TUNGGU DULU!

Tahniah! Masih Ada Kuota Untuk Anda & Simkad Tone Wow Dijamin Akan Dihantar Kepada Anda Seawal Hari Ini.

Tapi sebelum itu, saya ada satu tawaran ekstra istimewa untuk anda. Tawaran ini cuma sah bagi pembelian melalui laman web ini sahaja dan sah untuk tempahan bersama pemberian simkad Tone Wow Percuma ini sahaja.

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 22nd, 2020

PER: Tingkatkan Income Pasif Anda Hingga 800% Lebih Banyak Lagi

Dalam beberapa hari lagi, anda bakal terima simkad Tone Wow anda dan anda bakal melakukan satu keajaiban untuk kewangan diri dan keluarga anda.

Ikut sahaja 3 langkah mudah “budak sekolah menengah pun boleh buat” ini:

STEP #1 – guna telefon dengan simkad Tone Wow di dalamnya.
STEP #2 – sedekah/berikan simkad Tone Wow secara PERCUMA (guna laman web replika ini)
STEP #3 – masukkan akaun bank ke dalam sistem Tone WOW

Kemudian, tunggu & lihat magis berlaku.

Income anda akan mula meningkat sedikit demi sedikit, dari sen-sen ke ringgit-ringgit ke ribu-ribu ringgit.

Sebenarnya senang aje nak berikan simkad Tone Wow ini percuma kepada orang lain dan nikmati income yang terhasil daripadanya.

Tapi, mahukah anda tingkatkan lagi pendapatan anda di dalam program referral Tone Wow sehingga 800% daripada yang ditunjukkan kepada anda?

Sudah tentu “YA”.

Agak kurang bijak jika anda tak mahu lipat-kali-gandakan income anda di dalam Tone Wow kan?

Kalau dengan senang anda boleh dapat RM6,700, lebih baik dapat RM67,000 setiap bulan, bila anda tahu rahsianya.

Tak ke begitu?

Untuk mencapai gandaan income yang saya maksudkan di atas, saya ada beberapa lagi rahsia dalaman online marketing dan automasi bisnes untuk saya kongsikan dengan anda.

Aplikasikan ilmu pemasaran online super-efektif “orang lama” ini dan rasakan sendiri perbezaan hasilnya.

Mempersembahkan…

 

Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow

Di dalam pakej ini, anda akan didedahkan dengan rahsia kejayaan mencipta income pasif 100% secara online — tak perlu lagi anda keluar rumah jumpa orang untuk mendapat income bulanan seumur hidup anda.

Ini yang bakal anda pelajari di dalam Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow ini:

 

MODULE #1:

Rahsia Kejayaan Tone Wow

Orang yang berjaya hasilkan ribuan ringgit di dalam bisnes Tone Wow ini mempunyai kriteria, perangai dan mentaliti yang amat berlainan daripada mereka yang cuma hasilkan pendapatan beberapa ratus ringgit. 

Di antara topik yang bakal anda pelajari ialah:

  • Apakah jenis minda kejayaan yang anda WAJIB ada di dalam bisnes Tone Wow? Ada ini, anda UNSTOPPABLE!
  • Cari _______ untuk anda berjaya di dalam bisnes ini. Mulakan ini dahulu sebelum anda lakukan sebarang bentuk aktiviti bisnes.
  • Anda akan dapat contoh bagaimana mencipta matlamat jangka masa pendek, jangkamasa panjang dan sederhana panjang. Ikut sahaja saranan yang diberikan.
  • Apakah “kalau tak buat ini, sukar untuk anda capai matlamat anda”? Patut pun ramai yang gagal (jangan anda pun sama gagal).
  • Kuasa percaya kepada diri anda andalah AMAT PENTING untuk berjaya tetapi bagaimana cara melakukannya? Anda akan tahu betapa mudahnya untuk melakukannya.
  • Ikut aje sistem yang sangat simple ini – U R S! Apakah URS?
  • “SATU-SATU”nya perkara yang perlu anda lakukan semasa menggunakan sistem mudah URS ialah ________. Ulang-ulang aje aktiviti ini sampai anda capai matlamat kewangan anda.

MODULE #2:

Mesin Cetak Duit

Best! Siapa tak nak cetak duit bila-bila masa diperlukan. Saya telah melakukannya sejak 2003 lagi sehinggalah sekarang dan kini tibalah masanya untuk anda juga bersama-sama saya merasainya.

Di antara topik yang dibincangkan ialah:

  • Apakah yang dimaksudkan dengan mesin cetak duit?
  • Bagaimana nak cetak duit online? Ianya bukan seperti beli printer mahal dan cetak duit secara illegal.
  • Rahsia mencipta pengikut setia yang akan memberikan duit kepada anda setiap masa, bila-bila masa anda nak, walaupun semasa anda tidur.
  • Apakah software yang digunakan untuk mesin cetak duit ini? (anda boleh dapatkannya PERCUMA selama 30 hari – WOW!)
  • Apakah pilihan software yang anda boleh pertimbangkan berdasarkan keperluan pemasaran Tone Wow anda. Silap pilih, anda bazirkan ratusan ringgit setiap bulan.
  • BONUS: saya bantu anda cipta “Mesin Cetak Duit Online” anda sendiri langkah demi langkah sehingga siap (termasuk _____ yang bernilai RM1,499)
  • BONUS: Case Study bagaimana saya perolehi RM770 hanya dengan 1 _____ sahaja.

MODULE #3:

Video Buat Duit

Buat duit dengan menggunakan video adalah sesuatu yang seronok dilakukan. Lagi pun, mana ada orang tak suka tengok video, kan? Jadi, kenapa tidak kita hasilkan duit melalui video? Di dalam module ini saya terangkan kepada anda.

  • Kenapa perlu ada pemasaran menggunakan video? (terutama sekali video di laman web Youtube)
  • 3 sumber pendapatan melalui video yang dimuatnaik ke laman Youtube, anda bakal hasilkan pendapatan pasif yang tak disangka-sangka melaluinya.
  • Bagaimanakah cara mudah untuk hasilkan video? (tak perlu rakam sendiri pun anda boleh miliki video sendiri)
  • 4 kategori video yang boleh anda hasilkan dengan mudah.
  • Apakah contoh-contoh topik yang anda boleh hasilkan untuk video anda?
  • Tips MAHAL untuk hasilkan video yang akan disenaraikan di laman pertama Google. Ini penting untuk dapatkan sebanyak mungkin trafik ke video anda, dan seterusnya ke landing page anda.
  • Bagaimana anda boleh susun strategi pemasaran video anda untuk promosi Tone Wow? Ianya bukan seperti yang anda sangkakan.
  • BONUS: Case study – bagaimana En HF hasilkan US$1,000 – $1,500 setiap bulan di Youtube
  • BONUS: Contoh video animasi kartun yang anda boleh hasilkan untuk promosi Tone Wow

MODULE #4:

FB Lubuk Duit

Module ini masih di dalam suntingan dan akan disiapkan sebelum 18 Januari.

Tapi jangan risau kerana masa anda akan ambil untuk siapkan tugasan untuk module #1 hingga module #3 pun belum tentu sepantas saya hasilkan 2 module terakhir ini. wink

MODULE #5:

Whatsapp Bina Bisnes

Module ini masih di dalam suntingan dan akan disiapkan sebelum 18 Januari.

Tapi jangan risau kerana masa anda akan ambil untuk siapkan tugasan untuk module #1 hingga module #3 pun belum tentu sepantas saya hasilkan 2 module terakhir ini. wink

Nah, dengan segala ilmu yang saya kongsikan ini, anda bakal kembangkan bisnes anda bukan di sekitar kejiranan rumah anda sahaja.

Malah, network anda akan berkembang ke serata tanahair — dari Perlis hingga ke Johor, Sabah & Sarawak — tak ada batasan.

Sedar-sedar, bukan 10 simkad yang anda berjaya edarkan PERCUMA.

Mungkin anda berjaya berikan 100, 200 atau 800 keping simkad ini ke seluruh negara.

Sekarang, bayangkan berapa income anda akan meningkat? Bukan setakat 800%, 8000% pun tak mustahil.

Banyak, kan?

Berapa Harga Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow?

Saya tak nak cakap panjang.

Ilmu yang saya hasilkan di dalam Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow ini adalah berdasarkan pengalaman saya sebagai usahawan internet sejak saya mula berkecimpung dalam bidang ini dari tahun 2003 lagi.

Sudah banyak produk digital yang saya hasilkan dijual pada harga RM199 atau lebih mahal.

Tapi untuk betul-betul bantu anda mula hasilkan income dari internet dengan mudah, saya fine-tune Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow ini supaya ianya lebih padat, straight-forward dan semestinya tersangat mampu milik.

Ianya juga bertujuan untuk anda berjaya di dalam program Tone Wow ini dengan lebih cepat, lebih mudah, lebih sempoi.

Dan bila anda berjaya, saya pun berjaya juga.

 

Tempah Dengan 200% Konfiden

Simkad Tone Wow sebenarnya sedang menanti anda sekarang.

Cuma tambah nilai lagi kepada diri anda dengan ilmu pemasaran online melalui Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow dengan sedikit pelaburan sahaja lagi.

Paling istimewa, Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow ini tidak boleh dibeli secara berasingan. Ianya adalah tambah-nilai kepada pesanan simkad TW PERCUMA anda.

Itulah sebabnya pakej ini merupakan tawaran gila-gila,harganya pun macam tak masuk akal.

Sekiranya anda tempah simkad TW bersama Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow hari ini, anda cuma perlu bayar:

Pakej Super Affiliate FI$H Tone WOW
Module #1: Rahsia Kejayaan Tone WowRM199
Module #2: Mesin Cetak DuitRM199
Module #3: Video Buat DuitRM199
Module #4: FB Lubuk DuitRM199
Module #5: Whatsapp Bina BisnesRM199
Pakej Simkad Tone WOW PERCUMA
Simkad Tone WowRM10
Web Replika Responsif-EfektifRM100
Sistem Promosi Tone WOW OnlineRM399
Caj Penghantaran Simkad & Pengurusan Web Replika (s/h)RM15
Pelaburan AndaRM1,519 RM70 Sahaja
Ya, anda tak salah baca.

Cuma RM70 sahaja.

Tapi anda jangan hepi sangat. Harga ini boleh naik pada bila-bila masa sahaja. Sekiranya anda klik butang pesanan dan harganya berubah, maka maksudnya harga sudah dinaikkan.

Jadi, buatlah keputusan dengan cepat.

Pilihan di tangan anda.

Anda boleh pilih pesanan untuk simkad TW dan bayar caj penghantaran & pengurusan sahaja (RM15) atau bayar RM70 (tambahan cuma RM55 – murah sangat dah tu) untuk dapatkan simkad TW sekali dengan Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow.

Lakukan tempahan dengan bijak.

Pilih salah satu pilihan di bawah:

 

√  Ya, Saya nak upgrade ke pakej Simkad Tone WOW Percuma bersama Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow dan akan bayar cuma RM40 sahaja. Saya akan terima kedua-duanya (simkad Tone Wow dan video tutorial Pakej Super Affiliate FI$H Tone Wow). Klik butang pesanan di bawah:

 

 

ATAU…

Saya terpaksa lepaskan peluang keemasan untuk upgrade ini dan cuma nak simkad Tone Wow PERCUMA sahaja. Saya akan bayar upah penghantaran dan pengendalian (s/h) sebanyak RM15. Klik butang di bawah untuk pesanan pakej lite:

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com · Web design oleh Luvleey