Lupakan aje kerja hantar mesej Whatsapp satu per satu…

SOFTWARE HOT! Sistem Pemasaran Whatsapp Anda Menjadi Lebih Mudah Dengan F.I.$.H Whatsapp Blaster

 

(Sekali klik aje, mesej Whatsapp anda akan dihantar ke ratusan atau ribuan bakal pelanggan anda secara automatik)

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: December 4th, 2020

PER: Automasikan Bisnes Anda Dengan F.I.$.H Whatsapp Blaster

Perkara yang paling mudah dilakukan di dalam bisnes anda ialah mengumpul nombor Whatsapp prospek/pelanggan anda, kemudian menjual produk anda kepada mereka di atas talian.

Bisnes melalui Whatsapp.

Jika sudah lama di dalam bisnes, beratus… beribu… malah berpuluh ribu nombor whatsapp sepatutnya sudah anda kumpulkan di sepanjang bisnes anda.

Ianya lombong emas anda.

Rugi besar jika aktiviti mengumpul nombor Whatsapp prospek/pelanggan anda ini diabaikan.

Bagi yang belum mempunyai database nombor whatsapp prospek/pelanggan anda, jangan give up…. kumpul sekarang.

Kenapa whatsapp menjadi satu medium efektif di dalam pemasaran produk dan bisnes anda?

Secara ringkasnya…

1) majoriti rakyat malaysia yang menggunakan handphone ada Whatsapp di dalamnya.

2) iklan ke Whatsapp direct ke mata prospek/pelanggan anda kerana mereka sentiasa aje bersama dengan handphone mereka.

Jadi, inilah peluang anda untuk membina bisnes dengan menggunakan Whatsapp.

Tapi masalahnya bila anda dah kumpul 100-200 nombor whatsapp, boleh patah jari untuk anda hantar iklan kepada pelanggan/prospek anda, bukan?

Itulah sebabnya anda tak lakukannya secara manual.

Anda WAJIB ada satu perisian istimewa ini.

Mempersembahkan…

F.I.$.H
Whatsapp Blaster

Ianya adalah sebuah perisian untuk menghantar mesej Whatsapp secara pukal.

Maksudnya, sekali klik “SEND”, software ini mampu menghantar mesej anda kepada beratus atau beribu pengguna Whatsapp di dalam database anda secara automatik. 

Jadi, anda tak payah guna cara lama menghantar mesej Whatsapp satu per satu ke ratusan prospek/pelanggan anda setiap hari lagi dah.

Penat giler kot kalau ada 1,000 nombor whatsapp untuk dihantar satu per satu setiap hari.

Cara gunakan software ini pun mudah sangat-sangat.

3 LANGKAH.

STEP #1
Masukkan Nombor Whatsapp

 

Anda boleh masukkan nombor Whatsapp prospek/customer secara manual atau terus upload melalui file Microsoft Excel.

STEP #2
Masukkan Ayat Hebahan/Iklan

 

Anda boleh karang dan hias mesej terus melalui software ini. Gambar dan video pun anda boleh letak sekali.

STEP #3
Set, Klik SEND & Relax

Gunakan settings yang disarankan supaya nombor anda tidak kena “ban”, kemudian tekan SEND. Software ini akan bekerja menghantar mesej anda secara automatik.  

Peringatan sekali lagi!

Software ini cuma boleh digunakan di dalam platform Microsoft Windows sahaja buat masa sekarang.

Jadi, pastikan anda boleh run Windows sekiranya anda pengguna Mac.

Nak tunjuk kepada anda betapa mudahnya guna FI$H WHATSAPP BLASTER ini, sila tonton video demo bagaimana saya blast kepada 100 pelanggan bisnes saya dalam masa 3 minit sahaja.

Klik PLAY di bawah.

Senang, ringkas dan sempoi, bukan?

Yang pasti, mana boleh hantar 100 mesej satu per satu secara manual dalam masa kurang 5 minit… tanpa rasa sengal-sengal atau bengkak jari.

Fungsi Tambahan

Gunakan FI$H WHATSAPP BLASTER sebagai “tool” untuk hantar mesej whatsapp anda secara pukal.

Tapi jangan lupa juga explore fungsi-fungsi lain yang ada di dalam sistem FI$H WHATSAPP BLASTER ini.

Berikut ialah fungsi tambahan yang sedia ada.

1) Extract nombor handphone prospek dalam List Chatting anda yang mana anda belum simpan lagi ke dalam senarai contact anda

2) Extract nombor prospek di dalam group WhatsApp

3) Asingkan nombor telefon yang ada WhatsApp dan yang tiada.

4) Masukkan SPINTAX dan TAG dalam mesej pukal anda, khas untuk bagi mesej anda tak nampak macam robot yang buat.

5) Anda boleh letak nama prospek/pelanggan beserta tag (custom note) di dalam mesej yang dihantar.

6) Set advance sending feature macam tempoh bertenang bagi setiap jumlah mesej dihantar.

7) Hantar mesej gaya seperti tengah menaip (bukan style copy & paste)

dan banyak lagi…

 

Jangan Tangguh

FI$H WHATSAPP BLASTER berkesan.

Guna dengan betul, nombor whatsapp anda tak akan kena “ban” dan bisnes anda bakal melastik ke bintang.

Setakat yang saya guna, selama beberapa tahun ini, saya belum kena “ban” lagi.

Cuma pastikan setting penjarakkan mesej tidak terlalu dekat dan mesej dihantar kepada tidak terlalu ramai penerima pada satu-satu masa.

Untung kan?

Sekali labur aje ke dalam FI$H Whatsapp Blaster, kemudian hasilkan jualan bertahun-tahun lamanya.

Maka, jangan jadikan alasan untuk tak guna FI$H WHATSAPP BLASTER di dalam bisnes anda pula, nanti kena makan asap dengan pesaing anda.

Buat pesanan hari ini juga.

Jangan tangguh sebab usahawan berjaya sentiasa bertindak pantas.

Untuk memudahkan anda buat keputusan berdasarkan keperluan anda, FI$H WHATSAPP BLASTER didatangkan dalam tiga lesen pilihan.

Bezanya cuma di dalam durasi penggunaan, jumlah lesen dan ofcoz harganya.

Saranan saya… pilihlah lesen “lifetime” kerana harganya mampu milik dan anda tak perlu risau tentang memperbaharui lesen anda pada masa akan datang.

Tapi mana-mana pun pilihan anda, saya yakin anda akan dapat manfaat optimum dari software ini.

 

Pilihan Pakej Lesen Software F.I.$.H Whatsapp Blaster

  • SILVER

  • MYR 79

  • 1
    - Jumlah Lesen
  • 1 TAHUN
    -Jenis Lesen
  • YA
    - Sekali Bayar
  • included
    - ALL Features
  • included
    - Tutorial Videos
  • included
    - Support
  • included
    - Updates
  • included
    - FB Group
  • included
    - Bonus Gift
  • GOLD

  • MYR 99

  • 1
    - Jumlah Lesen
  • LIFETIME
    -Jenis Lesen
  • YA
    - Sekali Bayar
  • included
    - ALL Features
  • included
    - Tutorial Videos
  • included
    - Support
  • included
    - Updates
  • included
    - FB Group
  • included
    - Bonus Gift
  • PLATINUM

  • MYR 199

  • 3
    - Jumlah Lesen
  • LIFETIME
    -Jenis Lesen
  • YA
    - Sekali Bayar
  • included
    - ALL Features
  • included
    - Tutorial Videos
  • included
    - Support
  • included
    - Updates
  • included
    - FB Group
  • included
    - Bonus Gift

Pakej software yang mampu-milik dan fleksibel, bukan?

Sekiranya anda perlukan lebih daripada 3 lesen, hubungi saya untuk diskaun “pembelian berkumpulan” untuk marketing group anda.

Tapi sekiranya anda sudah bersedia, klik “PESAN SEKARANG” untuk teruskan dengan pesanan dan pilih pakej pilihan anda semasa checkout sekarang!

 

Jaminan Pulangan Semula 100% Wang Anda!

Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan money back guarantee.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini, hubungi saya dalam masa 4 minggu dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Anda akan dapat kembali wang anda dengan jaminan yang saya berikan sebentar tadi. Tidak ada kerugian di pihak anda apabila anda buat keputusan untuk membeli program FISH Whatsapp Blaster ini.

Jaminan pulangan wang semula pun ada.

Harga pula sekali bayar.

Tapi jangan tunggu hingga FI$H Whatsapp Blaster dijadikan sebagai langganan bulanan atau tahunan baru nak dapatkan software ini.

Lebih baik buat pesanan sekarang.

Klik imej di bawah atau butang “PESAN SEKARANG” untuk mendapatkan FI$H Whatsapp Blaster hari ini…

Ikhlas,


P.S: Sekali bayar aje pun FISH Whatsapp Blaster ni. Silap haribulan, anda guna sekali aje pun dah balik modal. Lepas tu, semua untung aje. Dapatkan FI$H Whatsapp Blaster sekarang sebelum saya jadikan software ini sebagai langganan bulanan atau tahunan.

P.P.S: Anda pun tahu pemasaran menggunakan Whatsapp ini sangat berkesan disebabkan orang asyik melekat dengan handphone aje dan majoriti rakyat Malaysia menggunakan Whatsapp. Jadi, kena anda masih bertangguh dan tak nak dapatkan FI$H Whatsapp Blaster? Klik DI SINI Untuk Pesan Sekarang!

 

 

affiliate | blog

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com