Terima Kasih!

Assalamu’alaikum & Salam sejahtera,

Terima kasih kerana menjadi ahli WOW SIMPLE PLAN.

Di bawah ialah panduan simple untuk menghasilkan pendapatan di dalam Tone Wow Excel, menggunakan kaedah yang diterangkan di dalam Sistem WOW Simple Plan.

Secara ringkasnya, ini sahaja yang anda wajib tahu:

1. Cara menggunakan simkad Tone Wow Excel

2. Faham bagaimana pendapatan pasif dihasilkan di dalam Tone Wow Excel

3. Apa yang wajib anda buat untuk mendapatkan pendapatan pasif di dalam Tone Wow Excel

Mahirkan diri anda di dalam langkah #3 ini dan sebaik-baiknya ialah dengan menggunakan kaedah promosi (pemasaran) menggunakan internet dengan cara berbayar kerana inilah cara paling ideal untuk automasikan keseluruhan proses menghasilkan pendapatan pasif di dalam Tone Wow Excel.

Walaubagaimanapun, kita mulakan dulu dengan penerangan ringkas tentang Tone Wow Excel, dengan disertakan tip ringkas promosi menggunakan Facebook & Whatsapp.

SPECIAL THANKS kepada rakan-rakan saya, tuan Mus’ab Zainal Abidin, tuan Hafidz Arif & tuan Dzulfaqar Hashim, yang menyediakan video panduan di dalam laman web ini. 

 

 

Penerangan Tone Wow Excel

Simple Tapi Powerful!

 

Penerangan bisnes Tone Wow Excel ini adalah rakaman dan tak sampai 1/2 jam pun. Di akhir penerangan pula ada dikongsikan cara mudah promosi Tone Wow Excel ini di Facebook. 

Pastikan anda tonton keseluruhan video penerangan Tone Wow Excel ini.

1:40 – Tentang penyampai

4:00 – Pengenalan simkad Tone Wow Excel

5:50 – Khairat Kematian 

6:20 – Point WOWcher

7:00 – Agen TopUp secara automatik (extra benefit)

8:00 – PELUANG JANA PENDAPATAN PASIF secara automatik bila jadi ahli

16:40 – Testimoni (Shamim, Kak Intan) 

19:40 – Pendapatan boleh diwariskan (testimoni: Dr Mirza)

22:30 – Umrah PERCUMA & Percutian luar negara PERCUMA (WOW!) 

24:45 – Cara simple promote Tone Wow Excel menggunakan Facebook & Whatsapp (BONUS)

Video ini juga boleh dijadikan panduan untuk anda bercerita tentang Tone Wow Excel atau kongsikan sahaja link ke video ini untuk memudahkan kerja anda bila ada yang hubungi anda semasa melakukan promosi => https://youtu.be/uHleAfMst5k

STEP #1
Cara Menggunakan Simkad Tone Wow Excel

PRODUK – Simkad Tone WOW Excel

 

Asas Sistem WOW Simple Plan:

  1. Jadilah pengguna setia simkad Tone Wow (jadikannya nombor utama anda)
  2. Pastikan anda topup sebanyak minimum RM50 setiap bulan
  3. Pastikan anda langgan sekurang-kurangnya pakej TDS50

Maksudnya di sini, maintenance untuk bisnes anda adalah cuma RM50 setiap bulan,  itupun anda gunakanya untuk keperluan anda sendiri, iaitu menggunakan telefon yang memang anda wajib keluarkan duit pun setiap bulan.

Anda tak perlu ada kedai, tak perlu simpan stok, tak perlu pening kepala.

STEP #2
Bagaimana Pendapatan Pasif Dihasilkan

PENDAPATAN RM1,306.50 Sebulan

 

Asas Sistem WOW Simple Plan:

Tak perlu ramai pelanggan pun boleh hasilkan pendapatan lumayan… setiap bulan.

Bahasa mudahnya, anda pastikan yang anda berjaya daftarkan 10 pengguna & 3 dealer secepat mungkin dan anda berpeluang untuk hasilkan pendapatan RM1,306.50 setiap bulan.

RM1,306.50 setiap bulan sudah pun bersamaan RM15,678 setiap tahun dan anda cuma mulakan dengan 13 orang pegguna/dealer pertama anda sahaja.

WOW!

Simple kan bisnes ni? Tak nak buat lagi tak tau la…

 

PENDAPATAN RM4,000 – RM12,000 Sebulan

 

Asas Sistem WOW Simple Plan:

Dari RM1,306.50 kepada pendapatan RM4,000-RM12,000 sebulan adalah proses “scale up” sahaja.

Tak ada yang berbeza melainkan anda pastikan 10 pengguna kekalkan nombor lama mereka dan lepas tu anda fokus sahaja kepada daftarkan dealer/agen yang ingin berusaha ke arah income RM4,000 – RM12,000 setiap bulan.

 

STEP #3
Apa WAJIB Anda Buat?

Setup Pemasaran Automatik


Download Sistem WOW Simple Plan

Asas Sistem WOW Simple Plan:

Ada banyak cara untuk mempromosikan Tone Wow Excel tapi sistem yang saya tampilkan ini cuma fokus kepada 1 sahaja — iaitu Facebook Ads.

Sama ada anda belajar tentang Facebook Ads dan buat sendiri, upah orang untuk buat Facebook Ads untuk anda, atau join WOW Coop Marketing (lebih lanjut di bawah) atau anda tidak  akan follow sistem yang saya sediakan untuk anda ini.

Jika anda follow sistem yang saya berikan, in shaa Allah, anda akan dapat automasikan keseluruhan bisnes Tone Wow Excel anda dengan lebih mudah satu hari nanti — itulah yang anda inginkan, bukan?

Ini jugalah sistem yang saya gunakan untuk kembangkan bisnes Tone Wow Excel saya sekarang (saya ajar apa yang saya buat).

Jadi, buatlah pilihan berdasarkan keselesaan, kemampuan dan matlamat bisnes anda.

 

OPTION #1 – Belajar & Buat Sendiri Facebook Ads

 

Ada banyak tutorial percuma tentang Facebook Ads di Youtube yang anda boleh belajar sendiri. Contohnya, seperti yang anda boleh lihat di dalam tutorial di atas. Ada juga kursus online yang saya sendiri sarankan seperti di bawah:

Workshop Newbie Messenger Marketing

Malangnya panduan-panduan ini tidak spesifik kepada pengiklanan untuk Tone Wow Excel.

Jadi, ada banyak yang anda mesti belajar sendiri.

PRO – Boleh mahirkan diri dan optimasikan sendiri iklan anda supaya menjadi lebih berkesan (bagus untuk jangka masa panjang)

CON – Banyak kerugian kerana perlu lalui “trial & error” dan mungkin ianya tidak menjadi (kerana terlalu teknikal).

Sesuai untuk orang yang suka cuba sendiri.

 

OPTION #2 – Upah Agensi Untuk Uruskan Facebook Ads Anda

 

Ringkasnya, anda bayar syarikat atau individu sejumlah yang dipersetujui untuk mereka melakukan pengiklanan bisnes Tone Wow Excel bagi pihak anda. Buat masa sekarang, anda boleh cuba hubungi Edmund Loh sekiranya beliau masih ada slot pengiklanan sebegini. Saya akan kemaskini agensi lain dari masa ke semasa di sini.

PRO – Anda tak perlu risau perkara teknikal & iklan anda mungkin menjadi (bergantung kepada pengalaman agensi)

CON – Kos upah agensi pengiklanan Facebook Ads adalah mahal (selalunya agensi akan ambil 30%-40% daripada jumlah keseluruhan bajet anda)

Sesuai untuk anda yang mempunyai bajet pengiklanan yang besar.

 

OPTION #3 – Sertai WOW Coop Marketing

 

Penerangannya adalah lebih mudah bila disertakan dengan contoh dan saya berikan contohnya di sini:

20 ahli bersetuju untuk keluarkan modal pengiklanan sebanyak RM100 setiap orang untuk 1 bulan. Maka jumlahnya menjadi RM2,000 daripada kesemua 20 ahli ini.

Pihak WOW Simple Plan akan gunakan 70% daripada jumlah RM2,000 ini untuk pengiklanan di Facebook. 30% pula adalah upah untuk WOW Simple Plan menghasilkan iklan berkesan, memantau iklan dan menguruskan pendaftaran ahli baru Tone Wow Excel bagi pihak peserta coop.

Pendaftaran ahli baru Tone Wow Excel ini akan dibahagi sama rata kepada kesemua 20 peserta WOW Coop Marketing, dimulai dengan orang pertama yang melakukan tempahan coop & seterusnya orang kedua, ketiga sehingga tamat 20 ahli, kemudian diulang semula dengan orang pertama dan seterusnya sehingga habis bajet pengiklanan.  

PRO – Anda tak perlu risau perkara teknikal & iklan anda akan diusahakan sehingga menjadi

CON – Risiko akan ditanggung bersama walaupun dalam jumlah yang tidak terlalu banyak, tetapi hasilnya pun dikongsi bersama.

Saya sediakan penerangan yang lebih lanjut tentang WOW Coop Marketing di ruangan khas di bawah.

 

SUPER SPECIAL BONUS: WOW Coop Marketing

Kongsi Risiko & Rezeki

 

Saya amat sarankan anda sertai COOP MARKETING ini kerana anda akan leverage ke atas jumlah iklan yang besar dan juga kepakaran saya & agensi pengiklanan pilihan saya.

Tapi pastikan dulu anda fahami betul-betul risiko dan kekuatan COOP MARKETING ini sebelum anda ambil bahagian.

Maklumat lanjut:

  • Setiap ahli layak untuk tempah 1 SHARE sahaja di dalam kempen COOP MARKETING ini
  • Setiap 1 SHARE = RM100
  • Daripada RM100 ini, RM30 adalah untuk upah pengendalian COOP MARKETING & RM70 adalah untuk kos pengiklanan
  • Cuma 20 SHARE ditawarkan dengan kekuatan RM1,400 untuk kos FB Ads
  • Tempoh setiap kempen COOP MARKETING ialah 30 hari dari tarikh FB Ads berjalan, atau sehingga habis RM1,400
  • Tiada jaminan pendaftaran ahli baru Tone Wow Excel dijanjikan
  • Walaubagaimanapun, pihak WOW SIMPLE PLAN akan berusaha bersungguh-sungguh untuk menjayakan kempen ini berdasarkan pengalaman dan kepakaran kami di dalam FB Ads
  • Pendaftaran ahli baru adalah mengikut giliran di mana peserta teratas akan mendapat ahli baru pertama dan begitulah seterusnya sehingga tamat 20 peserta dan dimulakan balik dari atas
  • Tiada pemulangan wang semula sebaik sahaja kempen COOP MARKETING dimulakan

Sekiranya anda faham & bersetuju dengan syarat di atas, teruskan dengan pesanan SHARE untuk COOP MARKETING di bawah (first come, first served).

Bila tempahan penuh, secara automatik link tempahan akan dinyahaktifkan.

 

KLIK DI SINI UNTUK TEMPAHAN SHARE COOP MARKETING
 

 

BONUS TAMBAHAN: Pemasaran Online

Copy & Paste Online Marketing

 

Nak belajar FB Ads akan ambil masa untuk mahir. Bila dah mahir, anda akan ada banyak masa terluang kerana bisnes anda sudah diautomasikan. 

Jadi, saya sarankan juga anda buat aktiviti promosi mudah percuma ini setiap hari pada permulaan anda bina bisnes Tone Wow.

Ikut sahaja panduan yang diberikan oleh tuan Mus’ab Zainal Abidin di dalam video “Penerangan Tone Wow Excel” untuk menggunakan pemasaran Facebook + Whatsapp secara percuma.

Ini yang paling mudah untuk anda lakukan – Copy & Paste sahaja iklan-iklan daripada leader Tone Wow Excel di  Facebook.

Untuk memudahkan kerja, saya berikan lokasi untuk anda ambil bahan-bahan promosi ini di Telgram di bawah:

Klik di Sini untuk Gambar & Ayat iklan Tone Wow Excel

Setiap hari, ambil sahaja sekeping gambar dan ayat promosi, kemudian tempek aje iklan ini di Facebook. Lakukannya sebanyak mungkin setiap hari.

Jadikannya satu cabaran 30 hari untuk anda post 3 iklan setiap hari, nanti anda akan nampak hasilnya.

 

Copy & Paste Online Marketing + Automasi WOW

 

Ini adalah sedikit UPGRADE.

Anda akan lakukan seperti di dalam “Copy & Paste Online Marketing” di atas, dengan sedikit modifikasi.

Lakukannya dalam 3 langkah mudah ini sahaja.

1. sediakan link affiliate WOW Simple Plan.

a. klik & daftar akaun OrderSini di link ini => OrderSini

b. pastikan anda letak nombor IDP TWE di hadapan nama anda semasa pendaftaran akaun OrderSini. Contohnya seperti di bawah:

c. tukarkan nombor affiliate OrderSini 8423 dengan nombor affiliate OrderSini anda. Kemudian copy & simpan link affiliate anda ini untuk digunakan bila promosi nanti.

https://usahawaninternet.ordersini.com/view/s/wow-simple-plan-system?ref=8423&landing=yes

Link di atas ini akan menjadi link affiliate anda bila and tukarkan 8423 dengan nombor affiliate OrderSini anda.

2. guna kaedah Copy & Paste Marketing di atas untuk dapatkan prospek hubungi anda.

3. berikan link affiliate WOW Simple Plan selepas prospek Whatsapp anda.

Bila prospek klik link affiliate anda dan masuk ke dalam Messenger Chatbot, prospek akan mendapat penerangan daripada chatbot ini.

Dan bila prospek buat tempahan simkad untuk sertai Tone Wow Excel, mereka akan didaftarkan di bawah anda berdasarkan IDP Tone Wow Excel di dalam link affiliate anda.

 

Sumber Rujukan & Bantuan

Support

 

Banyak support dan bantuan yang diberikan oleh syarikat dan leader, dan sekiranya tak pandai memilih, anda akan rasa seperti terlalu banyak informasi untuk dihadamkan. Ini membahayakan kerana anda akan keliru.

Jadi, saya buat pilihan support & bantuan terbaik untuk anda di bawah:

Semoga bermanfaat.

 

WOW SIMPLE PLAN BLUEPRINT


 

Cara terbaik untuk mempelajari bisnes Tone Wow Excel mengikut acuan saya menggunakan pemasaran online, offline & sebagainya ialah dengan mendapatkan pakej WOW Simple Plan Blueprint yang saya sediakan dalam 5 manuskrip istimewa.

Banyak ilmu dan rahsia di dalamnya dan anda boleh dapatkannya melalui link di bawah:

https://www.WowSimplePlan.com 
(Coming Soon)

 

FI$H Whatsapp Blaster

 

Satu hari nanti, nombor-nombor Whatsapp prospek yang anda kumpul akan menjadi banyak dan ini adalah nombor bakal prospek yang anda tak boleh bazirkan.

Nak mesej satu per satu, memang tak termampu untuk lakukan. 

Jadi, gunalah FI$H Whatsapp Blaster ini:

https://formulaincomeseumurhidup.com/whatsapp-blaster/ 

 

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com.