Bagaimana Dengan Hanya Memberikan 10 Simkad Ajaib Ini Secara *PERCUMA*, Anda Terpaksa Terima RM6,700 (atau Lebih) Setiap Bulan, Seumur Hidup Anda…

…Dan Anda Boleh Mulakannya Seawal Hari Ini Dengan Modal Serendah RM509 RM0.00*

(Sementara Kuota Belum Penuh.)

Dapatkan Simkad Ajaib Tone Wow PERCUMA Hari Ini!


Ya, saya dah tonton video penerangan di atas sehingga habis dan faham isi kandungannya.

Saya juga faham bahawa tawaran ini tidak sah untuk individu yang masih aktif di dalam program Tone Excel, Tone Plus atau Tone Wow.

Saya faham bahawa saya akan mendapat simkad Tone Wow secara PERCUMA dan cuma perlu bayar upah penghantaran simkad & pengurusan/pengendalian web replika sahaja.

Saya berjanji untuk menggunakan simkad Tone Wow ini sebagai simkad utama dengan top up minima RM30 - RM60 setiap bulan selama minima 1 tahun. Top up RM30 juga melayakkan saya mendapat komisyen bulanan Tone Wow.

Saya juga akan mendapat web replika serta sistem promosi online yang bernilai RM399 secara PERCUMA untuk mempromosi dan menjayakan kempen Pay WoW Forward dan bersetuju dengan syarat yang ditetapkan sebagai affiliate.

Saya berjanji untuk menggunakan laman web replika ini bagi mempromosikan kempen pemberian minimum 10 simkad Tone Wow secara PERCUMA, dengan cara in kerja saya akan lebih mudah untuk mencipta income pasif dengan lebih cepat.

Saya juga faham bahawa pemberian simkad Tone Wow secara PERCUMA melalui konsep Pay WOW Forward ini adalah atas inisiatif ahli Tone Wow sendiri dan tiada kaitan dengan sebarang promosi atau diskaun daripada Tone Group secara langsung.
Sila hantar simkad Tone Wow dan web replika responsif-efektif untuk promosi simkad ini kepada saya dengan segera! Dan ini adalah senarai yang akan saya dapat apabila saya ambil tindakan hari ini:
Simkad Tone WowRM10
Web Replika Responsif-EfektifRM100
Sistem Promosi Online Tone WOWRM399
Caj Penghantaran Simkad & Pengurusan Web Replika (s/h)RM15
Pelaburan AndaRM524 RM15 Sahaja
(RM20 untuk Sabah/Sarawak)
Klik butang “Tempah Sekarang!” di bawah untuk mula mengubah hidup anda…
Hakcipta Terpelihara © 2017 - FormulaIncomeSeumurHidup.com