Hasilkan Pendapatan Pasif Lumayan Dalam US Dollar…

Rebut PELUANG RARE Untuk Terbitkan Buku-buku Public Domain Di Amazon.com Terus Dari Rumah Anda Di Malaysia

(Belajar Terbitkan “Buku” Orang Lain 100% Secara “LEGAL” Di Amazon)

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: January 16th, 2021

PER: Cipta Banyak Saluran Pendapatan Pasif Melalui Gedung Buku Online Terbesar Dunia

Ini bukan lagi rahsia dah….

Buku = pendapatan “royalti” (buat sekali dapat berkali-kali).

Dalam ertikata lain, menerbitkan buku mampu memberikan pendapatan pasif kepada anda.

Tapi kalau cakap aje, tak ada buktinya, siapa pun boleh cakap, kan?

Jadi biarlah gambar-gambar ini menjadi bukti “kenapa Amazon”.

Di atas tu contoh-contoh mereka yang telah menghasilkan income di Amazon.

Simple.

No hype.

No hanky-panky.

Mereka buat, mereka dapat.

Anda buat nanti, anda akan dapat (dengan izin-Nya).

 

[ Kenapa Amazon ]

Kalau bukan Amazon, di mana lagi?

Amazon.com adalah satu gedung buku yang terbesar di dunia.

Mencampakkan buku anda untuk dijual di Amazon adalah seperti mencampakkan buku anda untuk seluruh bumi melihat buku anda dan membelinya.

Itulah kehebatan Amazon.com dan juga potensi anda untuk menjadi “international publisher” .

Bayangkan buku yang anda terbitkan dibeli oleh orang dari US, UK, France, German, Japan dan banyak lagi negara.

Sekarang bayangkan pula anda terbitkan bukan hanya sebuah buku sahaja tetapi puluhan atau ratusan buah buku!

Tuuuu diaaaa…

Banyak buku dah “publish” tu.

Dalam 1 bulan, boleh keluar 100-200 buah buku senang-senang aje.

Tersedak bila dengar potensinya.

Itulah sebabnya saya tak kesah pun untuk dedahkan rahsia “rare” ini.

Amazon.com terlalu besar untuk beberapa orang sahaja menikmatinya.

Lebih baik lebih ramai orang Malaysia kita ni sama-sama menikmatinya.

Lebih baik anda pun menikmatinya.

Tapi bagaimanakah cara untuk terbitkan buku di Amazon?

Lebih cepumas dan lebih ramai orang sangkut ialah soalan PARAH ni…

Buku apa nak diterbitkan? (sebabnya saya tahu ramai yang tak ada bakat menulis dan tak tahu di mana nak dapatkan buku-buku public domain ini)

Tak perlu risau lagi.

Itulah sebabnya anda berada di sini sekarang.

Memperkenalkan…

Public Domain Secret

Public Domain Secret merupakan sebuah program multimedia “Belajar Dari Rumah” dalam format video yang lengkap untuk mengajar anda tentang 3 topik di bawah:

1. buka akaun Amazon KDP spesifik untuk orang Malaysia, termasuk buka akaun bank di USA secara PERCUMA dan menerima bayaran daripada Amazon.com

2. edit buku Public Domain untuk dimuatnaik ke akaun Amazon mengikut format yang ditetapkan

3. buat penyenaraian buku Public Domain anda sehinggalah ke bahagian penetapan harga buku

Berlainan dengan program yang lain, Public Domain Secret adalah panduan praktikal untuk anda boleh sama-sama buat sehingga berjaya siap menerbitkan buku di Amazon dan hasilkan pendapatan.

Ini keseluruhan 20 video tutorial dengan pecahan-pecahan topik yang lebih detail dalam 3 module.

 

 

Module #1 – Amazon KDP

 

Module ini akan menerangkan kepada anda bagaimana untuk mendaftar akaun KDP Amazon, mendapatkan akaun bank di US secara percuma, mengelakkan dikenakan cukai yang cuma rakyat US sahaja bayar dan pastinya menyediakan peluang untuk anda menjadi Independent Publisher untuk menerbitkan sebanyak mana buku di Amazon.com.

Module #1a. Daftar Amazon KDP

Module #1b. Daftar Amazon KDP – Alamat Rumah

Module #1c. Daftar Amazon KDP – Akaun Bank (Part 1)

Module #1d. Daftar Amazon KDP – Akaun Bank (Part 2)

Module #1e. Daftar Amazon KDP – Tax Information (Part 1)

Module #1f. Daftar Amazon KDP – Tax Information (Part 2)

Module #1g. Daftar Amazon KDP – Tax Information (Part 3)

Module #1h. Daftar Amazon KDP – Tax Information (Part 4)

Module #2 – Persediaan Manuskrip Public Domain

 

Berlainan dengan p

Module #2a. Public Domain – Cari Buku

Module #2b. Public Domain – Tukar ePub ke DOC

Module #2c. Public Domain – Edit Title, Copyright & TOC

Module #2d. Public Domain – Tetapkan Saiz Buku

Module #2e. Public Domain – Masukkan Copyright & TOC Baru

Module #2f. Public Domain – Indent, Align TOC & Delete Title

Module #2g. Public Domain – Footer 

BONUS

Module #3 – Terbitkan Buku Dengan SUPER KONFIDEN

 

Berlainan dengan

Module #3a. Paperback Details

Module #3b. Public Domain – Paperback Details with Tangent Templates

Module #3c. Paperback Content

Module #3d. Public Domain – Paperback Content with Amazon Cover Creator

Module #3e. Public Domain – Paperback Rights and Pricing

BONUS

Kesemua video boleh ditonton online, tanpa anda perlu download sebarang fail.

Durasi keseluruhan video selama 1 jam 36 minit ini sarat dengan info padat yang anda boleh hadam sedkit demi sedikit.

Video-video yang dihasilkan juga adalah “straight to the point” tanpa ada “filler” penambah perisa.

Maksudnya, masa anda untuk untuk belajar tidak dibazirkan dengan perkara yang tak penting.

Inilah shortcut sebenar.

Kalau secara part-time anda upload 1 buku setiap hari, 2 bulan kerja baru habis semua buku.

Tapi kerja anda masih lagi pantas sebab anda tak perlu lalui proses research, editing dan formatting yang mengambil masa yang lama tu.

Kerja pantas, duit masyuk pun pantas.

Tidakkah ini yang anda mahu?

Dan hari ni saya ada something special untuk anda.

Tak best laa kalau tak ada bonus, kan?

Jom tengok apa yang saya nak berikan sebagai bonus pembelian pakej “Public Domain Shortcut”.

BONUS F.I.$.H Amazon Public Domain Shortcut

SET #1 & SET #2 Buku Public Domain dalam F0rmat Microsoft WORD (62 Buah Buku Keseluruhannya)

Buku public domain dalam format PDF yang diberikan memang dah ready untuk anda upload tapi saya nak bagi satu lagi bonus istimewa untuk anda.

Sekiranya anda dapatkan “Public Domain Shortcut” hari ini, saya akan sertakan sekali buku public domain ini dalam format Word supaya anda boleh edit buku-buku ini mengikut kesesuaian anda.

Mungkin anda nak kecilkan font, tukarkan saiz buku, tambahkan gambar untuk jadikan buku-buku anda unik. Mungkin anda nak masukkan “annotation” dan lain-lain lagi untuk terbitkan dalam format Kindle.

Dengan adanya buku dalam format Microsoft Word ini, anda boleh lakukannya.

Semuanya terpulang kepada anda.

Anda jadikan buku public domain anda unik supaya lebih senang untuk dijual nanti.

Sekarang anda dah nampak ke belum yang pakej Public Domain Shortcut ini dapat bantu anda percepat dan permudahkan proses anda terbitkan buku public domain anda di Amazon?

Sudah pasti jelas lagi tersuluh…

Berapa Harga Amazon ShortCut Ini?

Adakah berbaloi untuk anda bayar RM50 untuk siapkan setiap buku kepada anda?

Saya pasti ianya amat berbaloi walaupun “under-pay“.

Nak upah orang buat editing di fiverr untuk 1 buku sahaja pun dah cecah hampir RM30 (USD$5 + USD$2 fee = USD$7) dan itu cuma untuk 40 mukasurat sahaja.

Kalau buku tersebut ada 400 mukasurat, anda boleh kali sendirilah berapa kosnya.

RM200++ untuk setiap satu buku, kan? Tu tak termasuk kerja research & mencari buku public domain yang anda lakukan sendiri lagi.

Percaya tak apa yang saya cakapkan ni?

Kalau tak percaya jugak, tengok satu gig yang saya jumpa di fiverr untuk servis editing & formatting buku Amazon.com anda.

USD$5 untuk editing 40 mukasurat.

 

Kalau ada 50 buku untuk edit?

Terbeliak bijik mata.

Tapi untuk pasaran Malaysia, tak kan kita nak caj RM200 bagi setiap buku kot? Kita buat something special la.

Saya nak bagi harga special… bukannya untuk buat untung banyak sangat pun daripada jualan Public Domain Shortcut ini tapi lebih kepada untuk berikan untung pertama anda di Amazon.com dan seterusnya income tersebut menjadi besar untuk anda.

Saya pula dapat kepercayaan anda sebagai pelanggan baru supaya anda lebih mudah belajar tentang bisnes di internet melalui saya lagi pada masa akan datang. 

Lagi pun rezeki di Amazon ini sangat luas. Kita fokus kepada terbitkan buku di Amazon.com dan bukannya buat untung banyak melalui Public Domain Shortcut ini.

Tapi kena janji dengan saya… kalau dah beli pakej Public Domain Shortcut ini, jangan pulak share buku-buku ini dengan orang lain. Minta mereka beli sendiri dari laman web ini (saya ajar anda nanti bagaimana anda juga diberikan komisyen hasil recommendation anda ke laman web ini).

Penat tau saya dan team saya sediakan buku-buku ini untuk anda. Hargailah saya dan team dan ianya kan lebih berkat begitu?

Anda beli, anda sendiri sahaja gunakan dan jangan share buku-buku ini dengan orang lain pulak.

Kalau anda setuju, kita teruskan.

Caj untuk sebuah (1) buku public domain ini bukannya RM50 tapi RM10 sahaja (Special offer untuk orang Malaysia).

Jadi, untuk pakej 62 buah buku, harganya RM620.

Tapi saya rasa RM620 tu agak tinggi untuk majoriti orang kita dapatkan pakej ini walaupun ianya mungkin 210 kali ganda lebih rendah daripada servis yang ditawarkan di fiverr.com

Saya nak semua orang boleh miliki pakej ini.

Jadi, saya letakkan harga pengenalan untuk pakej ini dahulu.

RM100 untuk harga eary birds atau 84% diskaun daripada harga asal.

Harga ini terlalu rendah. RM1.60 untuk setiap buku memang tak masuk akal.

Jadi pastinya anda tahu harga ini akan naik pada masa akan datang.

Ambil peluang harga pengenalan ini dan tempah sekarang.

Anda cuma perlu bayar RM100 sahaja untuk 62 buah buku public domain dalam format PDF dan juga Microsoft Word.

 

Last Minute Bonus

Saya memang dah prepare nak bagi yang terbaik kali ini..

Jadi, alang-alang dah nak buat pakej yang super padu, baik saya “up“kan lagi nilai pakej ini supaya anda puas hati bila mendapatkannya..

Bonus extra ni saya tambah di akhir-akhir persediaan pakej ini untuk anda..

Awalnya memang saya tak ada plan untuk masukkan bonus ini sebab saya nak pakejkannya menjadi sebahagian daripada tawaran tambahan nanti..

Tapi mood saya baik masa menulis tawaran ini dan ini menjadi tuah anda..

BONUS “LAST MINUTE” UNTUK TEMPOH TERHAD!

5 Buah Buku Public Domain Tambahan
Bernilai RM 250

Dapatkan 5 buah lagi tambahan buku public domain pilihan saya PERCUMA dengan pembelian anda hari ini..

Bonus 5 buah buku ini istimewa kerana ianya adalah buku-buku public domain dengan tajuk yang telah hasilkan jualan buat saya..

Maksudnya, saya telah buktikan bahawa “memang boleh buat duit dengan kesemua lima buah buku yang saya berikan kepada anda ini“..

Ya, saya sendiri sudah upload buku-buku ini ke Amazon.com dan hasilkan jualan paling minima 2 sales setakat saya menulis ini (mungkin dah naik banyak semasa anda membaca sekarang)..

Tengok sendiri bukti screenshot jualan buku-buku ini daripada akaun Amazon.com saya di atas..

Soooo… daripada 62 buah buku, dengan adanya tambahan 5 buah buku lagi daripada bonus ini, pakej Public Domain Shortcut anda ini sekarang mengandungi 67 buah buku public domain “ready-to-upload” ke Amazon..

67 buah buku! Banyak tu….

Walaubagaimanapun, saya tak pasti berapa lama saya boleh tawarkan bonus buku tambahan ini..

Kalau nasib tak baik, esok anda datang semula ke laman web ini, bonus ini dah tamat. Maaf saya pinta awal-awal..

Tapi kalau anda bertindak hari ini dan buat pesanan sekarang, in shaa Allah, bonus ini masih lagi ada untuk anda..

Nasihat saya… buat aje pesanan hari ini..

 

Nah, sekarang daripada 62 buah buku dah jadi 67 buah buku public domain selepas 5 buah buku saya berikan sebagai bonus pembelian anda hari ini..

Tapi saya belum habis lagi..

Sebabnya saya nak pastikan kejayaan anda dijamin sepenuhnya dengan pembelian anda ini..

Jaminan Pulangan Semula 100% Wang Anda!

Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan money back guarantee..

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini dengan syarat anda telah pun upload kesemua buku public domain yang diberikan kepada anda tetapi masih tidak hasilkan walaupun 1 jualan selepas mencubanya selama 30 hari, hubungi saya dalam masa 8 minggu dari tempoh pembelian dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

 

Harga dah laa tak masuk akal.

RM100 untuk 67 buah buku public domain. Sebuah buku dah jadi tak sampai RM1.50 pun. Cuba keluarkan calculator dalam handphone anda dan kira sendiri.

Ada lagi 100% money back guarantee kalau anda dah cuba tapi tak berjaya hasilkan jualan.

Saya begitu yakin yang anda dapat hasilkan paling kurang 10 jualan dalam masa 1 bulan. Tapi naluri saya kata anda dapat jual lagi banyak buku-buku dari pakej Public Domain Shortcut ini.

Jaminan kejayaan yang macam mana lagi yang anda nak untuk pastikan anda dapat jualan buku anda di Amazon.com? Tak ada yang lebih baik daripada ini, bukan?

Sekarang tinggal langkah pertama anda sahaja ke arah kejayaan anda di dalam menerbitkan buku public domain di Amazon.com.

Ambil tindakan bijak hari ini juga.

Klik “Tempah Sekarang” di bawah.

Tempah sekarang. Dapatkan kesemua 67 buah buku public domain “siap sedia” untuk anda upload dan buat duit di amazon, termasuk bonus-bonus yang telah disediakan untuk anda…

Ikhlas,


P.S: Untuk tak sampai RM1.50 pun per buku public domain, anda boleh dapatkan pakej Public Domain Shortcut pada harga RM100 untuk bukan 10 atau 20, tetapi 67 buah buku, sedia untuk anda upload ke Amazon secara “legal”. Nak murah macam mana lagi, kan?

P.P.S: Dengan pakej Public Domain Shortcut ini, proses anda untuk hasilkan income di Amazon.com menjadi lebih mudah dan pantas. Orang lain terpaksa buat kerja remeh “research, “re-edit” dan “re-format” untuk sediakan buku public domain, anda pulak terus boleh upload ke Amazon. Inilah penjimatan besar untuk anda sebenarnya. Jimat masa, jimat duit, kerana masa anda itu juga ada harganya. Pastinya masa anda untuk hasilkan 67 buah buku public domain ini bernilai lebih daripada apa yang anda lihat di laman web ini.

 

 

 

 

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com