Bagaimana Mencipta Pendapatan PASIF Berulang Tanpa GAGAL Setiap Bulan Hanya Dengan Menggunakan Telefon Bimbit Anda

Cara Mudah Untuk Menghasilkan Pendapatan PASIF “Buat Sekali, Dapat Seumur Hidup” Hanya Dengan Menggunakan Handphone Anda Sendiri!

 

 

Daripada:  Azizi Ali
Tarikh: 23 November 2014

Ini bukan omong-omong kosong.

Mereka adalah orang biasa-biasa seperti saya dan anda juga tetapi mula memiliki pendapatan PASIF sebagaimana golongan kaya sahaja menikmatinya sebelum ini.

Ternyata program Tone Excel bukan sembarangan program menjana kekayaan yang pernah saya temui seumur hidup saya dan saya telah temui 1001 peluang menjana kekayaan sebelum ini.

Berdasarkan konsep mempromosikan “barangan” keperluan, ianya berjaya membuktikan bahawa pendapatan PASIF daripada program Tone Excel ini tidak dapat dihentikan apabila ianya mula mencecah “certain breakpoint” dan “breakpoint” ini boleh bermula seawal RM400.

WOW!

Bayangkan selepas mencecah RM400, sudah ada yang menikmati pendapatan tanpa henti setiap bulan dan pendapatan ini tak boleh dihentikan selagi anda menggunakan telefon bimbit anda seperti biasa anda gunakan sebelum ini.

Walaubagaimanapun, belum ramai yang mengetahui tentang Tone Excel dan sekiranya ada yang mengetahuinya, mungkin informasi yang disampaikan adalah kurang tepat.

Memperkenalkan…

Mesin Wang Tone Excel

Mesin Wang Tone Excel merupakan sebuah pakej padat yang menerangkan tentang bagaimana mencipta mesin wang melalui Tone Excel di mana program ini bakal memberikan pendapatan tanpa henti…

 • sebagaimana usahawan-usahawan hartanah menikmati pendapatan bulanan daripada sewaan rumah mereka.
 • sebagaimana penulis buku menerima royalti jualan buku berulang-ulang kali selepas sekali sahaja menulis buku
 • dan sebagaimana artis- artis ternama menerima komisyen jualan album mereka yang dijual di pasaran.


Terdapat 4 ebook padat di dalam Mesin Wang Tone Excel.

 

Ebook #1:

Mencipta Mesin Wang Tone Excel

 • ketahui apakah program Tone Excel ini sebenarnya
 • bagaimana caranya menyertai program yang memberikan pendapatan “buat sekali, dapat sampai mati” ini
 • keuntungan-keuntungan tambahan menyertai Tone Excel
 • pengorbanan yang diperlukan untuk menyertai Tone Excel yang terlalu minima jika nak dibandingkan dengan peluang-peluang menjana pendapatan lain
 • dan lain-lain lagi

Ebook #2:

Bagaimana Mengembangkan Bisnes Tone Excel

 • bagaimana mengembangkan bisnes Tone Excel
 • langkah-langkah mempromosikan simkad Tone Excel
 • bagaimana melakukan presentation yang efektif, budak sekolah menengah pun boleh buat
 • super tip untuk bantu ahli dalam rangkaian anda menjadi

Ebook #3:

Tone Excel FAQ

 • Segala persoalan anda tentang soalan lazim berkaitan Tone Excel ada dijawab di dalam ebook ini.

Ebook #4:

Rujukan Pantas Tone Excel

Terdapat 2 bahagian di dalam ebook ini:

 • bagaimana untuk mendapatkan simkad Tone Excel
 • di mana boleh lakukan top up ke dalam simkad Tune Talk Tone Excel

Ebook #5:

Tone Excel Automatic Marketing System

 • bagaimana menggunakan internet untuk mempromosikan Tone Excel
 • bagaimana sistem pemasaran autoviral ini berfungsi secara automatik
 • kenapa anda perlukan Automatic Marketing System ini
 • apa yang lainnya tentang Automatic Marketing System yang disediakan oleh Zamri Nanyan
 • satu-satunya sistem yang mengintegrasikan pemasaran videa, artikel, email, viral dan “secret ingredients” yang tiada di dalam sistem lain
 • bagaimana untuk dapatkan web replika bagi menggunakan sistem ini secara PERCUMA

Bukan setakat 5 ebook saya sediakan untuk anda.

Saya tambah lagi 2 bonus awesome dalam bentuk video untuk anda sekiranya anda dapatkan Mesin Wang Tone Excel pada hari ini.

 

BONUS 1: Video Borrowing Money To Invest

Ianya merupakan sebuah video daripada produk Azizi Ali yang dijual di Clickbank pada harga US$97. Video ini dalam bahasa Inggeris dan membincangkan tentang kewangan peribadi yang pastinya akan memberikan manfaat besar kepada anda.

BONUS 2: Bagaimana Sistem Pemasaran ProjekPendapatanPasif.com Berfungsi

Penerangan tentang Sistem Pemasaran ProjekPendapatanPasif.com yang perlu anda ketahui. Dengan memahami apa yang berlaku di dalam sistem ini, anda akan lebih yakin lagi tentang keberkesanannya dan pastinya anda akan sentiasa menggunakan sistem ini dengan lebih kerap lagi bagi membina bisnes Tone Excel anda.

Tak perlu lagi anda terkial-kial untuk mendapatkan informasi tepat tentang Tone Excel.

Mesin Wang Tone Excel selesaikan masalah ini… daripada informasi umum tentang apakah program Tone Excel, bagaimana untuk menyertainya sehinggalah kepada teknik dan strategi mempromosikan program Tone Excel ini kepada orang ramai.

Ianya adalah sebuah pakej yang perlu dimiliki oleh setiap individu yang ingin menghasilkan pendapatan PASIF setiap bulan melalui penggunaan telefon mereka sendiri.

Tak lupa juga, pakej ini semestinya amat sesuai untuk semua ahli Tone Excel yang perlukan informasi tepat untuk digunakan bagi mempromosikan Tone Excel kepada orang lain.

 

Berapa Harga Mesin Wang Tone Excel

Bukan niat saya untuk mengaut keuntungan besar daripada jualan pakej “Mesin Wang” Tone Excel ini kerana saya telah pun, sedang dan akan terus menikmati pendapatan ribuan ringgit daripada Tone Excel.

Niat saya menghasilkan “Mesin Wang” ini adalah untuk memungkinkan lebih ramai lagi orang di luar sana mengetahui tentang peluang yang ada di dalam Tone Excel dan juga bagi membantu ahli-ahli Tone Excel yang sedia ada mengembangkan lagi bisnes Tone Excel mereka.

Jadi, saya tetapkan harga paling minima yang saya boleh berikan kepada anda. Pesan “Mesin Wang” Tone Excel hari ini dan anda hanya perlu bayar bukan RM100, bukan RM70, bukan RM50… tetapi cuma RM20.

RM20 ini adalah nilai yang terlalu kecil jika nak dibandingkan dengan ilmu yang bakal anda perolehi daripadanya dan semestinya peluang untuk anda mempercepatkan lagi proses menghasilkan pendapatan yang lumayan di dalam Tone Excel.

Jadi, jangan bertangguh.

Dapatkan “Mesin Wang” Tone Excel, aplikasikan ilmu di dalam pakej ini dan terus hasilkan pendapatan 4-angka, 5-angka dan tak mustahil 6-angka setiap bulan satu hari nanti.

100% Jaminan Wang Dikembalikan

Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan dengan “money back guarantee”.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini, hubungi saya dalam masa 4 minggu dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Anda akan dapat kembali wang anda dengan jaminan yang saya berikan sebentar tadi. Tidak akan ada risiko dan kerugian di pihak anda apabila anda membuat keputusan untuk membeli “Mesin Wang Tone Excel” ini.

 

Dapatkan sekarang dengan klik butang “Tempah Sekarang” di bawah:

Salam Kejayaan,

Azizi Ali (Mentor Wang #1 Malaysia)
& Zamri Nanyan (Tone Excel Leader)

P.S. pakej “Mesin Wang” Tone Excel cuma berharga RM20 namun apa yang anda akan perolehi mungkin bakal mengubah hidup anda sebagaimana ianya mengubah hidup ramai ahli Tone Excel kepada kehidupan bebas tanpa belenggu masalah kewangan. PESAN SEKARANG!

 

Referral: [uap-public-affiliate-info field=”username”]   | ID: [uap-public-affiliate-info field=”affiliate_id”] | IDP: [uap-public-affiliate-info field=”CUSTOM_FIELD_user_idp”]

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com.