1 jam dari sekarang.

Sementara FI$H eCover Blitz masih pada harga terendah, ambillah peluang ini untuk dapatkannya pada hari ini juga.

Jangan bertangguh.

Klik imej di bawah atau butang “PESAN SEKARANG” untuk dapatkan FI$H eCover Blitz…

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com