Siapa Lagi Nak Bukan 13 Atau 21, Tapi 67 Buah Buku Ready Untuk Anda “Legally & Ethically” Upload Ke Amazon.com & Kutip Royalti Jualan Buku-Buku Ini Setiap Bulan

(Kini, Menerbitkan Buku Public Domain Di Amazon Dah Makin Mudah Dan Pantas)

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 22nd, 2020

PER: Research, Re-Edit Dan Re-Format Buku Public Domain Sudah Tak Perlu Lagi

Jom kita shortcut aje…

Fakta! Buku public domain memang dapat hasilkan income di Amazon.

Ada yang dapat income “geli-geli”.

Ada yang dapat income “hensem-hensem”.

Tapi saya tak nak laa tunjuk screenshot diorang yang dah pro dalam bisnes terbitkan buku Public Domain ni.

Saya nak tunjuk screenshot mereka yang buat secara part time aje, sama seperti anda.

Ini di antara bukti-buktinya…

Boleh tahan jugak komisyen duit tepi yang diperolehi.

Ada yang lebih RM1,000++ tu… dalam sebulan!

Tapi proses nak cari buku public domain, tukarkan buku ini ke format yang boleh di”edit”, kemudian tukarkan semula format ini ke format yang diterima oleh Amazon sebelum dimuatnaik ke server ambil masa untuk disiapkan.

Dan masa anda adalah emas.

Apa kata saya tolong anda ambik jalan pintas…

Anda tak payah pening kepala nak cari buku Public Domain yang sesuai untuk diterbitkan di Amazon dan go through banyak proses untuk buat editing ke atas buku ini.

Buku anda dah ready untuk digunakan.

Ambil sahaja buku yang telah saya sediakan di dalam pakej “Public Domain Shortcut” ini dan terbitkannya di Amazon.

Kemudian tunggu aje royalti masuk ke dalam akaun bank anda setiap bulan.

Best kan kalau buleh buat camtu?

Ofcoz la best sebab anda boleh jimat masa dan anda fokus kepada part yang mudah untuk buat duit aje (i.e.. nak edit buku public domain ada “learning curve” dan ambik masa jugak kalau anda tak mahir perkara teknikal di dalam editing).

Tapi ada ke pakej buku public domain yang boleh digunakan terus untuk upload ke Amazon ini?

Japawannya… dulu tak ada.

Sekarang dah ada.

Taaaraaaa…

Memperkenalkan…

Public Domain ShortCut

Pakej ini simple.

Ianya adalah Pakej “Ready-To-Upload” 62 Buah Buku Public Domain.

Terdapat 2 set buku public domain di mana setiap set buku ini ada 31 buah buku public domain dalam format PDF, cukup untuk anda muatnaik sebuah buku setiap hari selama 2 bulan.

Jumlahnya 62 buah buku public domain tanpa perlu lakukan editing atau formatting lagi dah.

Saya dan team sudahpun habiskan puluhan jam (memakan masa banyak hari jugak laa…) untuk melakukan research, editing dan menukarkan format buku public domain ini kepada format yang boleh terus digunakan untuk upload ke Amazon tanpa perlu editing tambahan.

Jadi, anda tak perlu buat kerja-kerja remeh ini lagi dah.

Penjimatan kerja berharian inilah yang anda jimatkan melalui pakej ini.

Berikut adalah tajuk-tajuk buku public domain yang terdapat di dalam pakej Public Domain Shortcut ini:

 

31 Buah Buku Public Domain Format PDF SET #1

Tajuk buku dan nama penulis:

  1. The Lost World by Arthur Conan Doyle
  2. The Adventures of Sherlock Holmes by Arthur Conan Doyle
  3. The Return of Sherlock Holmes by Arthur Conan Doyle
  4. The Memoirs of Sherlock Holmes by Arthur Conan Doyle
  5. The Valley of Fear by Arthur Conan Doyle
  6. The Sign of Four by Arthur Conan Doyle
  7. The Poison Belt by Arthur Conan Doyle
  8. The Hound of the Baskervilles by Arthur Conan Doyle
  9. His Last Bow by Arthur Conan Doyle
  10. A Study in Scarlet by Arthur Conan Doyle
  11. The Pickwick Paper by Charles Dickens
  12. The Life and Adventures of Nicholas Nickleby by Charles Dickens
  13. Our Mutual Friend by Charles Dickens
  14. Oliver Twist by Charles Dickens
  15. Little Dorrit by Charles Dickens
  16. Hunted Down by Charles Dickens
  17. Great Expectations by Charles Dickens
  18. Dombey and Son by Charles Dickens
  19. David Copperfield by Charles Dickens
  20. A Tale of Two Cities by Charles Dickens
  21. Travels With a Donkey by Robert Louis Stevenson
  22. The Wrong Box by Robert Louis Stevenson
  23. The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde by Robert Louis Stevenson
  24. The Silverado Squatters by Robert Louis Stevenson
  25. The Master Of Ballantrae by Robert Louis Stevenson
  26. The Black Arrow by Robert Louis Stevenson
  27. Kidnapped by Robert Louis Stevenson
  28. A Child’s Garden of Verses by Robert Louis Stevenson
  29. Walden by Henry David Thoreau
  30. Clockwork Man by Ev Odle
  31. The Bells and Other Poems by Edgar Allan Poe

Saya pasti ada banyak buku yang anda lihat di atas terasa seakan-akan pernah dengar tajuknya tetapi tak tahu yang ianya adalah buku-buku public domain sebenarnya.

31 Buah Buku Public Domain Format PDF SET #2

Tajuk buku dan nama penulis:

  1. Frankenstein by Mary Shelley
  2. Alice’s Adventures in Wonderland by Lewis Caroll
  3. Peter Pan by James Matthew Barrie
  4. Lords of the Housetops by Carl Van Vechten
  5. Dracula by Bram Stoker
  6. The Picture of Dorian Gray by Oscar Wilde
  7. The Scarlet Letter by Nathaniel Hawthorne
  8. Beyond Good and Evil by Friedrich Wilhelm Nietzsche
  9. Sense and Sensibility by Jane Austen
  10. Pride and Prejudice by Jane Austen
  11. Persuasion by Jane Austen
  12. Emma by Jane Austen
  13. The Tragedy of Pudd’nhead Wilson by Mark Twain
  14. The Mysterious Stranger by Mark Twain
  15. The Gilded Age by Mark Twain
  16. The Adventures of Tome Sawyer by Mark Twain
  17. Following the Equator by Mark Twain
  18. Chapters of My Autobiography by Mark Twain
  19. Adventures of Huckleberry Fin by Mark Twain
  20. A Connecticut Yankee in King Arthur’s Court by Mark Twain
  21. Beowulf An Anglo-Saxon Epic Poem by J. Lesslie Hall
  22. Leviathan Part I by Thomas Hobbes
  23. Leviathan Part II by Thomas Hobbes
  24. Treasure Island by Robert Louis Stevenson
  25. Weir of Hermiston by Robert Louis Stevenson
  26. The Turn of the Screw by Henry James
  27. The Jungle by Upton Sinclair
  28. The Souls of Black Folk by W.E.B. Du Bois
  29. The Yellow Wallpaper by Charlotte Perkins Gilman
  30. Anne of Green Gables y Lucy Maud Montgomery
  31. The Legend of Sleepy Hollow by Washington Irving

Hebat kan tajuk-tajuk buku public domain ni? Buku-buku ini bukan sekadar anda nak terbitkan dan dapat royalti daripadanya sahaja, anda sendiri pun mungkin berminat untuk membaca buku-buku klasik dan lejen ini. Setuju?

 

Inilah shortcut sebenar.

Kalau secara part-time anda upload 1 buku setiap hari, 2 bulan kerja baru habis semua buku.

Tapi kerja anda masih lagi pantas sebab anda tak perlu lalui proses research, editing dan formatting yang mengambil masa yang lama tu.

Kerja pantas, duit masyuk pun pantas.

Tidakkah ini yang anda mahu?

Dan hari ni saya ada something special untuk anda.

Tak best laa kalau tak ada bonus, kan?

Jom tengok apa yang saya nak berikan sebagai bonus pembelian pakej “Public Domain Shortcut”.

BONUS F.I.$.H Amazon Public Domain Shortcut

SET #1 & SET #2 Buku Public Domain dalam F0rmat Microsoft WORD (62 Buah Buku Keseluruhannya)

Buku public domain dalam format PDF yang diberikan memang dah ready untuk anda upload tapi saya nak bagi satu lagi bonus istimewa untuk anda.

Sekiranya anda dapatkan “Public Domain Shortcut” hari ini, saya akan sertakan sekali buku public domain ini dalam format Word supaya anda boleh edit buku-buku ini mengikut kesesuaian anda.

Mungkin anda nak kecilkan font, tukarkan saiz buku, tambahkan gambar untuk jadikan buku-buku anda unik. Mungkin anda nak masukkan “annotation” dan lain-lain lagi untuk terbitkan dalam format Kindle.

Dengan adanya buku dalam format Microsoft Word ini, anda boleh lakukannya.

Semuanya terpulang kepada anda.

Anda jadikan buku public domain anda unik supaya lebih senang untuk dijual nanti.

Sekarang anda dah nampak ke belum yang pakej Public Domain Shortcut ini dapat bantu anda percepat dan permudahkan proses anda terbitkan buku public domain anda di Amazon?

Sudah pasti jelas lagi tersuluh…

Berapa Harga Amazon ShortCut Ini?

Adakah berbaloi untuk anda bayar RM50 untuk siapkan setiap buku kepada anda?

Saya pasti ianya amat berbaloi walaupun “under-pay“.

Nak upah orang buat editing di fiverr untuk 1 buku sahaja pun dah cecah hampir RM30 (USD$5 + USD$2 fee = USD$7) dan itu cuma untuk 40 mukasurat sahaja.

Kalau buku tersebut ada 400 mukasurat, anda boleh kali sendirilah berapa kosnya.

RM200++ untuk setiap satu buku, kan? Tu tak termasuk kerja research & mencari buku public domain yang anda lakukan sendiri lagi.

Percaya tak apa yang saya cakapkan ni?

Kalau tak percaya jugak, tengok satu gig yang saya jumpa di fiverr untuk servis editing & formatting buku Amazon.com anda.

USD$5 untuk editing 40 mukasurat.

 

Kalau ada 50 buku untuk edit?

Terbeliak bijik mata.

Tapi untuk pasaran Malaysia, tak kan kita nak caj RM200 bagi setiap buku kot? Kita buat something special la.

Saya nak bagi harga special… bukannya untuk buat untung banyak sangat pun daripada jualan Public Domain Shortcut ini tapi lebih kepada untuk berikan untung pertama anda di Amazon.com dan seterusnya income tersebut menjadi besar untuk anda.

Saya pula dapat kepercayaan anda sebagai pelanggan baru supaya anda lebih mudah belajar tentang bisnes di internet melalui saya lagi pada masa akan datang. 

Lagi pun rezeki di Amazon ini sangat luas. Kita fokus kepada terbitkan buku di Amazon.com dan bukannya buat untung banyak melalui Public Domain Shortcut ini.

Tapi kena janji dengan saya… kalau dah beli pakej Public Domain Shortcut ini, jangan pulak share buku-buku ini dengan orang lain. Minta mereka beli sendiri dari laman web ini (saya ajar anda nanti bagaimana anda juga diberikan komisyen hasil recommendation anda ke laman web ini).

Penat tau saya dan team saya sediakan buku-buku ini untuk anda. Hargailah saya dan team dan ianya kan lebih berkat begitu?

Anda beli, anda sendiri sahaja gunakan dan jangan share buku-buku ini dengan orang lain pulak.

Kalau anda setuju, kita teruskan.

Caj untuk sebuah (1) buku public domain ini bukannya RM50 tapi RM10 sahaja (Special offer untuk orang Malaysia).

Jadi, untuk pakej 62 buah buku, harganya RM620.

Tapi saya rasa RM620 tu agak tinggi untuk majoriti orang kita dapatkan pakej ini walaupun ianya mungkin 210 kali ganda lebih rendah daripada servis yang ditawarkan di fiverr.com

Saya nak semua orang boleh miliki pakej ini.

Jadi, saya letakkan harga pengenalan untuk pakej ini dahulu.

RM100 untuk harga eary birds atau 84% diskaun daripada harga asal.

Harga ini terlalu rendah. RM1.60 untuk setiap buku memang tak masuk akal.

Jadi pastinya anda tahu harga ini akan naik pada masa akan datang.

Ambil peluang harga pengenalan ini dan tempah sekarang.

Anda cuma perlu bayar RM100 sahaja untuk 62 buah buku public domain dalam format PDF dan juga Microsoft Word.

 

Last Minute Bonus

Saya memang dah prepare nak bagi yang terbaik kali ini..

Jadi, alang-alang dah nak buat pakej yang super padu, baik saya “up“kan lagi nilai pakej ini supaya anda puas hati bila mendapatkannya..

Bonus extra ni saya tambah di akhir-akhir persediaan pakej ini untuk anda..

Awalnya memang saya tak ada plan untuk masukkan bonus ini sebab saya nak pakejkannya menjadi sebahagian daripada tawaran tambahan nanti..

Tapi mood saya baik masa menulis tawaran ini dan ini menjadi tuah anda..

BONUS “LAST MINUTE” UNTUK TEMPOH TERHAD!

5 Buah Buku Public Domain Tambahan
Bernilai RM 250

Dapatkan 5 buah lagi tambahan buku public domain pilihan saya PERCUMA dengan pembelian anda hari ini..

Bonus 5 buah buku ini istimewa kerana ianya adalah buku-buku public domain dengan tajuk yang telah hasilkan jualan buat saya..

Maksudnya, saya telah buktikan bahawa “memang boleh buat duit dengan kesemua lima buah buku yang saya berikan kepada anda ini“..

Ya, saya sendiri sudah upload buku-buku ini ke Amazon.com dan hasilkan jualan paling minima 2 sales setakat saya menulis ini (mungkin dah naik banyak semasa anda membaca sekarang)..

Tengok sendiri bukti screenshot jualan buku-buku ini daripada akaun Amazon.com saya di atas..

Soooo… daripada 62 buah buku, dengan adanya tambahan 5 buah buku lagi daripada bonus ini, pakej Public Domain Shortcut anda ini sekarang mengandungi 67 buah buku public domain “ready-to-upload” ke Amazon..

67 buah buku! Banyak tu….

Walaubagaimanapun, saya tak pasti berapa lama saya boleh tawarkan bonus buku tambahan ini..

Kalau nasib tak baik, esok anda datang semula ke laman web ini, bonus ini dah tamat. Maaf saya pinta awal-awal..

Tapi kalau anda bertindak hari ini dan buat pesanan sekarang, in shaa Allah, bonus ini masih lagi ada untuk anda..

Nasihat saya… buat aje pesanan hari ini..

 

Nah, sekarang daripada 62 buah buku dah jadi 67 buah buku public domain selepas 5 buah buku saya berikan sebagai bonus pembelian anda hari ini..

Tapi saya belum habis lagi..

Sebabnya saya nak pastikan kejayaan anda dijamin sepenuhnya dengan pembelian anda ini..

Jaminan Pulangan Semula 100% Wang Anda!

Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan money back guarantee..

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini dengan syarat anda telah pun upload kesemua buku public domain yang diberikan kepada anda tetapi masih tidak hasilkan walaupun 1 jualan selepas mencubanya selama 30 hari, hubungi saya dalam masa 8 minggu dari tempoh pembelian dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

 

Harga dah laa tak masuk akal.

RM100 untuk 67 buah buku public domain. Sebuah buku dah jadi tak sampai RM1.50 pun. Cuba keluarkan calculator dalam handphone anda dan kira sendiri.

Ada lagi 100% money back guarantee kalau anda dah cuba tapi tak berjaya hasilkan jualan.

Saya begitu yakin yang anda dapat hasilkan paling kurang 10 jualan dalam masa 1 bulan. Tapi naluri saya kata anda dapat jual lagi banyak buku-buku dari pakej Public Domain Shortcut ini.

Jaminan kejayaan yang macam mana lagi yang anda nak untuk pastikan anda dapat jualan buku anda di Amazon.com? Tak ada yang lebih baik daripada ini, bukan?

Sekarang tinggal langkah pertama anda sahaja ke arah kejayaan anda di dalam menerbitkan buku public domain di Amazon.com.

Ambil tindakan bijak hari ini juga.

Klik “Tempah Sekarang” di bawah.

Tempah sekarang. Dapatkan kesemua 67 buah buku public domain “siap sedia” untuk anda upload dan buat duit di amazon, termasuk bonus-bonus yang telah disediakan untuk anda…

Ikhlas,


P.S: Untuk tak sampai RM1.50 pun per buku public domain, anda boleh dapatkan pakej Public Domain Shortcut pada harga RM100 untuk bukan 10 atau 20, tetapi 67 buah buku, sedia untuk anda upload ke Amazon secara “legal”. Nak murah macam mana lagi, kan?

P.P.S: Dengan pakej Public Domain Shortcut ini, proses anda untuk hasilkan income di Amazon.com menjadi lebih mudah dan pantas. Orang lain terpaksa buat kerja remeh “research, “re-edit” dan “re-format” untuk sediakan buku public domain, anda pulak terus boleh upload ke Amazon. Inilah penjimatan besar untuk anda sebenarnya. Jimat masa, jimat duit, kerana masa anda itu juga ada harganya. Pastinya masa anda untuk hasilkan 67 buah buku public domain ini bernilai lebih daripada apa yang anda lihat di laman web ini.

 

 

 

 

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com