Siri Pendedahan Eksklusif

Rahsia Bagaimana Hasilkan USD$500.14 Melalui Amazon.com Selepas 1 Bulan Berkurung Dalam Rumah Tanpa Menulis Sendiri 1 Buah Buku Pun

 

(Penulis Buku Best-Seller Tersohor Malaysia Pun Boleh Jeles Dengan Si Ore Kelate Ni)

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 20th, 2020

PER: Duduk Kelate Pun Buleh Buat Duit Dolar Amareka!

Ini duit luar negara bawa balik ke Malaysia, ditukarkan ke Ringgit Malaysia, sudah cecah lebih RM2,136++.

Lebih dari cukup untuk duit tepi, kan?

Say “awesome”!

Memperkenalkan tuan Marwan Azizan, jejaka ensem dari Kelate.

Secara diam-diam, hobi buat duit “pasif” beliau menjadi semakin besar.

Dari kurang USD$5 kepada beberapa puluh USD$ hinggalah kepada yang terkini, USD$500.14

Jangan terkejut bila jumlahnya mula mencecah 4-5 angka, dalam US Dollar nanti.

Graf income beliau makin menaik dan ini membuatkan saya…

Tak puas hati.

Nak mintak beliau buat standing instruction masuk sikit income beliau ke dalam akaun bank saya tiap-tiap bulan tak fair la, kan? 😀

Jadi saya paksa beliau jawab soalan-soalan saya berkaitan “hobi” beliau buat duit di Amazon melalui sebuah interview online.

Ini soalan-soalan yang saya tanya kepada beliau:

1. Boleh perkenalkan nama tuan dan apa bisnes yang tuan usahakan sekarang?

2. Tuan berjaya hasilkan USD500 dalam masa 1 bulan dengan menerbitkan buku di Amazon. Buku jenis apakah yang tuan terbitkan tersebut? 

3. Apakah maksud buku Public Domain tu?

4. Di mana tuan dapatkan buku-buku Public Domain tu? 

5. Berapa banyak buku Public Domain yang telah tuan terbitkan? Dan berapa banyak buku pula yang paling banyak terjual? 

6. Boleh tuan kongsikan tajuk-tajuk buku Public Domain yang laris dijual berdasarkan jualan tuan? Pelanggan dari negara manakah membeli buku-buku tuan ini?

7. Bagaimana pula tuan hasilkan kulit buku? Adakah tuan upah orang atau buat sendiri?

8. Salah satu cara untuk hasilkan jualan di Amazon ialah dengan menggunakan “keyword” yang bagus di dalam “listing”. Bagaimana tuan mencari “keyword” yang bagus? Adakah tuan menggunakan sebarang software?

9. Adakah tuan menggunakan iklan berbayar seperti Amazon Ads, FB Ads atau Google Ads? (jika tidak, bagaimana tuan bergantung kepada jualan?)

10. Bagaimana tuan lakukan “pricing” untuk buku-buku tuan? Adakah tuan letak harga mahal atau sebaliknya?

11. Apakah saiz buku yang tuan terbitkan yang berjaya hasilkan banyak jualan?

12. Adakah tuan terus dapat USD500 atau jualannya bermula sedikit dahulu?

13. Sekiranya ada yang ingin belajar untuk hasilkan income dengan menerbitkan buku di Amazon, di manakah sumber pembelajaran yang tuan sarankan? 

14. Apakah perancangan tuan selepas ini untuk menghasilkan income yang lebih mantap di dalam penerbitan buku-buku di Amazon?

15. Apakah nasihat tuan kepada mereka yang tercari-cari cara untuk hasilkan pendapatan tambahan di masa terdesak sekarang ini?

Wow, lepas saya tengok balik jawapan-jawapan beliau, saya semakin impressed.

Saya cakap sendirian “mana boleh dedah rahsia power free-free macam ni aje, nanti orang tak appreciate”.

Yuran Komitmen Aje Pun

So, saya decide biar setiap orang yang baca pendedahan ini ambik serius dengan maklumat yang dikongsikan.

Bagaimana caranya?

Saya kenakan bayaran.

Bukannya banyak pun sebab bayaran ini komitmen kepada anda yang serius nak belajar aje.

RM10 untuk pendedahan eksklusif ini.

Adil, kan?

Tuan Marwan berusaha dapatkan income USD500.14 dari Amazon.com, saya bawa rahsia ini kepada anda dan saya kenakan yuran komitmen yang minima.

Orang kata bila dah bayar, tak ambil tindakan, akan rasa rugi.

Itulah sebabnya saya buat begini.

Saya nak anda ambik serius dan juga hasilkan income dari seberang laut ni satu hari nanti.

Tapi jangan risau, lepas anda dapatkan pendedahan eksklusif ini, saya akan ajar anda dapatkan semula RM10 yang anda laburkan ini, malah anda mungkin akan dapat lebih banyak lagi.

Tawaran yang pastinya menguntungkan.

Dah ready?

Dapatkan pendedahan ekslusif ini sekarang juga.

Klik link di bawah dan terus buat pesanan.

Ikhlas,


P.S: tak rugi pun laburkan RM10 untuk ilmu. Yang paling rugi ialah tak cukup ilmu untuk hasilkan income di internet.

 

 

 

 

 

Hakcipta Terpelihara (c) 2020. Formula Income Seumur Hidup.