Siri Pendedahan Eksklusif

Asyraf Hasilkan USD$516.49 Melalui Amazon Dengan Terbitkan Buku Low-Content Aje, Anda Pun Pasti Boleh Buat

 

(Tak Perlu Tulis Berjela, Buku Low-Content Pun Boleh Hasilkan Pendapatan Lumayan)

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: July 26th, 2021

PER: Kalau Anda Fikir Kena Pandai English Untuk Buat Duit Di Amazon, Fikir Sekali Lagi

Not bad untuk buku-buku yang tak payah tulis berbulan-bulan, lepas tu baru nak publish di Amazon.

Terbitkan aje buku low-content seperti jurnal, diari dan sebagainya.

Mudah dihasilkan.

Cepat diterbitkan.

Kepala pun tak pening.

Kalau rajin, potensi macam ni tak mustahil.

US$516.49 adalah bersamaan dengan RM2,092.43 semasa mesej ini ditulis. 

Satu permulaan yang sangat baik – semestinya.

Ini akaun FB Asyraf, orang yang hasilkan income melebihi US$500 dalam 1 bulan di Amazon.com yang saya rujuk di atas.

Orangnya sukakan privacy.

So, buat duit dengan Amazon ni sangat sesuailah untuk orang yang introvert mahu pun extrovert.

Alhamdulillah, Asyraf juga bersetuju dan izinkan untuk saya korek serta dedahkan rahsia bagaimana beliau dapat hasilkan US$500 pertama beliau di Amazon.

So, saya tak tunggu lama.

Orang nak kongsi rahsia kejayaan, saya tak boleh terhegeh-hegeh.

Saya pun lontarkan soalan-soalan interview untuk Asyraf kongsikan rahsia beliau dan pakejkan menjadi satu laporan eksklusif untuk anda jadikan sebagai case-study.

Memperkenalkan…

Amazon $500
(Chapter 2)

Ianya adalah sebuah temuramah eksklusif dengan orang Malaysia yang telah hasilkan pendapatan melebihi US$500 di Amazon.

Ini yang saya tanya Asyraf.

1. Boleh perkenalkan nama tuan dan apa bisnes yang tuan usahakan sekarang?

2. Tuan berjaya hasilkan USD500 dalam masa 1 bulan dengan menerbitkan buku di Amazon. Buku jenis apakah yang tuan terbitkan tersebut?

3. Apakah maksud buku “Low-Content” tu?

4. Di mana tuan dapatkan buku-buku “Low Content” tu?

5. Berapa banyak buku “Low Content” yang telah tuan terbitkan? Dan berapa banyak buku pula yang paling banyak terjual?

6. Boleh tuan kongsikan tajuk-tajuk buku “Low Content” yang laris dijual berdasarkan jualan tuan? Pelanggan dari negara manakah membeli buku-buku tuan ini?

7. Bagaimana pula tuan hasilkan kulit buku? Adakah tuan upah orang atau buat sendiri?

8. Salah satu cara untuk hasilkan jualan di Amazon ialah dengan menggunakan “keyword” yang bagus di dalam “listing”. Bagaimana tuan mencari “keyword” yang bagus? Adakah tuan menggunakan sebarang software?

9. Adakah tuan menggunakan iklan berbayar seperti Amazon Ads, FB Ads atau Google Ads? (jika tidak, bagaimana tuan bergantung kepada jualan?)

10. Bagaimana tuan lakukan “pricing” untuk buku-buku tuan? Adakah tuan letak harga mahal atau sebaliknya?

11. Apakah saiz buku yang tuan terbitkan yang berjaya hasilkan banyak jualan?

12. Adakah tuan terus dapat USD500 atau jualannya bermula sedikit dahulu?

13. Sekiranya ada yang ingin belajar untuk hasilkan income dengan menerbitkan buku di Amazon, di manakah sumber pembelajaran yang tuan sarankan?

14. Apakah perancangan tuan selepas ini untuk menghasilkan income yang lebih mantap di dalam penerbitan buku-buku di Amazon?

15. Apakah nasihat tuan kepada mereka yang tercari-cari cara untuk hasilkan pendapatan tambahan di masa terdesak sekarang ini?

Osem la…

Bila dapat balik jawapan-jawapan daripada Asyraf, saya sendiri pun dapat banyak idea untuk teruskan menerbit buku-buku low-content untuk akaun Amazon KDP saya.

Satu yang saya boleh beritahu anda ialah…

Kejayaan di dalam penerbitan buku-buku low-content ini boleh di”scale-up“.

Maksudnya ialah…

Potensi income tak ada had.

WOW!

Best kan?

Lepas tu, rajin atau tidak aje.

Kalau rajin terbitkan buku-buku “mudah” ini, rajin dan “mudah” jugak la income masyuuuk.

Yuran Komitmen Paling Rendah

Sama seperti sifu lain fikir, bila ada bayaran, baru informasi yang disampaikan diambil serius.

Jadi, saya ambil sedikit bayaran untuk anda akses interview saya dengan Asyraf ini.

Bukannya banyak sangat pun, tanda komitmen anda yang serius nak belajar aje.

RM10 untuk pendedahan eksklusif ini.

Adil, kan?

Saya dan Asyraf dah luangkan banyak masa berharga untuk kongsikan ilmu, sediakan pakej ini untuk anda, dengan harapan anda ambil tindakan dan berpeluang untuk cipta pendapatan pasif anda di Amazon.

Anda pula buktikan yang anda serius untuk belajar.

Cuma laburkan RM10 sahaja untuk ilmu daripada Asyraf ini.

BONUS Gerenti BEST

Akhir sekali, saya nak pelaburan anda di dalam ilmu melalui interview ini serta-merta berikan 10X ganda lebih berbaloi daripada apa yang anda bayar.

Maksudnya, anda keluarkan RM10 dan dapat nilai lebih daripada RM100.

Lebih baik lagi, saua “up“kan lagi.

Anda laburkan RM10 dan dapat nilai sebenar melebihi RM149.

Jadi, saya nak tawarkan 3 hadiah bonus pembelian pantas yang bernilai RM149.83 ini.

…supaya anda tak perlu fikir panjang pun untuk buat pesanan sekarang.

BONUS #1 – 10 Years KDP Interiors Template Bundle
($19 = RM117.49)

BONUS #2 – Math Activity Book for Kids Kindergarten
($3.99 = RM16.17)

BONUS #3 – How to Draw Cute Animals | Kdp Interior
($3.99 = RM16.17)

Keseluruhan bonus ini bernilai RM149.83 kerana itulah harga sebenar yang anda kena keluarkan untuk dapatkan setiap template buku low-content ini – bukannya jumlah harga yang saya main letak-letak aje.

Nilai berganda-ganda.

Super berbaloi, bukan?  

Tempah Sekarang

Saya yakin anda sudah dapat lihat sendiri nilai yang anda dapat dengan yuran komitmen sebanyak RM10 ini.

Tapi anda jangan bertangguh.

Saya tak pasti yang saya nak tawarkan hadiah bonus di atas ini selamanya, kerana saya sendiri pun menggunakan template buku low-content ini untuk terbitkan buku di dalam akaun Amazon saya sendiri.

Nasib anda baik.

Bila anda buat tempahan hari ini, hadiah-hadiah bonus ini masih lagi ada dan bakal menjadi milik anda.

Jadi, buat tempahan sekarang untuk jaminan harga terendah berserta bonus bernilai RM149.83 dengan klik butang pesanan di bawah.

Jangan tunggu lagi.

 

Klik link di bawah dan terus buat pesanan.

Ikhlas,


P.S: tak rugi pun laburkan RM10 untuk ilmu. Yang paling rugi ialah tak cukup ilmu untuk hasilkan income di internet.

 

 

 

 

 

Hakcipta Terpelihara (c) 2020. Formula Income Seumur Hidup.