Skil ni wajib dikuasai oleh usahawan & bakal usahawan produk digital…

PeRHaTiaN! Siapa Lagi Nak Belajar Automasi Jualan Produk Digital Cara Paling Ringkas, Mudah Dan Pantas

 

(Lengkap Dari Bina “Product Page” Sehingga Duit Masuk Akaun Bank 100% Secara Automatik)

Daripada:  Zamri Nanyan
Tarikh: September 20th, 2020

PER: Mudahnya Automasi Jualan Di Internet

Kalau ada 10, 250 atau 3,700 jualan sehari pun tak akan buatkan usahawan digital pening kepala untuk uruskan tempahan sendirian.

Malah, semakin banyak jualan, semakin seronok mereka melepek mengira transaksi.

Kenapa?

Automasi!

Begini prosesnya.

1) Produk digital yang nak dijual ini dimuatnaik ke server untuk customer download selepas pembelian nanti.

2) Buat sedikit settings seperti penerangan tentang produk yang hendak dijual berserta harganya.

3) “Publish” dan mula jual.

Siap.

Selepas itu setiap kali bakal pembeli datang ke laman web jualan, mereka akan klik butang pesanan sendiri, buat pembelian dan terima produk secara automatik.

Itulah sebabnya saya katakan kalau ada 3,700 jualan sehari pun tak gugatkan masa lepak usahawan-usahawan digital ini.

Katakuncinya ialah… AUTOMASI!

Ini contoh automasi jualan untuk beberapa produk digital yang saya jual di internet.

Ada yang produk berharga RM10, ada yang RM30, ada yang RM100!

Tapi tahukah anda bagaimana untuk melakukannya?

…supaya anda pun ada mesin jualan automatik sebegini.

Jika anda tak tau dan nak tau, izinkan saya kongsikan ilmu ini dengan anda.

Memperkenalkan…

F.I.$.H
Digital Sales Automation

Ini merupakan satu lagi produk dalam siri “belajar pantas” terbitan FI$H.

Tapi jangan terpedaya…

Namanya aje “belajar pantas” tapi panduannya tetap solid, lagi menyeluruh.

Di dalam Digital Sales Automation ini, terdapat 4 module utama dalam format video tutorial yang jelas dan senang diikuti.

Semua module video yang disediakan bukannya meleret-leret.

Semuanya pendek-pendek sahaja untuk pembelajaran pantas dan padat.

Berikut adalah module-module yang disediakan.

MODULE #1
Produk Digital, Sekali Imbas
 

 

Buat yang pertama kali dengar perkataan produk digital, ini adalah module yang wajib anda tonton.

Kepada yang sudah tahu, jadikan panduan di dalam video module ini sebagai ulangkaji.

Di antara ilmu yang anda akan dapat di dalam module ini:

1. apakah maksud dan definisi produk digital

2. kenapa produk digital menjadi satu pilihan terbaik untuk diautomasikan jualannya

3. jenis-jenis produk digital yang boleh diautomasikan penjualannya secara online

4. apakah kelebihan produk digital yang paling utama

5. apakah kelemahan setiap jenis produk digital yang anda jual di internet

Memilih produk digital yang sesuai untuk dijual secara online adalah sangat penting kerana ada jenis produk digital yang jualannya boleh diautomasikan dan ada yang tidak boleh diautomasikan 100% secara “total”.

Gunakan panduan ini untuk anda mula dengan betul.

MODULE #2
Automasi Jualan Produk Digital
 

 

Di dalam module ini, anda akan dapat belajar bagaimana untuk menyiapkan penyenaraian produk digital anda di OrderSini dalam masa 5 minit (okay, kalau 5 minit tak masuk akal, saya berikan 15 minit untuk anda – masih pantas lagi, kan?).

Di antara ilmu yang anda akan dapat di dalam module ini:

1. apakah sebenarnya OrderSini dan kenapa pilih OrderSini

2. bagaimana untuk mendaftar dan memilih pakej OrderSini yang sesuai untuk anda

3. penerangan ringkas, padat dan jelas untuk memasukkan produk digital pertama anda di dalam OrderSini dan terus ready terima tempahan

4. dapat alami sendiri bagaimana automasi jualan produk digital dihasilkan melalui demo pembelian, tanpa anda buat pembelian sendiri lagi

5. kenapa walaupun dikenakan caj RM2 per transaksi pun, anda tak ada apa yang rugi pun (sebenarnya caj RM2 tu pun dah murah untuk servis sebegini)

Sungguh hebat sebenarnya untuk anda jumpa sebuah servis di mana anda dibekalkan “product page” untuk listing, fasiliti untuk terima pembayaran secara automatik online, sistem kupon diskaun, program affiliate dan banyak lagi fungsi tambahan yang lain untuk cuma RM0 (PERCUMA sahaja).

Memang rugilah jika anda tak ambil peluang ini untuk belajar automasikan jualan produk digital anda melalui OrderSini.

 

MODULE #3
Jumpstart Jualan Produk Digital
 

 

Module ini akan fokus kepada asas untuk menghasilkan jualan permulaan produk digital anda di samping meneruskan lagi jualan selepas pelancaran produk.

Di antara topik yang akan disampaikan kepada anda dan ilmu yang anda akan dapat di dalam module ini ialah:

1. memahami apakah maksud “kolam prospek” dan di mana nak dapatkannya dengan mudah

2. cara untuk berikan diskaun secara automatik kepada pelanggan istimewa anda

3. strategi harga pengenalan yang dapat membantu melonjakkan jualan

4. taktik “orang buat kerja, anda dapat income”, seperti mempunyai pekerja tapi tak perlu bayar gaji. Osem kan?

5. bagaimana nak umpan produk digital anda kepada influencer dan buat duit banyak selepas tu 

Saya pasti ada di antara usahawan baru dan lama nampak seperti sudah tahu tapi sebenarnya kurang tahu lagi ke”simple“lan teknik dan strategi jumpstart jualan produk digital yang saya kongsikan di dalam module ini, semoga anda berasa bertuah bila dapat pendedahan dari module Digital Sales Automation ini.

MODULE #4
Produk Digital, Apa Seterusnya?
 

 

Walaupun Digital Sales Automation berikan ilmu asas kepada anda, saya tak tinggal anda dengan apa yang boleh lakukan selepas anda terbitkan produk digital pertama anda.

Ini di antara ilmu yang anda akan dapat di dalam module ini:

1. bagaimana untuk berikan identiti kepada produk digital anda dengan mudah

2. apakah satu-satunya aktiviti yang anda tak boleh tinggal seawal anda ada produk digital anda sendiri

3. apa perlu anda buat lepas siap satu produk masuk ke dalam pasaran

4. bagaimanakah caranya untuk panjangkan jangka hayat produk digital anda (hint: bukan produk digital)

5. upgrade bisnes anda dengan sentiasa _________________ (jangan abaikan ini)

Module ini akan mempersediakan anda untuk mara dengan lebih jauh lagi di dalam menghasilkan pendapatan dengan produk digital anda.

Dalam ertikata lain, ianya akan membawa anda ke level seterusnya yang selalu anda lihat usahawan internet pro atau otai online lakukan untuk hasilkan pendapatan yang giler-giler lumayan di internet.

Ringkasnya, Digital Sales Automation ini adalah asas kepada ilmu automasi jualan produk digital di internet.

Siapa yang follow apa yang diajar di dalam Digital Sales Automation ini pasti dapat bina mesin jualan produk digital yang simple tapi powerful.

Saya sangat konfiden yang anda juga boleh siapkan mesin jualan automatik ini dalam kurang 30 minit sahaja (bila anda sudah ada produk digital anda sendiri).

Ilmu inilah nanti boleh dikembangkan kepada pelbagai model bisnes yang lebih warna-warni, menarik dan pastinya dapat memberikan pendapatan yang amat lumayan.

Special Bonus

Dan ini pula ada bonus tambahan kepada anda sekiranya anda dapatkan Digital Sales Automation hari ini.

 

BONUS #1
Simple Facebook Viral Marketing
 

 

Bagaimana caranya untuk jadikan promosi jualan produk anda viral di Facebook?

Ini adalah strategi yang sangat simple dengan menggunakan servis percuma sahaja.

Bayangkan sebegini:

1. anda cipta satu wallpost di FB Page anda untuk mempromosikan sesuatu

2. di dalam wallpost tersebut, anda tawarkan sesuatu percuma kepada pembaca anda, dengan syarat mereka sebarkan link wallpost anda tersebut

3. pembaca wallpost anda klik “link special” untuk sebarkan maklumat tentang kempen pemberian percuma tersebut

4. selepas pembaca share wallpost anda, mereka dapat akses kepada pemberian percuma anda tersebut secara automatik

5. sekarang, lebih ramai orang bakal melihat tawaran pemberian percuma ada dan promosi anda menjadi viral

Di dalam melaksanakan kempen sebegini, selalunya usahawan di luar sana menggunakan servis berbayar yang agak mahal, ada yang terpaksa keluarkan belanja setiap bulan untuknya.

Beruntunglah anda kerana saya akan jimatkan duit anda dengan kongsikan servis percuma yang sama aje efektif dan saya sendiri gunakannya.

BONUS #2
100% Commission Malaysian Style
 

 

Strategi jualan ini memang lejen di pasaran antarabangsa beberapa tahun dulu.

Hanya mereka yang betul-betul otai sahaja tahu fenomena program 100% commission ini.

Kenapa lejen?

Sebab ianya win-win situation kepada anda sebagai vendor (pemilik produk) dan kepada affiliate yang mempromosikan produk anda.

Affiliate!

Affiliate pasti syok sangat untuk promote produk anda.

Mana tak syoknya?

Jika produk yang dijual berharga RM50, maka RM50 jugak la yang affiliate akan terima – tanpa mereka pening kepala cipta produk sendiri, tanpa mereka pening kepala cipta sales funnel dan tanpa mereka pening kepala cipta salespage bagai.

Vendor (Anda ler tu…)

Anda pula syok dapat “buyers list”.

“Buyers list” ni adalah orang yang dah terbukti percaya dengan anda dan sudah beli produk anda.

Jadi, senanglah anda jual produk anda yang lain.

Kali ini, untuk anda jual produk kedua, ketiga, keempat dan sebagainya menjadi semakin mudah.

Sebabnya anda sudah pun shortcut keseluruhan 3 step di dalam proses untuk prospek buat pembelian – Kenal, Percaya, Beli.

Tapi di Malaysia, teknologi membataskan strategi ini digunakan… sehinggalah sekarang.

Saya akan bongkarkan rahsia ini pada kali ini di dalam Digital Sales Automation.

Biar semakin ramai usahawan internet menggunakan strategi power ini nanti.

Untung wooooooo…

Sejujurnya, saya rasa Digital Sales Automation ini bukan sekadar untuk orang baru sahaja.

Orang lama pun ada yang tak tahu apa yang saya dedahkan di dalam pakej ini, terutama di dalam hadiah-hadiah bonus saya di atas.

Jadi, newbie dan seantero “digital player Malaya” dapatkan aje Digital Sales Automation pada hari ini.

Tak rugi punya.

Pelaburan ilmu kekal dalam diri untuk seumur hidup.

Oh ya, berapa pula harga Digital Sales Automation ini?

 

Harga Selayak Nilainya!

Malas saya nak berdolak-dalik.

Harga Digital Sales Automation ini cuma RM59.

Itulah selayak harga pengenalan untuk pakej ilmu di dalam Digital Sales Automation ini.

Tapi saya bagi amaran awal-awal.

Harga ini harga pengenalan, mungkin bakal dinaikkan pada bila-bila masa.

Kalau anda refresh website ini dan harga sudah bertukar, maaf saya nak bagitau yang harga sudahpun naik.

Dan saya boleh gerenti anda boleh ikuti panduan yang saya berikan ini sehingga siap mesin jualan automatik produk digital anda, dengan syarat anda belajar dan anda buat, bukannya anda tenung, harap menjadi.

Tapi kalau anda rasa Digital Sales Automation layak untuk harga RM39 aje (sudah rendah sangat dah harga ni – saya pun malu nak letak), masukkan kupon diskaun ini semasa checkout.

POTONGRM20

Saya berikan potongan harga sebanyak RM20 sebab seriously, saya nak anda berjaya hasilkan mesin jualan automatik anda sendiri.

Yang penting saya nak anda belajar ilmu online penting ini… terutama sekali kalau anda tak tahu lagi untuk menjual produk digital dan automasikannya di internet.

Boleh?

Nice.

Bila dah ready, klik imej produk atau link pesanan di bawah.  

 

Klik imej di bawah atau butang “PESAN SEKARANG” untuk mendapatkan FI$H Digital Sales Automation hari ini…

Hakcipta Terpelihara © FormulaIncomeSeumurHidup.com