Peluang keEMASan ini lain macam sikit…

Siapa Lagi Nak Jadikan Kesemua 10% 20% 100% Gaji/Pendapatan Bulanan Anda Sebagai Senjata Rahsia Anda Menyimpan & Membina Pendapatan Pasif

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 30th, 2022

PER: Tak Hensem Takpe, Janji Simpan Emas

Sama seperti anda, pertama kali saya mendengar peluang pelaburan emas di dalam program ini, saya sendiri pun berasa skeptikal, takut kena scam dan macam-macam lagi.

Dan saya pernah rasa sebegitu untuk sebuah program yang bunyinya “Too Good To Be True”.

Malangnya, saya buat-buat tak tau sehinggalah ramai yang telah hasilkan pendapatan yang lumayan dengan program tersebut… lepas tu baru saya sertai.

Walaupun terlambat, saya masih hasilkan pendapatan yang amat lumayan di dalam program tersebut & masih menerima pendapatan pasif (tak buat kerja pun masih dapat duit) melalui program tersebut sehingga ke hari ini.

Cuma, saya sedikit terkilan kerana saya sepatutnya sudah betul-betul kaji peluang tersebut terlebih dahulu sebelum saya abaikannya begitu aje.

Saya sepatutnya sertai program tersebut lebih awal, bukan kerana orang awal dapat lebih banyak, tetapi kerana jika saya sertai lebih awal, saya boleh fokus usaha saya kepada sesuatu yang lebih utama diusahakan ketika itu.

Sekarang, saya rasa perkara yang sama…

Sebuah program hebat sedang mengetuk pintu kehidupan saya.

Deja vu.

Bezanya, kali ni saya berhenti sekejap, buat kajian dengan details sehingga puas hati.

Dan saya yakin untuk terus mulakan enjin & meluncur laju.

Apakah peluang tersebut?

Menyimpan, Melabur & Membina Passive Income Melalui Emas Quantum Metal Sdn Bhd.

Peluang Menjadi Pelabur Emas Dengan Daftar PERCUMA & Tanpa Perlu Modal BESAR

Tonton video penerangan program Quantum Metal ini sehingga habis dahulu.

Walaupun video ni agak panjang, setiap minit dalam penerangan yang disampaikan amat berbaloi ditonton.

Dah habis tonton?

Bagus.

Kalau belum habis tonton, spend time untuk tengok sampai habis.

Jangan mengelat kerana bisnes yang begini besar potensinya perlukan tumpuan yang tajam & menyeluruh daripada anda.

Sekarang, anda boleh decide sama ada untuk menyimpan emas sahaja atau sama-sama membina kerjaya di dalam Quantum Metal sebagai consultant.

Tapi sebelum itu, anda wajib lakukan 3 langkah mudah ini terlebih dahulu.

 

STEP #1

Daftar akaun Quantum Metal dahulu melalui link di bawah.

https://osini.co/RegisterQuantumMetal

Pendaftaran adalah PERCUMA dan sekiranya perlukan panduan untuk mendaftar, sila rujuk video saya di bawah:

 

STEP #2

Buat pilihan sama ada anda ingin menyimpan sahaja atau pun menyimpan & membina pendapatan pasif dalam Quantum Metal.

PILIHAN A

Sekiranya anda buat keputusan untuk menyimpan dengan menggunakan duit gaji atau pendapatan anda sahaja, sila tonton video di bawah:

 

Kebiasaannya… ini yang kita selalu buat, kan?

Dapat gaji atau income => Belanja sampai hampir habis => Ada balance baru simpan.

Yang bijak sikit akan buat macam ni…

Dapat gaji atau income => Simpan X% daripada income => Belanja.

Sekarang…

Apa kata kalau saya ajar anda…

Bila dapat aje gaji tu, jadikannya 100% untuk modal menyimpan & membina pendapatan pasif yang sangat powerful.

Dapat gaji atau income => “Simpan” 100% Income + Strategi Rahsia => Belanja.

Ya, 100% tu (tapi sebenarnya lebih daripada apa yang anda dapat daripada gaji anda tu kerana nilainya menaik).

Belanja tak hangus, simpanan tak luak.

Macam mana tu? Saya tunjukkan nanti.

PILIHAN B

Dan sekiranya anda buat keputusan untuk membina kerjaya di dalam Quantum Metal ini, tonton video penerangan di bawah.

Nama pun membina kerjaya, kan? Perlu ada komitmen.

Jadi, saya nak fokus kepada mereka yang serius aje untuk menjadi reseller Quantum Metal.

Setiap reseller di dalam group saya, saya sarankan anda melabur minimum 1 unit GAEx10 yang bernilai sekitar RM1,400+ sebagai komitmen (duit anda ini digunakan untuk beli emas untuk anda simpan di Quantum Metal, bukan yuran keahlian pun).

Kemudian saya akan bantu anda menjadi dealer sepantas 1 bulan dari tarikh anda mula berikan komitmen.

  • anda akan dapat website efektif untuk anda bina kerjaya ni 100% secara online (bernilai RM499).
  • anda akan belajar promote Quantum Metal secara online daripada saya yang mempunyai pengalaman sebagai online marketer lebih 15 tahun (bernilai RM999).
  • anda akan bekerjasama dengan saya bina kerjaya ini dengan anda kerana bila anda berjaya saya pun berjaya (PRICELESS)

Nilai yang anda terima ini pun sudah melebihi apa yang anda laburkan untuk simpan emas pertama anda di dalam Quantum Metal.

Boleh?

Disebabkan kerja membimbing seseorang menjadi reseller di dalam Quantum Metal ini adalah berat bagi saya, saya cuma boleh terima 30 5 potensi reseller aje untuk saya bimbing menjadi dealer untuk bulan ini.

So, bertindak pantas sekarang dan semoga anda menjadi 5 orang reseller yang seterusnya saya bimbing menjadi dealer Quantum Metal.

STEP #3

Hubungi saya secepat mungkin… 

Tak kira anda ingin menyimpan aje dulu sebelum decide menjadi reseller atau pun ingin terus membina kerjaya di dalam pelaburan emas dalam Quantum Metal bersama saya, saya akan bimbing anda (in shaa Allah).

Hubungi saya melalui Whatsapp secepat mungkin sebaik sahaja anda daftar Quantum Metal.

Klik butang Whatsapp di bawah untuk hubungi saya selepas anda daftar Quantum Metal secara PERCUMA.

 

https://osini.co/OrangTakTauLagi

 

Mohon jangan mesej saya lagi sekiranya anda belum daftar sebagai ahli sebab saya cuma akan fokus kepada mereka yang serius & penuhi syarat nombor 1 dahulu (sudah daftar ahli).

Lagi pun pendaftaran Quantum Metal ini adalah PERCUMA sahaja untuk anda tak lakukannya.

 

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com